|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vladic

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
14.den Leangains/Renegade diety
Dnešní jídlo:
13:00 - velký zeleninový salát + 2 vejce
14:00 - protein + hrst mandlí
19:00 - zeleninový salát,rajče,olivy
19:30 -200g kuřecí obalené v mandlích s brokolicí a 50g semolinovych těstovin
20:00 - 100g mozzarela s rajčetem a bazalkou
20:35 - zmrzlina z tvarohu a cottage
Celkem: 160gB 60gS 70gT = 1500kcal _________________ "Consistency is the key to succes"
Naposledy upravil Vladic dne so červen 02, 2012 2:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vladic

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
15.den Leangains/Renegade diety
Dnešní jídlo:
13:00 - zeleninový salát
15:45 - 10g BCAA (před tréninkem)
17:30 - 250g rýže + 200g low fat cottage cheese + odměrka proteinu , pár kousků ananasu
19:45 - 2 mega celozrnné bagety (400g kuřecí,rajčata,ledový salát,olivy, 1/2 mozzarely, šunka, žampiony, červená cibule atd.. bomba :) ) zbytek kuřete s brokolicí a zeleninou
Celkem: 130gB 330gS 30gT = 2100kcal _________________ "Consistency is the key to succes"
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladic

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
16.den Leangains/Renegade diety
Dnešní jídlo:
14:00 - španělský ptáček (hovězí zadní) ,trošku rýže + zelenina
16:00 - 2 odměrky proteinu + 2 hrstě mandlí
17:30 - zeleninový salát + 2 vejce
21:00 - 250g tvaroh + 200g low fat cottage cheese
Celkem: 150gB 40gS 70gT = 1400kcal
17.den Leangains/Renegade diety
Dnešní jídlo:
12:00 - banán,jablko,protein,10g BCAA a kreatin (před závody)
16:00 - jablko, 2 celozrnné bagety + 200g kuřecí šunky
19:30 - 4x tortilla s kuřecím masem a zeleninou + pár racio
21:00 - 250g tvaroh
Celkem: 150gB 300gS 35gT = 2150kcal _________________ "Consistency is the key to succes"
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladic

|
Zaslal: st červen 06, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
18# netréninkový den
Jídelníček :
14:00- salát s 2 vejci + protein
18:00 - kuřecí maso se zeleninou
20:00 - tvarohovo-cottage zmrzlina
+ hodně oříšků
( 190gB 30gS 60gT = 1400kcal )
19# tréninkový den
Jídelníček :
15:45- 10g BCAA před tréninkem
18:00 - 350g kuřecí maso se zeleninou + 2 celozrnné housky
19:00 - 300g tmavých špaget s olivovo/rajčatovou omáčkou s 1/2 mozzarely
20:00 - 250g tvaroh + 200g cottage, pár vloček,kakao,trošku proteinu
( 150gB 260gS 30gT = 1910kcal )
Zatím vše v pohodě ,v netréninkové dny přidám trošku sacharidů cca 50-60g, tuky nechám výše, jelikož asi není dobré pro tělo držet ty sacharidy někde okolo 20-30gS a celé to bude lépe snesitelné, pořád nevím jestli navíšit ty kalorie celkově když je cíl rýsovat, problém je v tom že nevím jaká je moje maintenance (udržovací) hodnota, jelikož jsem už asi delší dobu v deficitu tak vůbec nevím jestli nemám zpomalený metabolismus, uvidím, ale asi začnu navyšovat kalorie v tréninkové i netréninkové dny _________________ "Consistency is the key to succes"
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladic

