V hlavní roli drůbeží játra na šťávě + jasmínová rýže, zeleninový salátek (rajčata, paprika, okurka, ředkev, cherry rajčátka, olivový olej a čerstvá bazalka) a nakonec jako dezertík kuřecí grilovaný steak s sladkým chilli dresinkem & pečená vepřová kotleta s pravou dijónskou hořčicí + chlebík :)
Tak domácí šmrdlačka pokračuje, cvičím zhruba každý den asi 20-30 minut, vždy nějaké shyby, nejčastěj dynamické tzn. že se vytáhnu podhmatem, přehodim ruce ve vzduchu a spustim se nadhmatem a tak to opakuju dokud můžu, daří se mi tak cca 5-6 shybů
Taky sem zdokonalil za ten krátký čas kliky na jedné ruce, hlavně teda techniku a jak se správně opřít o nohy abych udržel balanc, už zvládnu 5 kliků na jedné ruce celkem bez problémů
V úterý tento týden jdu na tu souborku, tak teď už jen opakuju (učim se to znovu protože neni co oživovat v paměti) :-D Asi bych se měl začít modlit
Snažil sem se dneska nějak smysluplně vyfotit spodek, je to divné, žeru teď jak hovado, ale pořád se mi ty nohy odkrývají, dokonce i tady na té fotce je vidět moje první žíla na stehně, mám z ní radost
Tak dneska sem úspěšně složil soubornou komisionální zkoušku z Trestního práva, dali mi za C, takže sem uplně nejšťastnější
Měsíc nonstop učení se mi vyplatil, a zařadil sem se do menšiny, která dala tresta hned ve třeťáku na 1. pokus
Hned na to sem to šel pěkně oslavit a kam jinam než do fitka :-P Pořádný trénink už mi chyběl, těšil sem se jako malý
Mrtvé tahy
3x100
3x120
3x130
2x140
1x160 BIG PR!!!
Nacvičoval sem správnou techniku, dal sem na rady Smileho co tu někde psal, zúžil sem podstatně postoj abych mohl pořádně zabrat zadkem, co nejvíc sem prověsil ruce abych nemusel tak dolů zadkem, a tlačil sem to pořádně nohama na boso, a světě div se z mého starého rekordu 3x140 je z ničeho nic 1x160 a myslím si ještě s rezervou
Řídil sem se tímto videem, kdyby někdo měl zájem, fakt mi to moc pomohlo a přidalo na výkonu...
Good job , skoro 2x bw, což už je solidní výkon. Jen tak dál.
btw. a ta forma taky vypadá solidně
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne út červen 26, 2012 1:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Zdar chlapi, hlásím se že stále žiju :) Jen teď makám, někdy dělám v práci i 12 hodinovky od 8 do 8 a nestíhám moc nic jiného než pracovat, cvičit a snažím se pořád a pořádně papat
Trénink je pořád stejný, jen sem přidal extra trénink na zlepšení slabin mojí postavy a sice prsa, biceps, lýtka.
Na prsa jedu v tomto spec. tréninku benchpress ke krku velmi širokým úchopem, kterým mi krásně zabírá na vršek hrudníku, potom tlaky na 45' incline lavici s JČ a důrazným protažením v dolní pozici a peck-deck s držením kontrakce.
Na biceps jedu jen 3 série jednadvacítky, s velmi nízkou vahou a soustředím se na 100% techniku, pěkně jako říká Kai, stretch & squeeze. Musím říct že je to masakr, kolikrát po té třetí sérii už neudržím v ruce ani pití a bicepsy mám přepumpované k prasknutí.
Na lýtka jedu výpony na multipressu, od lehkých vah k těžkým a zase zpátky k lehkým.
Toď zatím vše, zase se někdy ozvu pokud mě v práci nezalisuje nějaká mašina
Tlaky na ramena s JČ ve stoje
7x26ky
2x30ky
10x24ky
(nějak mě ty 30 překvapily, špatně sem to přemístil a pak už sem s tím děsně bojoval hlavně balančně, síla by tam asi byla)
Úzký bench
7x60kg
5x70kg
14x50kg
(tady to šlo naopak krásně, lokty striktně u těla, bez položení na hrudník, super)
Incline benchpress
7x40kg
7x50kg
14x40kg
(síla po tlacích na ramena a úzkém benchi už byla ten tam, ale na druhou stranu jak už byli ramena a tricepsy unavené, tak sem parádně cítil práci prsních svalů)
Přítahy jednoručky v předklonu, lokty od těla
7x35ka
6x40ka
14x30ka
Shyby neutrální úchop
6x Oddo
5x Oddo
12x60kg na kladce
(to už bylo utrpení, vždycky je dávám na začátku tréninku, ale protože záda sou u mně dominantní rozhodl jsem se je šoupnout uplně na konec a na síle to bylo hodně moc znát)
Tak tlaky s jednoručkami na ramená v stoji je pekne ťažky cvik, celý musíš byť spevnený a stabilizovaný, kým začneš tlačiť, každopádne som len rád, že to niekto vôbec cvičí.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak tlaky s jednoručkami na ramená v stoji je pekne ťažky cvik, celý musíš byť spevnený a stabilizovaný, kým začneš tlačiť, každopádne som len rád, že to niekto vôbec cvičí.
To je fakt, znám lidi co tlačí slušné váhy v sedě, ale ve stoje si s tím vůbec neumí poradit :) Ta tvoje síla na tomdle cviku je uplně nadlidská, k tomu bych se chtěl dopracovat, nebo ne chtěl, k tomu se dopracuju
Hehe, ale máš pravdu, plno ludí to zmákne v sede, ale v stoji, tak to nehrozí. Osobne ten cvik na ramená v stoji cítim veľmi dobre.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dneska se mi těch 80 na dřepech zdálo děsně těžkých, ale 20x60kg zase podezřele lehkých, tak nevím :) Jinak průměrný trénink, žádná super intenzita, nějak nebyla nálada lámat rekordy a potit krev :)
Koupil jsem si burákové máslo z Lidlu a je teda o dost lepší jako to co sem měl z Kauflandu nebo z DMka...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru