Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 566, 567, 568 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysloveně mě sere svět top managementu - obzvlášť v SR. Nemám rád lidi, co si myslí, že ze mě mohou dělat vola a do očí mi lžou.
Plno věcí lze řešit pokud se o nich mluví, pokud se ale zametají pod koberec se žákovským lhaním, tak to mi příjde na padesátileté chlapy dost ubohé. Zítra mám v Blavě důležité jednání a pokud nedopadne, tak dám tady té rok a půl trvající anabázi na jihu Slovenska vale. Dřu tu skoro pravidelně 16 hod. denně a za pár eurocentů to tedy nebude:o)
Svoje jsem splnil, tak snad není naivní očekávat to i od druhé strany, když na tom byla shoda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je hnus : (
Ale tohle se děje v ČR taky. Jen ti Slováci jsou asi divočejší a drzejší.
xCROWx

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je tak, když top management vidí nejdál k ročním bonusům ...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, blbé je, že se děje něco s čím jsem se ve třech předchozích zaměstnáních nesetkal a to je nehorázný nátlak kombinovaný s hraním některých věcí do autu.

No nic - třeba to je nedorozumění, ale že bych tomu věřil, to tedy ne.
Zítra to bude každopádně zajímavé.
Pokud to nedopadne, tak si aspoň vyberu loňskou dovolenou a tu letošní nevyčerpanou a užiju si léto:o)
Izman

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zub dolepen a dotvarovan jen se chci zeptat jak dlouho jeste je ten zub citlivy na tlak? Chlad ani horko nevadi :) nic necitim ale kdyz kousnu treba do chleba nebo tak neco ucitim v nem mirné zatrnuti, neni to nic bolestiveho spis jen neprijemnej pocit tlaku, pripisuji to tomu ze se mi v tom vcera zubarka vrtala vrtackou. Tak se chci zeptat za jak dlouho se to zklidni Diky za info :D
Ikee

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Tak zub dolepen a dotvarovan jen se chci zeptat jak dlouho jeste je ten zub citlivy na tlak? Chlad ani horko nevadi :) nic necitim ale kdyz kousnu treba do chleba nebo tak neco ucitim v nem mirné zatrnuti, neni to nic bolestiveho spis jen neprijemnej pocit tlaku, pripisuji to tomu ze se mi v tom vcera zubarka vrtala vrtackou. Tak se chci zeptat za jak dlouho se to zklidni Diky za info :D

Hmm, to aby si raději nejedl.
Izman

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

Hmm, to aby si raději nejedl.

Hm to nevim co by se mi muselo stat abych nejedl, protoze si dokazu zive predstavit jak do sebe pres brcko tlacim pul kilovej nerozmixovanej steak :D
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zbytečně si přesoluji ze zvyku jídlo a pokaždé si to uvědomím pozdě.
mikro6

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:

Zdar, zuby mi dorábali asi 5x, väčšinou týždeň-dva trvalo, než sa veci ustálili. Podľa mňa je to brnenie podvedomé, skôr ide o to, že si zvykáš na cudzí predmet v ústach.
A tlak - netrhaj nič vyslovene tvrdé dorobenými zubami a si za vodou.
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Zbytečně si přesoluji ze zvyku jídlo a pokaždé si to uvědomím pozdě.

To jako ze mas na stole jidlo a automaticky bezmyslenkovite chytnes solnicku a zacnes solit? Tak si tu solnicku dej pryc ze stolu :)
Jinak pred par lety jsem si sve chutove bunky strasne blbe navykl na presolovani, pomatuji si, kolik soli jsem byl schopnej pouzit na uvareni 120g ryze a jak silene jsem to pak jeste prisoloval na taliri. Dnes dam opravdu jen spetku soli a jakmile trochu presolim, tak to hned vyhodim, protoze se mne to hnusi, to same bezne sunky mne pripadaji uplne zbytecne presolene. I tak mne ale doktor loni rekl, ze mam udajne extremni prijem soli, coz zpusobovala tenkrat obrovska konzumace sunek a syru (klidne okolo kila denne), ktere jsem ale pred nedavnem uplne vyradil a syry uz pouze cottage.
Izman

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DPC DPC DPC jsem uz starej kokot zralej akorat do sberu a na recyklaci

Predevcirem mi nehorazne ruplo v rameni (jen tak z niceho nic). mam ted omezenou hybnost . Kua takze si pozastavim clenstvi v posilce a budu relaxovat a tloustnou

Jo a jeste prodluzovat život, schvalne jestli to dotahnu az k nesmrtelnosti
http://xman.idnes.cz/orgasmus-jako-prevence-rakoviny-prostaty-i-infarktu-p0e-/xman-styl.aspx?c=A120621_120354_xman-styl_fro
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzal jsem si první dávku beta alaninu a mravenčí mi z toho celé tělo, nepříjemné.
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krucinál já to snad taky budu muset vyzkoušet jaký to je
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten alanin? Já si ho koupil ke kreatinu. A jaký to je? Sere mě to mravenčení.
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No všichni popisujou mravenčení .... myslíš že to je ještě k něčemu dobrý krom mravenčení? teď mám taky rozjetej kreatin, tak uvažuju o tomhle v kombinaci s glutaminem ... :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 566, 567, 568 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: