|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 3:08 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Ta nespavost mě začíná srát fakt mocně... |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Izman
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 4:46 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Ta nespavost mě začíná srát fakt mocně... |
JJ uz hodinu brouzdam po netu, clovek by obzvlast vezmu-li v uvahu ze mam dovolenou
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 5:15 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Deadlift napsal: | Zabývám se fenotypovou identifikaci mikroorganismů - zejména bakterií a kvasinek. Vyvíjím diagnostické kity, které používají laboratoře v nemocnicích na Vaše vzorky . |
to si pamatuju, ze jsme v nemocnici meli takovy tycinky na kontrolu hygieny, z kterych se odlepila folie, tycinka se nalepila na nejaky povrch, hodilo se to do nejaky nadoby a tam se to nechalo kultivovat a za nekolik hodin se tam objevily nebo neobjevily ruzny kmeny..tak tohle vyvijis? | To je trivialita na stěrovou metodu. To nedělám. Vy jste setřeli povrch a nechali ve hodném mediu kultivovat vzorek. Výsledkem bylo že něco narostlo nebo nenarostlo. Já vyvíjím ten krok za tím, tj. kdyby Tě zajímalo co v tom vzorku je, tak musíš použít nějakou z identifikačních souprav. V ČR je pravděpodobné, že to bude produkt jisté brněnské firmy, kde jsem autorem těchto diagnostických kitů. Tj. připrovnal bych to si tak, to co jste dělali vy je taková hygienická tyčinka do ucha. To co dělám já je analogické spíš těhotenskému testu:o))))...tou sofistikovaností.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 10:07 am Předmět: |
|
|
Serou mě přechytračelý lidi v lékařství.
Chtěl jsem se objednat na rehabilitace do Vinohradský v Praze, vzala to nepříliš ochotně znějící postarší (asi, podle hlasu) sestra, která suše oznámila, že stejně nemají místo, a na můj dotaz jestli by teda neměla tip na zařízení kde mají nějaký zkušenosti s lidma tahajícíma činky mě setřela arogantně znějícím konstatováním, že přece když fyzioterepeut získá diplom tak umí všechno. WTF. Tak jsem jí řek, že doktoři by taky měli všichni umět všechno a být stejně dobří, poděkoval a zavěsil. Aspoň už vím kam nikdy nepůjdu. S tímhle přístupem mi můžou vylízat hněď. Radši vrazím deset tisíc Šťastnýmu a k něčemu to bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Moje holka mi vždycky vyčte že se o ní dost nezajímám, poté co se počtvrté nezeptám jestli s něčím potřebuje pomoc i když jsem se už předtím třikrát ptal a řekla že ne. |
Řešení je si najít holku s mužskou duší... ale řekněme si, kdo by to chtěl, to by se pak všichni na všem shodli hned, nebyly by hádky atd., prostě nuda.
Ale vím o čem mluvíš. Mně zas příjde "na ránu" to, když holka vytáhne starou, již dávno vyřešenou věc a předhodí ji jako výčitku. No to bych... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | ...Mně zas příjde "na ránu" to, když holka vytáhne starou, již dávno vyřešenou věc a předhodí ji jako výčitku. No to bych... |
Přesně tak, když kvůli nějaký píčovině vytáhne něco z dřívějška - "úplně mi to připomnělo, jak jsi mi tenkrát..." a už to jede
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | proto je lepší být sám |
Anebo se naučit, jak na ně. Chce to trochu úsilí a snahy, ale vyplatí se to.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | To je trivialita na stěrovou metodu. To nedělám. Vy jste setřeli povrch a nechali ve hodném mediu kultivovat vzorek. Výsledkem bylo že něco narostlo nebo nenarostlo. Já vyvíjím ten krok za tím, tj. kdyby Tě zajímalo co v tom vzorku je, tak musíš použít nějakou z identifikačních souprav. V ČR je pravděpodobné, že to bude produkt jisté brněnské firmy, kde jsem autorem těchto diagnostických kitů. Tj. připrovnal bych to si tak, to co jste dělali vy je taková hygienická tyčinka do ucha. To co dělám já je analogické spíš těhotenskému testu:o))))...tou sofistikovaností. |
jj, potom jsme to identifikovali a podle toho se zaridili..takovy pekny kultury se tam skoro vzdycky vybarvily..cim hezci, tim vetsi svine.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
Červený a modrý barvy?  To nám ukazovali na mikrobiologickém oddělení, jak se to tam všechno pak hezky vybarví. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
Vůbec, byli jsme jen na exkurzi na mikrobiologii v nemocnici. My jsme vařili o sto péro hlavně, nějaký breberky... tse. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
To víš - Vary. MEH jsme měli jako předmět, taky 2 semestry, ale tohle jsme fakt nedělali. Pitvu Ti ale nezávidím, to mě nějak neláká, i když mi pohled na mrtvýho nedělá problém. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|