Pomoc s nastvavením optimálního tréninku

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pomoc s nastvavením optimálního tréninku  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Pomoc s nastvavením optimálního tréninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vendysman

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 1:55 pm    Předmět: Pomoc s nastvavením optimálního tréninku Odpovědět s citátem

Zdravim všechny,

Rád bych vás poprosil o pro mne sestavení optimálního tréninku a stravy
Mám 24 let ... výška 191cm .... váha 100kg
Zdravotní problémy ohledně nějakých partíí nemám.

Mám se cvičením už nějaké zkušenosti ,ale rád by jsem se posunul o kus dál a začal na sobě vidět velké změny.

Prosím vás o pomoc budu rád za každou radu

díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bomberguy

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
tím že jsi se zaregistroval na fórum jsi udělal první krok k tomu aby jsi začal vypadat lép než teď.
Ale abych Tě vrátil zpět na zem, nikdo ti tu zadarmo nebude předávat svoje know how, za který se tvrdě platí, ale určitě se tu najdou tací, kteří ti za úplatu usnadní cestu k vysněné postavě.

Moje rada pro tebe, zaměř se na stravu a pořádně makej ;)
Vendysman

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 2:51 pm    Předmět: diky Odpovědět s citátem

Diky i toho si vážim , nechci znát ničí know how a udělat si vlastní .. nejsem totální začátečník .. jen bych chtěl poprosit jak sestavit cvičební plán
blazen

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak dlouho cvičíš?
jaký "plán" jsi cvičil předtím (split/celé tělo)?
máš zkontrolovanou správnou techniku cviků od někoho zkušenějšího?
co je tvým cílem? rýsovačka? objemovka?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 4:28 pm    Předmět: Re: diky Odpovědět s citátem

Vendysman napsal:
Diky i toho si vážim , nechci znát ničí know how a udělat si vlastní .. nejsem totální začátečník .. jen bych chtěl poprosit jak sestavit cvičební plán

cetl jsi sekci zacatecnici?
tam najdes hromadu uzitecnych veci i kdyz zacatecnik uplne nejsi
vcetne toho jak sestavit plan, nebo nekolik planu hotovych
Vendysman

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No spis mam v planu shodit zadek a bricho poradne ostatek nejak poladim sam s tim uz si snad poradim .. akorat jak mi narostl zadek a vetsi pas nevim co je na to nejucinejsi v posilce teda ne primo behani .. coz je asi nej .. ale kdyz uz jsem v te posilce tak bcyh to rad dokazal tam
dogeatdog

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vendysman napsal:
No spis mam v planu shodit zadek a bricho poradne ostatek nejak poladim sam s tim uz si snad poradim .. akorat jak mi narostl zadek a vetsi pas nevim co je na to nejucinejsi v posilce teda ne primo behani .. coz je asi nej .. ale kdyz uz jsem v te posilce tak bcyh to rad dokazal tam

V posilovně si dej pořádný trénink a na závěr čtyřicet minut kardia, za pár týdnů kupuješ nové gatě, pokud máš vyřešenou stravu.
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
Vendysman napsal:

V posilovně si dej pořádný trénink a na závěr čtyřicet minut kardia, za pár týdnů kupuješ nové gatě, pokud máš vyřešenou stravu.

Vendysman

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 2:19 am    Předmět: dik Odpovědět s citátem

dik kluci fakt moc vazim si rad :))
Vendysman

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 2:25 am    Předmět: chtel sem se optat Odpovědět s citátem

Nějak tak mám tucha co a jak cvičit .. ale rád bych se přece jenom zeptal .. techniku myslim mám už krapec vychytanou .. ale chci mít pevnej řád když už dodržuju i stravu

dejme tomu
pondělí prsa , biceps

středa záda a triceps

pátek ramena a nohy

jak o víkendu... aby ses udržel nějaké cardio ? a tady na ten systém poradit třeba z vlastní zkušenosti cviky , který hodně zabíraj
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle neni trenink jen vycet svalovych partii.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 8:10 am    Předmět: Re: chtel sem se optat Odpovědět s citátem

Vendysman napsal:

dejme tomu
pondělí prsa , biceps

středa záda a triceps

pátek ramena a nohy

navrhl bych z meho pohledu lepsi:
pondeli: cele telo

streda: cele telo

patek: cele telo

kubaz

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to jo ustinove.. tak to cvicis ty ne ? kolik roku ze uz vypadas i zvedas stejne ? presne ty bys ten trenink, co napsal on potreboval
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
to jo ustinove.. tak to cvicis ty ne ? kolik roku ze uz vypadas i zvedas stejne ? presne ty bys ten trenink, co napsal on potreboval

stejne dokonale vypadam cca 5 roku
souhlasim s tebou (dokonce proti sve vuli), ze nejlepsi silove i objemove prirustky jsem mel pri splitu http://powerlifting.ronnie.cz/c-8569-petr-petras-obr-z-podivina.html

ale to jsem mel uplne jinou stravu, sypal jsem kreatin jak chemicka tovarna, celkove jsme zil bez starosti a bez stresu, ale hlavne, jsem to tocil jako 3+1
za soucastnych podminek mam skoro o deset kilo mene, sila sla o neco dolu (o objemech se ani bavit nebudu) ale kondice je zase uplne v jinych dimenzich

osobne je pro me nejvetsi prekazkou v tomhle typu treningu nejistota, ze nikdy nevim, kdy a kolikrat se v tydnu dostanu kvuli praci do posilky

takze mi prosim odpovez na otazku:
co je lepsi: odjet si v pondeli a v patek FB nebo si dat v pondeli kozy+biceps, v patek zada+ triceps a doufat, ze na nohy a ramena se dostane pristi tyden?

jenom bych dodal, ze me stve jenom mala sila, jinak je pro me vyhodnejsi byt lehci a vytrvalejsi
Deflorátor

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli je tvoje priorita shodit tuk, tak bych určitě cvičil full body. Obzvlášť když zvýšíš frekvenci sérií, tak toho spálíš daleko víc než při splitu. Dál bych se vyhnul všem strojům a zaměřil se jen na základní vícekloubový cviky. K tomu přidat kardio a je to

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pomoc s nastvavením optimálního tréninku Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: