|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: st červen 13, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Přemýšlím, kdy asi tak přijde syndrom vyhoření - mám pocit, že to asi nebude dlouho trvat. Jsem si myslel, že vydržím víc . |
To si myslí každý. Když jsem pár měsíců makal v průměru tak 12 hodin denně včetně víkendů, myslím že jsem nebyl daleko ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 13, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
No, jsem v 'SR od pondělí do čtrtku ( v neděli vyjíždím). V laboratoři jsem od pěti a končím zcela jistě po osmé. Vyjímkou není konec pracovního dne po desáté večer, tj. v průměru 14 hod a alespoň 1x týdně k 17-18 hodinám. Pátek a sobota tak po 8 hodinách a neděle jen večer dvě hodiny píšu zprávy. Celkem zcela jistě za 70, spíš 75 hodin / týden.
Zpočátku mě to bavilo - člověk udělá mnohem víc než za klasických 8 hodin.
Časem je to ale docela náročné - hlavně psychicky. Stres a únava. Hlavně za volantem ( k té práci jezdím cca 1000 km / týden).
Ono se to brzy vytříbí. V úterý mám schůzku s šéfem a až mě vyhodí, tak budu mít dost času:o))))))))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
Co zkoumas? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Zabývám se fenotypovou identifikaci mikroorganismů - zejména bakterií a kvasinek. Vyvíjím diagnostické kity, které používají laboratoře v nemocnicích na Vaše vzorky  .
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
jo to mas zajimavou praci ze :D
No OT- sere me pocasi
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | No, jsem v 'SR od pondělí do čtrtku ( v neděli vyjíždím). V laboratoři jsem od pěti a končím zcela jistě po osmé. Vyjímkou není konec pracovního dne po desáté večer, tj. v průměru 14 hod a alespoň 1x týdně k 17-18 hodinám. Pátek a sobota tak po 8 hodinách a neděle jen večer dvě hodiny píšu zprávy. Celkem zcela jistě za 70, spíš 75 hodin / týden.
Zpočátku mě to bavilo - člověk udělá mnohem víc než za klasických 8 hodin.
Časem je to ale docela náročné - hlavně psychicky. Stres a únava. Hlavně za volantem ( k té práci jezdím cca 1000 km / týden).
Ono se to brzy vytříbí. V úterý mám schůzku s šéfem a až mě vyhodí, tak budu mít dost času:o)))))))))))) |
JJ, to znám. Zpočátku tě to baví, ale pak člověk zjistí že nemá žádnou relaxaci, nemá soukromý život, je unavený, nevrlý a nevidí světlo na konci tunelu. Jsou magoři (workholici) kteří dokáží tohle tempo udržet několik let, ale normálnímu člověku brzy dojde že pokud chce žít, musí z kola vystoupit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
No, tak já v úterý nejspíš vystoupím  .
Uvidíme. Pokud šéf přijme moje požadavky (oprávněné), tak to zkousnu a ještě nějakou dobu takto pojedu, ale za stávajících podmínek to moc růžově nevidím.
Zase co si stěžuji, že? V době, kdy je tu velká nezaměstnanost se mám slušně. mám kde spát, co jíst...něco si taky vydělám - ale pořád by to takto asi nešlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
No, tak já v úterý nejspíš vystoupím  .
Uvidíme. Pokud šéf přijme moje požadavky (oprávněné), tak to skousnu a ještě nějakou dobu takto pojedu, ale za stávajících podmínek to moc růžově nevidím.
Zase co si stěžuji, že? V době, kdy je tu velká nezaměstnanost se mám slušně. mám kde spát, co jíst...něco si taky vydělám - ale pořád by to takto asi nešlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | No, tak já v úterý nejspíš vystoupím .
Uvidíme. Pokud šéf přijme moje požadavky (oprávněné), tak to skousnu a ještě nějakou dobu takto pojedu, ale za stávajících podmínek to moc růžově nevidím.
Zase co si stěžuji, že? V době, kdy je tu velká nezaměstnanost se mám slušně. mám kde spát, co jíst...něco si taky vydělám - ale pořád by to takto asi nešlo. |
asi tak.. takova prace se da delat ale jen s vedomim, ze je tam nalezity pracovni postup, kdy bude postupne mene prace, treba vyssi odpovednost a vyssi plat, ale delat od nevidim do nevidim s vedomim i treba za dobry penize s tim, ze to takhle bude furt... to je moje nocni mura
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: st červen 13, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Mam HTC desire,pada mi porad a porad šlape. Jednou mi vyklouzl pri psani na kole a dost nestasne,ze jsem si ho i prejel. Skličko na sračku,ale po vymene (1200,-) slape zase jako nový.. |
no já to ten dotykový displej měnil už 3x po 600,-
Tak jsem se nasral a koupil šamšuňk a je po nervech. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st červen 13, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
Jeste nedavno jsem si myslel, ze menses maji jen zeny, ale kolega z prace me presvedcil, ze i muzi maji sve dny. Nikdy bych neveril s mou klidnou povahou, jak takovy jedinec dokaze znechutit jen myslenku na to, ze s nim budu muset travit pracovni dobu.[/u]
Naposledy upravil Rostislaw dne čt červen 14, 2012 11:03 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st červen 13, 2012 11:32 pm Předmět: |
|
|
Moje holka mi vždycky vyčte že se o ní dost nezajímám, poté co se počtvrté nezeptám jestli s něčím potřebuje pomoc i když jsem se už předtím třikrát ptal a řekla že ne. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 13, 2012 11:42 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Moje holka mi vždycky vyčte že se o ní dost nezajímám, poté co se počtvrté nezeptám jestli s něčím potřebuje pomoc i když jsem se už předtím třikrát ptal a řekla že ne. |
Aspoň ti to vyčte hned a né za měsíc, nebo dokonce půlrok
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 2:53 am Předmět: |
|
|
Ta nespavost mě začíná srát fakt mocně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|