krcna chrbica ma byt v prirodzenej polohe, to znamena nepozerat na zaciatku pred seba, ale sikmo dole. A este sa mi zda, ze na zaciatku sklbes cinku zo zeme, sklbnutie ti rozhodi polohu bokov a pri vyssich vahach je vacsie riziko ze si utrhnes nejaky sval
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
krcna chrbica ma byt v prirodzenej polohe, to znamena nepozerat na zaciatku pred seba, ale sikmo dole. A este sa mi zda, ze na zaciatku sklbes cinku zo zeme, sklbnutie ti rozhodi polohu bokov a pri vyssich vahach je vacsie riziko ze si utrhnes nejaky sval
+ se mi zda z videa, ze to netahas dozadu, cinka ti de nad kolenama kus od stehen a zezacatku se soustredit a zatnout zadek aby ti nevystrelil jako prvni nahoru...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Technika power cleanu, trochu to brzdim pred rameny koukam, asi to bylo taky tim, ze jsem si poprve v zivote vzal tricko bez rukavu, hned jsem se prevlik. Dik za pripominky.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Delas i mrtve tahy? Podle videa to vypada, ze by ti mrtvola mohla jit. Zkus ji natocit s nejakou smysluplnou vahou. Docela by mne zajimalo, jak by ti to slo.
vysvětlil by prosím někdo, jak je to s tím krkem? Podle mě má být vždy hlava v jedné rovině s páteří a tím, co je na videu, si dělá člověk základ na problémy se zády a krkem
jo, hlava ma bejt normalne v prodlouzeni patere, tenhle zaklon je extra HC jako da se to castecne chapat, kdyz nekdo treba taha/drepuje milion kilo, ale tady jde zrejme o zazitej spatnej navyk..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
lokty bych cpal vic dopredu, chce to fakt v rychlosti protocit + jak si psal, ten pohyb nahoru si trosku brzdis, ale jako celkove to imho neni spatny, skoro nikdo nema v tomhle perfektni techniku a pracuje se na ni hodne dlouho.. zkus kontaktovat treba kuliska, nebo nekoho dalsiho povolanejsiho nez sem ja
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru