|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
No já měl první dávku, takže osobně Ti nic neřeknu, sparing říkal, že to mám zkusit, že jemu to šlapalo s kreatinem.
Na obalu je:
Pomáhá prodlužovat délku a zvýšit intenzitu spor. výkonu
zlepšuje fyz. výkon
pohlcuje ionty vodíku a stabilizuje PH svalu
oddaluje zakyselení svalů
- však to moc nestojí, to zkus. Pokud máš rozjetej kreatin, tak to kup a uvidíš, jinak ten glutamin tam chci taky šoupnout. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 8:44 am Předmět: |
|
|
Okey, tak díkec .... z další vejplaty pořídím a uvidím ... kdyžtak si tím budu navozovat dráždívé mravenčení no, když to nebude k ničemu _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 1:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil grogy dne pá červen 22, 2012 9:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | píča kokot kurva zrovna jsem si dělal svačinku na grilu a spálil jsem si palec, pálí to jako píča proč kurva do píči |
Nechci si tu hrat na moralistu, protoze mne obcas nejaka ta ku*va ci prdel ujedou take, ale preci jen trochu se krotit by neuskodilo, zvlast kvuli takove blbosti, o ktere stejne za chvili nebudes vedet I kdyz chapu, ze to melo byt asi jakoze vtipne
edit: a nebo mne ukaz na uhel uskvarenej palec a ja se ti omluvim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | grogy napsal: | píča kokot kurva zrovna jsem si dělal svačinku na grilu a spálil jsem si palec, pálí to jako píča proč kurva do píči |
Nechci si tu hrat na moralistu, protoze mne obcas nejaka ta ku*va ci prdel ujedou take, ale preci jen trochu se krotit by neuskodilo, zvlast kvuli takove blbosti, o ktere stejne za chvili nebudes vedet I kdyz chapu, ze to melo byt asi jakoze vtipne
edit: a nebo mne ukaz na uhel uskvarenej palec a ja se ti omluvim |
Už jsem to z editoval, lepší?
Ne, už to pálí trošku míň (ale puchejř je tam přes celej palec) tak už jsem se uklidnil, tak už by tam bylo možná míň sprostejch slov...ale stejně mě to neskutečně štve, jsem zvědavej jak budu zejtra cvičit (ani myš nemůžu používat)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
no pain no gain _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 11:14 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | no pain no gain |
to máš sice pravdu, ale ve spojení se spáleným prstem od grilu, nebo opařenou rukou od konvice, to je trošku absurdní
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 6:42 am Předmět: |
|
|
At se na me nikdo nezlobi, ale docela na hlavu postavene mne pripada to odsuzovani autobusove dopravy po vcerejsi nehode v Chorvatsku. Samozrejme je to tragedie, nejspise selhal lidsky faktor, coz se proste muze stat, ale mnohem vice lidi umira v autech, na kolech, motorkach nebo uplne jinymi zpusoby. Kolik se tech autobusu za rok vyboura v tom obrovskem mnozstvi turnusu co denne po cele Evrope nebo na ruznych mezinarodnich linkach jezdi? Nazory typu, vyhybat se autobusum, radeji sedet doma na zadku jsou opravdu smesne. Kdybych mel takhle uvazovat, tak se budu bat jit si nakoupit do samosky, protoze na me spadne kvetinac z neciho balkonu a rozsekne mne hlavu nebo se budu bat jit nekam do mesta, protoze nekdo zrovna zkolabuje za volantem a smete me z chodniku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 6:48 am Předmět: |
|
|
Jo jo, je to blbost, prostě se jezdí a takovejhle průser se může stát. Na to jak moc se jezdíl to není až tak hrozný _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červen 24, 2012 8:51 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | At se na me nikdo nezlobi, ale docela na hlavu postavene mne pripada to odsuzovani autobusove dopravy po vcerejsi nehode v Chorvatsku. Samozrejme je to tragedie, nejspise selhal lidsky faktor, coz se proste muze stat, ale mnohem vice lidi umira v autech, na kolech, motorkach nebo uplne jinymi zpusoby. Kolik se tech autobusu za rok vyboura v tom obrovskem mnozstvi turnusu co denne po cele Evrope nebo na ruznych mezinarodnich linkach jezdi? Nazory typu, vyhybat se autobusum, radeji sedet doma na zadku jsou opravdu smesne. Kdybych mel takhle uvazovat, tak se budu bat jit si nakoupit do samosky, protoze na me spadne kvetinac z neciho balkonu a rozsekne mne hlavu nebo se budu bat jit nekam do mesta, protoze nekdo zrovna zkolabuje za volantem a smete me z chodniku. |
Průser není v dopravě. Je v médiích, která bojují o čtenáře. A jak známo, nejlepší zpráva je špatná zpráva kde je hodně mrtvých. A kde je hodně mrtvých, tam se dá iracionálně strašit ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
Zaslal: po červen 25, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|