|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vendysman

|
Zaslal: st červen 13, 2012 1:55 pm Předmět: Pomoc s nastvavením optimálního tréninku |
|
|
Zdravim všechny,
Rád bych vás poprosil o pro mne sestavení optimálního tréninku a stravy
Mám 24 let ... výška 191cm .... váha 100kg
Zdravotní problémy ohledně nějakých partíí nemám.
Mám se cvičením už nějaké zkušenosti ,ale rád by jsem se posunul o kus dál a začal na sobě vidět velké změny.
Prosím vás o pomoc budu rád za každou radu
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bomberguy
|
Zaslal: st červen 13, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
tím že jsi se zaregistroval na fórum jsi udělal první krok k tomu aby jsi začal vypadat lép než teď.
Ale abych Tě vrátil zpět na zem, nikdo ti tu zadarmo nebude předávat svoje know how, za který se tvrdě platí, ale určitě se tu najdou tací, kteří ti za úplatu usnadní cestu k vysněné postavě.
Moje rada pro tebe, zaměř se na stravu a pořádně makej ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vendysman

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červen 13, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
jak dlouho cvičíš?
jaký "plán" jsi cvičil předtím (split/celé tělo)?
máš zkontrolovanou správnou techniku cviků od někoho zkušenějšího?
co je tvým cílem? rýsovačka? objemovka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Vendysman

|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 6:36 am Předmět: |
|
|
| Vendysman napsal: | No spis mam v planu shodit zadek a bricho poradne ostatek nejak poladim sam s tim uz si snad poradim .. akorat jak mi narostl zadek a vetsi pas nevim co je na to nejucinejsi v posilce teda ne primo behani .. coz je asi nej .. ale kdyz uz jsem v te posilce tak bcyh to rad dokazal tam |
V posilovně si dej pořádný trénink a na závěr čtyřicet minut kardia, za pár týdnů kupuješ nové gatě, pokud máš vyřešenou stravu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | | Vendysman napsal: | No spis mam v planu shodit zadek a bricho poradne ostatek nejak poladim sam s tim uz si snad poradim .. akorat jak mi narostl zadek a vetsi pas nevim co je na to nejucinejsi v posilce teda ne primo behani .. coz je asi nej .. ale kdyz uz jsem v te posilce tak bcyh to rad dokazal tam |
V posilovně si dej pořádný trénink a na závěr čtyřicet minut kardia, za pár týdnů kupuješ nové gatě, pokud máš vyřešenou stravu. |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vendysman

|
|
| nahoru |
|
 |
Vendysman

|
Zaslal: so červen 23, 2012 2:25 am Předmět: chtel sem se optat |
|
|
Nějak tak mám tucha co a jak cvičit .. ale rád bych se přece jenom zeptal .. techniku myslim mám už krapec vychytanou .. ale chci mít pevnej řád když už dodržuju i stravu
dejme tomu
pondělí prsa , biceps
středa záda a triceps
pátek ramena a nohy
jak o víkendu... aby ses udržel nějaké cardio ? a tady na ten systém poradit třeba z vlastní zkušenosti cviky , který hodně zabíraj
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 23, 2012 6:40 am Předmět: |
|
|
Tohle neni trenink jen vycet svalovych partii. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:10 am Předmět: Re: chtel sem se optat |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 23, 2012 9:26 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to jo ustinove.. tak to cvicis ty ne ? kolik roku ze uz vypadas i zvedas stejne ? presne ty bys ten trenink, co napsal on potreboval |
stejne dokonale vypadam cca 5 roku
souhlasim s tebou (dokonce proti sve vuli), ze nejlepsi silove i objemove prirustky jsem mel pri splitu http://powerlifting.ronnie.cz/c-8569-petr-petras-obr-z-podivina.html
ale to jsem mel uplne jinou stravu, sypal jsem kreatin jak chemicka tovarna, celkove jsme zil bez starosti a bez stresu, ale hlavne, jsem to tocil jako 3+1
za soucastnych podminek mam skoro o deset kilo mene, sila sla o neco dolu (o objemech se ani bavit nebudu) ale kondice je zase uplne v jinych dimenzich
osobne je pro me nejvetsi prekazkou v tomhle typu treningu nejistota, ze nikdy nevim, kdy a kolikrat se v tydnu dostanu kvuli praci do posilky
takze mi prosim odpovez na otazku:
co je lepsi: odjet si v pondeli a v patek FB nebo si dat v pondeli kozy+biceps, v patek zada+ triceps a doufat, ze na nohy a ramena se dostane pristi tyden?
jenom bych dodal, ze me stve jenom mala sila, jinak je pro me vyhodnejsi byt lehci a vytrvalejsi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|