Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 561, 562, 563 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
To víš - Vary. MEH jsme měli jako předmět, taky 2 semestry, ale tohle jsme fakt nedělali. Pitvu Ti ale nezávidím, to mě nějak neláká, i když mi pohled na mrtvýho nedělá problém.

Varlovy Kary? tam jsme byli jednou na exkurzi v laznich pitva byla nahodou super..jakmile sis tochu zvyknul na ten nasladlej zapach, horko a dalsi veci, ktery snad jeste ani nemuzu rict..jsme podepisovali mlcenlivost
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
eSko napsal:
To víš - Vary. MEH jsme měli jako předmět, taky 2 semestry, ale tohle jsme fakt nedělali. Pitvu Ti ale nezávidím, to mě nějak neláká, i když mi pohled na mrtvýho nedělá problém.

Varlovy Kary? tam jsme byli jednou na exkurzi v laznich pitva byla nahodou super..jakmile sis tochu zvyknul na ten nasladlej zapach, horko a dalsi veci, ktery snad jeste ani nemuzu rict..jsme podepisovali mlcenlivost

No já byl teda po čtrnácti dnech každodenního pitvání rád, že už s anatomií končím.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem si solidně zničil prst, spadla mi trubka a přiskřípla mi prst ke stromu, jen jak letěla k zemi, tak ten prst ještě táhla před sebou, no a kůra na stromě moc jemná není... Dal jsem si na to obvaz, chcala z toho krev, dezinfekce a ráno že si to sdělám a už sem tam udělal struo a něšlo to dolu, tak jsem to musel strhnout, no paráda
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Deadlift napsal:
To je trivialita na stěrovou metodu. To nedělám. Vy jste setřeli povrch a nechali ve hodném mediu kultivovat vzorek. Výsledkem bylo že něco narostlo nebo nenarostlo. Já vyvíjím ten krok za tím, tj. kdyby Tě zajímalo co v tom vzorku je, tak musíš použít nějakou z identifikačních souprav. V ČR je pravděpodobné, že to bude produkt jisté brněnské firmy, kde jsem autorem těchto diagnostických kitů. Tj. připrovnal bych to si tak, to co jste dělali vy je taková hygienická tyčinka do ucha. To co dělám já je analogické spíš těhotenskému testu:o))))...tou sofistikovaností.

jj, potom jsme to identifikovali a podle toho se zaridili..takovy pekny kultury se tam skoro vzdycky vybarvily..cim hezci, tim vetsi svine..

No tak nevím:o)
to jste asi kultivovali na nějakých chromogenních agarech, když jste viděli změnu zbarvení. To je screening - to taky nedělám:o)
Já dělám diagnostika pro definitivní neboli druhovou identifikaci, tj. výstupem je např. Staphylococcus hominis ssp. novobiosepticus.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
owar

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

No tak nevím:o)
to jste asi kultivovali na nějakých chromogenních agarech, když jste viděli změnu zbarvení. To je screening - to taky nedělám:o)
Já dělám diagnostika pro definitivní neboli druhovou identifikaci, tj. výstupem je např. Staphylococcus hominis ssp. novobiosepticus.

uz jsem to nasel..byly to otiskové plotny pro stanovení celkového počtu bakterií..

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, tak to je sice krásné, ale to je vlastně jen na kontrolu prostředí. Takový low end mikrobiologie:o)

Tohle vyrobit je dost triviální...i když efektní:o)
owar

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
No, tak to je sice krásné, ale to je vlastně jen na kontrolu prostředí. Takový low end mikrobiologie:o)

Tohle vyrobit je dost triviální...i když efektní:o)

no promin, jestli to urazilo tvoji inteligenci , ale ja jsem nikde netvrdil, ze by to mel byt nejak extra sofistikovany zpusob nebo high-end mikrobiologie..jen, ze jsem si na to vzpomel..
mozna trivialni a efektni, ale i efektivni..
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedoplatek za vodu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nedoplatek za vodu

Možná bys měl zkusit vymyslet něco na recyklaci potu, to by se v tvým případě možná vyplatilo
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Draper napsal:
Nedoplatek za vodu

Možná bys měl zkusit vymyslet něco na recyklaci potu, to by se v tvým případě možná vyplatilo

Muj pot, co vypotim po hodine na kole by bohate stacil na pul dne splachovani hajzlu

No ted je to v prdeli, nekolik mesicu celkem intenzivne protekalo splachovadlo, cemuz jsem ovsem nevenoval prilis pozornosti a ted to mam. Ja uz jsem vedel, ze bude velkej pruser, kdyz spravkyne domu delala rozpocty na kazdy byt a vcera to prislo cerne na bilem ve vyuctovani
balbi

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
diskem to nebude, to by minimalne post projel a zahlaskovalo to, ze nemuze najit OS...
Pameti to taky z 95% nebudou, deska ma prece beepy, ktery signalizujou spatnou pamet.
Jednou se mi to same stalo s grafarnou, taky jen vetracek.
Takze bych to u tebe videl na procesor, grafarnu nebo desku.

Tak to byla nakonec grafická karta.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MAST3R

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už to zase začíná léto a lidi šílejí, že u vody budou vypadat hrozně.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sereme, ze jsem zatim neudelal human flag .. no zkousel jsem to jen vcera
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vzhledem k tvemu komentu v hubnuti si to neodpustim:D

musi vas byt vic!
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre no

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 561, 562, 563 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: