Obecne a laicky o hubnuti a rustu svalu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Obecne a laicky o hubnuti a rustu svalu  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Obecne a laicky o hubnuti a rustu svalu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
Johny HaRd napsal:
Tahle představa, že trénink bez PTN s sebou nese rizika, jakože sebou sekneš nebo půjdeš do katabolického stavu a podobně je naprosto absurdní.

Nemůžu mluvit ani za tebe, ani za ostatní, ale pouze z vlastní zkušenosti, případně to, co jsem viděl na vlastní oči.
Já osobně jsem sebou dvakrát po tréninku téměř sekl (hypoglykemie jako z praku, popisovat netřeba), nemlich to samé jsem parkrát zažil přímo ve fitku.
Úplně úžasné bylo, když jsem hned po tréninku mazal do obchodu pro jídlo a u bankomatu se mi podlomily nohy (karta zasunutá). Hypoglykemii po intenzivním tréninku bych rozhodně nepodceňoval. Pokud ty jsi v tomto směru ok, jen dobře pro tebe, ale troufám si tvrdit, že se to rozhodně nevztahuje na všechny.

Pokud máš tyhle problémy, tak je to něco jinýho. Já jsem se s něčím podobným skutečně nikdy u sebe ani u nikoho v okolí nesetkal, asi nemáme dost tvrdý tréninky.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
...bezne cvicivam 3-4 hodiny, cca 80 casto ale okolo 100 serii za trenink a k tomu jeste 40-60 minut hodne intenzivni kardio po skonceni, takze je predpoklad, ze pri treninku musim spalit toho cukru celkem dost a nechapu, ze zadnou hypoglykemku nedostanu.

U tebe se to nepočítá, ty jsi mutant, my tu mluvíme o lidech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
Draper napsal:
...bezne cvicivam 3-4 hodiny, cca 80 casto ale okolo 100 serii za trenink a k tomu jeste 40-60 minut hodne intenzivni kardio po skonceni, takze je predpoklad, ze pri treninku musim spalit toho cukru celkem dost a nechapu, ze zadnou hypoglykemku nedostanu.

U tebe se to nepočítá, ty jsi mutant, my tu mluvíme o lidech.

Ne ze by mne pojmenovani mutant ci mimozemstat nejak vadilo, ale 100x opakovany vtip uz prestava byt vtipem
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper - dáváš se neustále za příklad, kolik a jak se ti moc změnila forma během tvého cvičení ? řekl bych, že se pohybuješ +- pořád na stejném ne?

Jinak souhlasím s tím, že pokud má člověk dokonalou stravu, tak PTN PředTN apod. má na výsledek malý vliv.
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
Draper - dáváš se neustále za příklad, kolik a jak se ti moc změnila forma během tvého cvičení ? řekl bych, že se pohybuješ +- pořád na stejném ne?

Jinak souhlasím s tím, že pokud má člověk dokonalou stravu, tak PTN PředTN apod. má na výsledek malý vliv.

To je otazka, konstatovani nebo co? Za priklad se nedavam, chran buh, aby si z meho cviceni a stravovani bral nekdo priklad , ale ano vahu se snazim drzet si porad nekde mezi 100-103kg, ovsem pomer svaly / tuk se za ta leta rozhodne zmenil hodne.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to věřím, já si myslím, že tvůj styl tréninku není moc daleko od horníka nebo třeba spousta lidí tady maká podobně jak ty (co se času týče), takže si myslím, že jde jen o zvyk ... každopádně je to běh na dlouhou trať, na kterou se časem tělo prostě přizpůsobí a zvykne si pracovat s tím co má :)

Ale už jsem viděl opravdu lidi padnout kvůli nedostatku cukru, ale to byla 10+hodinová zátěž, ... Kamarád z klubu například kvůli dlouhé zátěži dostal "záchvat" pomohl mu až cukr pod jazykem ... (zvláštní ...)

ale to sou zátěže, kdy výdej několika násobně převyšuje příjem, u 3-4hodin si myslím, že je to tak někde na kraji, zvlášť když je člověk už zvyklej.
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
to věřím, já si myslím, že tvůj styl tréninku není moc daleko od horníka nebo třeba spousta lidí tadymaká podobně jak ty (co se času týče), takže si myslím, že jde jen o zvyk ... každopádně je to běh na dlouhou trať, na kterou se časem tělo prostě přizpůsobí a zvykne si pracovat s tím co má :)

Presne tak, to si take myslim.
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ne ze by mne pojmenovani mutant ci mimozemstat nejak vadilo, ale 100x opakovany vtip uz prestava byt vtipem

Člověče přezdívky tu moc nesleduju, ale bylo to první co mě napadlo, když jsem se díval na ty tvé zabijácké sety, a ta poznámka o čtyřech hodinách tréninku mě jen utvrdila.
S tebou jít trénovat, tak si nejdřív uzavřu pojistku na náhlé umrtí (a to si nemyslím, že bych se v tréninku nějak extra šetřil).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Obecne a laicky o hubnuti a rustu svalu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: