|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merrao

|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 7:33 am Předmět: |
|
|
Reklamy na foru nebo na MW mne obvykle nijak nevadi, ale ta "NEPENI, NEPRASI, NEDELA HRUDKY" ta me, nevim proc, sere pokazde :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 8:25 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Reklamy na foru nebo na MW mne obvykle nijak nevadi, ale ta "NEPENI, NEPRASI, NEDELA HRUDKY" ta me, nevim proc, sere pokazde :-) |
ale tohle jsou treba pro me tri hlavni veci, co se tyce konzistence protejnu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 8:30 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Reklamy na foru nebo na MW mne obvykle nijak nevadi, ale ta "NEPENI, NEPRASI, NEDELA HRUDKY" ta me, nevim proc, sere pokazde :-) |
:D:D:D já se lekl, že tam vyskočí vítěz testů chuti
Ale je to vtipný, škoda že tam nepřidali "ALE JE TO JEN .... koncentrát"
Já teď vidím řeklamu na ten Promiň protein s AKČNÍ cenou 399kč/1kg (690 běžná cena ), kterej je úplně to stejný, co bejvalo v akci tuším za cenu okolo 300. Reflex má po krátkém zamyšlení vážně skvělý ceny a to se umocní tím, že Ronnie dokáže nabídnout tu cenu ještě nižší
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | | Reklamy na foru nebo na MW mne obvykle nijak nevadi, ale ta "NEPENI, NEPRASI, NEDELA HRUDKY" ta me, nevim proc, sere pokazde :-) |
ale tohle jsou treba pro me tri hlavni veci, co se tyce konzistence protejnu |
U kvalitních značek - Reflex, Scitec, Smartlabs, Muscle Pharm je to samozřejmost a řeší se složení. U ostatních se řeší tohle, protože to nemají vyřešené.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:02 am Předmět: |
|
|
Štve mě, že jsem nemocná, nebaví mě to, je mi blbě a chci jít zítra na trénink :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:50 am Předmět: |
|
|
Tsunami: rýmička asi ne, co ?:D
MAST3R: ale tak je to každý rok, že se nad tím pozastavuješ :D Všichni teď budou hledat jak za 4 týdny zhubnout přebytečných 40kg tuku, pak si uvědoměj, že je lepší říct "že sou takhle spokojený" a dál budou žrát a dělat, co chtěj ... je to tak první letní měsíc.) Dýl to těm lidem nevydrží:D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
Prasopes: No nějaká viróza spojená s právě rýmičkou, bolestí vedlejších nosních dutin, těžkej hrudník, kašlíček, taková ta chuťovka. Zrovna jsem se doplazila 200m tam a 200m zpět z obchodu a připadám si jak po maratonu :-D takže nevím nevím zítřejší trénink :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
Tsunami: je to velkej risk:) Obcas kdyz je clovek nemocnej a zabehne do posilky nebo na trenink, tak ho to prejde a nemoc utece ... ale ve vetsine pripadu se ti to zhorsi :D ... uz asi tisickrat sem si rikal "do prdele priste zustanu doma", zatim semi to nepovedlo splnit :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
Prasopes: Já už mám ozkoušený, že jít při nemoci cvičit je pro mě to nejhorší, naposled jsem s rýmičkou šla na spinning a následně byla nemocná dva týdny :-D . Zrovna mám dva týdny do závodů tak to nechci podcenit a zítra 14sérií dřepů a benche bych prostě nedala :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ondkor

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
Sezral jsem snad kilo zeleniny a jsem nafouklej jako balon _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po červen 18, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
Večer, než jdu spát, otevřu si okno, protože je strašný vedro.
V 1 v noci mě probudí přítelkyně, jak řve na nějakýho zmrda, co nám chtěl vlézt do bytu.
Dost dobře si nedokážu představit, co by se stalo, kdyby vlezl dovnitř a my se probudili až v té chvíli.
ZMRDI ZLODĚJŠTÍ.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|