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Bohužel budu muset s tímto stylem stravování skončit , je to skvělý způsob a změna pro lidi co chcou spíš vyrýsovat nebo čistě nabírat, myslel jsem že je vše v pohodě i jsem se tak cítil ale teď v posledním týdnu se vše otočilo a zjistil jsem že prostě tohle kombinovat s atletickým tréninkem a sprintama (někdy i 2 fázově) nejde, výkon se zhoršil -> špatná nálada, poslední kapka byla když jsem odtrénoval a začla mě bolet hlava a měl jsem mžitky před očima (předtím jsem to jel 3 týdny a nic takového, strava stejná..)
Když to shrnu (jen moje poznatky = co fungovalo/nefungovalo na mně):
(+) dobrý pocit sníst 1-3 velké jídla po tréninku
(+) člověk se necítí že je v deficitu
(+) větší chuť k jídlu, u mě se projevila větší konzumace zeleniny a ovoce (což předtím nebylo)
(+) pocit lehkosti v průběhu fastu
(+) posilovna na lačno je super, energie je veliká
(-) často plné břicho a nemožnost provádět nějakou čínnost po "feastu" např. jít do kina večer
(-) po 3.týdnech jsem zaznamenal pokles energie v atletice i když jsem vše dodržoval (v posilovně bylo vše ok, spíš více energie)
(-) nevyhovuje mi víkendové závodění na lačno (ráno)
(-) po tréninkovém dnu (vysoké sacharidy) ráno sem se cítil divně jak po opici , ale po fastu se to spravilo
-------------
*Přečetl jsem o IF ,Renegade, LG snad vše co jsem mohl, hodně jsem se o to poslední dobou zajímal a celý princip se mi moc líbí a někdy v budoucnu se k tomu vrátím.. Spíš bych to doporučil lidem, kteří mají jako hlavni "sport" fitness/posilovnu/crossfit a chcou spíše vyrýsovat a rádi jedí velké jídla ,ale atletům a výkonnostním sportovcům (fotbal/basket) tam to asi nebude ta správná volba ...
*Všechno to jsou jen moje skušenosti a to jak to fungovalo na mně, určitě, každý je jiný a jinak reaguje, pokud někdo uvažuje nad tímto stylem stravování a není zaměřen na maximální výkon ve sportu tak určitě bych do tohoto typu stravování šel... _________________ "Consistency is the key to succes"
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladic

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Budu si sem zatím psát jen jídelníček, vracím se ke stylu 3 jídla + malé ( celkově 5-6jídel denně) s hlavním příjmem sacharidů ráno a po tréninku (hlavně) -> líbí se mi myšlenka carb back loading ( s tím budu ještě experimentovat), dle článku od Lyla Mcdonalda "The full diet break" zařadím takovou pauzu od diet a deficitu , jelikož už tuk dolů nešel a necítil jsem se v poslední době nejlépe... Takže 2 týdny minimálně na "maintenance" hodnotě , začínám na 2000kcal, jelikož nevím jaká je moje maintenance hodnota rád bych to zjistil abych se z toho mohl odpíchnout dále, budu vše počítat a zapisovat, ...
Cíle :
- zjistit jaká je moje udržovací hodnota (kdy nehubnu ani nenabírám)
- srovnat hladinu hormonů
- srovnat metabolismus
- zvýšit výkon ve sportu (po dietě to šlo lehce dolů,alespoň vím že takhle to nešlo)
*konečně jsem dočetl knihu "burn the fat feed the muscle" od Toma Venuta, velice zajímavé čtení (doporučuji),dozvěděl jsem se hodně nových věcí , každý začátečník který tady dáva ty "stupidní" dotazy na nabírání/hubnutí a kdoví co ještě by si tohle měl přečíst.. (ale to se asi nestane -> 340 stran :D )
*pokud bude mít někdo chuť mi něco poradit nebo skritizovat budu jen rád, od toho to zde píšu ..
----------------------
15.6.2012
Trénink - Atletika
Snídaně
2 vejce, protein, 100g ovesných vloček , banán
Před-tréninkové jídlo
100g ovesných vloček, protein
Po-tréninkové jídlo
protein, banán, balík racio
Večeře
200g kuřecí maso, 300g brokolice, trošku grilovacího dressinku
Celkem: 2050kcal ( 150gB 235gS 55gT )
*Celkem náročný den, je tam hodně proteinu z doplňku (což není dobře,ale nešlo jinak), zatím přecházím z IF a cca 2 jídel -> nechci skočit hned na 5-6... _________________ "Consistency is the key to succes"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Na jednu stranu je škoda, že ti to v určitých směrech nesedlo a že si skončil, na druhou stranu je fajn, že si na to takhle přišel a poznal si, co ti sedí a co ne.
Hodně štěstí .-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|