|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem si solidně zničil prst, spadla mi trubka a přiskřípla mi prst ke stromu, jen jak letěla k zemi, tak ten prst ještě táhla před sebou, no a kůra na stromě moc jemná není... Dal jsem si na to obvaz, chcala z toho krev, dezinfekce a ráno že si to sdělám a už sem tam udělal struo a něšlo to dolu, tak jsem to musel strhnout, no paráda _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Deadlift napsal: | | To je trivialita na stěrovou metodu. To nedělám. Vy jste setřeli povrch a nechali ve hodném mediu kultivovat vzorek. Výsledkem bylo že něco narostlo nebo nenarostlo. Já vyvíjím ten krok za tím, tj. kdyby Tě zajímalo co v tom vzorku je, tak musíš použít nějakou z identifikačních souprav. V ČR je pravděpodobné, že to bude produkt jisté brněnské firmy, kde jsem autorem těchto diagnostických kitů. Tj. připrovnal bych to si tak, to co jste dělali vy je taková hygienická tyčinka do ucha. To co dělám já je analogické spíš těhotenskému testu:o))))...tou sofistikovaností. |
jj, potom jsme to identifikovali a podle toho se zaridili..takovy pekny kultury se tam skoro vzdycky vybarvily..cim hezci, tim vetsi svine.. |
No tak nevím:o)
to jste asi kultivovali na nějakých chromogenních agarech, když jste viděli změnu zbarvení. To je screening - to taky nedělám:o)
Já dělám diagnostika pro definitivní neboli druhovou identifikaci, tj. výstupem je např. Staphylococcus hominis ssp. novobiosepticus.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 15, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
No, tak to je sice krásné, ale to je vlastně jen na kontrolu prostředí. Takový low end mikrobiologie:o)
Tohle vyrobit je dost triviální...i když efektní:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Nedoplatek za vodu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 11:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 16, 2012 6:11 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Draper napsal: | Nedoplatek za vodu |
Možná bys měl zkusit vymyslet něco na recyklaci potu, to by se v tvým případě možná vyplatilo |
Muj pot, co vypotim po hodine na kole by bohate stacil na pul dne splachovani hajzlu
No ted je to v prdeli, nekolik mesicu celkem intenzivne protekalo splachovadlo, cemuz jsem ovsem nevenoval prilis pozornosti a ted to mam. Ja uz jsem vedel, ze bude velkej pruser, kdyz spravkyne domu delala rozpocty na kazdy byt a vcera to prislo cerne na bilem ve vyuctovani _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so červen 16, 2012 8:39 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | diskem to nebude, to by minimalne post projel a zahlaskovalo to, ze nemuze najit OS...
Pameti to taky z 95% nebudou, deska ma prece beepy, ktery signalizujou spatnou pamet.
Jednou se mi to same stalo s grafarnou, taky jen vetracek.
Takze bych to u tebe videl na procesor, grafarnu nebo desku. |
Tak to byla nakonec grafická karta.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 16, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
Už to zase začíná léto a lidi šílejí, že u vody budou vypadat hrozně. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:47 am Předmět: |
|
|
vzhledem k tvemu komentu v hubnuti si to neodpustim:D
musi vas byt vic!
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|