|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá červen 15, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Tahle představa, že trénink bez PTN s sebou nese rizika, jakože sebou sekneš nebo půjdeš do katabolického stavu a podobně je naprosto absurdní. |
Nemůžu mluvit ani za tebe, ani za ostatní, ale pouze z vlastní zkušenosti, případně to, co jsem viděl na vlastní oči.
Já osobně jsem sebou dvakrát po tréninku téměř sekl (hypoglykemie jako z praku, popisovat netřeba), nemlich to samé jsem parkrát zažil přímo ve fitku.
Úplně úžasné bylo, když jsem hned po tréninku mazal do obchodu pro jídlo a u bankomatu se mi podlomily nohy (karta zasunutá). Hypoglykemii po intenzivním tréninku bych rozhodně nepodceňoval. Pokud ty jsi v tomto směru ok, jen dobře pro tebe, ale troufám si tvrdit, že se to rozhodně nevztahuje na všechny. |
Pokud máš tyhle problémy, tak je to něco jinýho. Já jsem se s něčím podobným skutečně nikdy u sebe ani u nikoho v okolí nesetkal, asi nemáme dost tvrdý tréninky. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dogeatdog
|
Zaslal: so červen 16, 2012 7:59 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | ...bezne cvicivam 3-4 hodiny, cca 80 casto ale okolo 100 serii za trenink a k tomu jeste 40-60 minut hodne intenzivni kardio po skonceni, takze je predpoklad, ze pri treninku musim spalit toho cukru celkem dost a nechapu, ze zadnou hypoglykemku nedostanu. |
U tebe se to nepočítá, ty jsi mutant, my tu mluvíme o lidech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 16, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | | Draper napsal: | | ...bezne cvicivam 3-4 hodiny, cca 80 casto ale okolo 100 serii za trenink a k tomu jeste 40-60 minut hodne intenzivni kardio po skonceni, takze je predpoklad, ze pri treninku musim spalit toho cukru celkem dost a nechapu, ze zadnou hypoglykemku nedostanu. |
U tebe se to nepočítá, ty jsi mutant, my tu mluvíme o lidech. |
Ne ze by mne pojmenovani mutant ci mimozemstat nejak vadilo, ale 100x opakovany vtip uz prestava byt vtipem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so červen 16, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
Draper - dáváš se neustále za příklad, kolik a jak se ti moc změnila forma během tvého cvičení ? řekl bych, že se pohybuješ +- pořád na stejném ne?
Jinak souhlasím s tím, že pokud má člověk dokonalou stravu, tak PTN PředTN apod. má na výsledek malý vliv. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 16, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Draper - dáváš se neustále za příklad, kolik a jak se ti moc změnila forma během tvého cvičení ? řekl bych, že se pohybuješ +- pořád na stejném ne?
Jinak souhlasím s tím, že pokud má člověk dokonalou stravu, tak PTN PředTN apod. má na výsledek malý vliv. |
To je otazka, konstatovani nebo co? Za priklad se nedavam, chran buh, aby si z meho cviceni a stravovani bral nekdo priklad , ale ano vahu se snazim drzet si porad nekde mezi 100-103kg, ovsem pomer svaly / tuk se za ta leta rozhodne zmenil hodne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
to věřím, já si myslím, že tvůj styl tréninku není moc daleko od horníka nebo třeba spousta lidí tady maká podobně jak ty (co se času týče), takže si myslím, že jde jen o zvyk ... každopádně je to běh na dlouhou trať, na kterou se časem tělo prostě přizpůsobí a zvykne si pracovat s tím co má :)
Ale už jsem viděl opravdu lidi padnout kvůli nedostatku cukru, ale to byla 10+hodinová zátěž, ... Kamarád z klubu například kvůli dlouhé zátěži dostal "záchvat" pomohl mu až cukr pod jazykem ... (zvláštní ...)
ale to sou zátěže, kdy výdej několika násobně převyšuje příjem, u 3-4hodin si myslím, že je to tak někde na kraji, zvlášť když je člověk už zvyklej. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
| citace: | to věřím, já si myslím, že tvůj styl tréninku není moc daleko od horníka nebo třeba spousta lidí tadymaká podobně jak ty (co se času týče), takže si myslím, že jde jen o zvyk ... každopádně je to běh na dlouhou trať, na kterou se časem tělo prostě přizpůsobí a zvykne si pracovat s tím co má :)
|
Presne tak, to si take myslim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so červen 16, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ne ze by mne pojmenovani mutant ci mimozemstat nejak vadilo, ale 100x opakovany vtip uz prestava byt vtipem |
Člověče přezdívky tu moc nesleduju, ale bylo to první co mě napadlo, když jsem se díval na ty tvé zabijácké sety, a ta poznámka o čtyřech hodinách tréninku mě jen utvrdila.
S tebou jít trénovat, tak si nejdřív uzavřu pojistku na náhlé umrtí (a to si nemyslím, že bych se v tréninku nějak extra šetřil).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|