|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červen 25, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
Dyť nikam nic nejmíň měsíc nenapsal...
edit: Aha, jen jsem měl štěstí a nenarazil na něj
Naposledy upravil Smazaný uživatel (071) dne po červen 25, 2012 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červen 25, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Dyť nikam nic nejmíň měsíc nenapsal... |
články na webu =) a je to mazec
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červen 25, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
ten posledni clanek feat. RANDO uz ani nemam silu cist, bohate mi stacil ten o Toljovi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červen 26, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | Hm trpim hormonalni dysbalanci AAAAAAAAA misto na posilku myslim porad na pritelkyni. Ve 30 se chovam jak pubertak.....
Tak jsem spojil prijemne s uzitecnym a prerusil na mesic clenstvi v posilce. Snad se mi podari nabrat i trochu chuti do cviceni.
|
Tak tuhle hladinu testosteronu ti závidím. To ti musí růst svaly samy
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út červen 26, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Izman napsal: | Hm trpim hormonalni dysbalanci AAAAAAAAA misto na posilku myslim porad na pritelkyni. Ve 30 se chovam jak pubertak.....
Tak jsem spojil prijemne s uzitecnym a prerusil na mesic clenstvi v posilce. Snad se mi podari nabrat i trochu chuti do cviceni.
|
Tak tuhle hladinu testosteronu ti závidím. To ti musí růst svaly samy |
HM ale sprchovat se musim temer tekutym dusikem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út červen 26, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út červen 26, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Izman napsal: | Hm trpim hormonalni dysbalanci AAAAAAAAA misto na posilku myslim porad na pritelkyni. Ve 30 se chovam jak pubertak.....
|
Čerstvá známost nebo Ti přeskočilo? |
No tak nejak oboji, sni se znam uz 18 let :D (fuj to je cislo pripadam si jako muj deda kdyz vzpominal jaky to bylo za druhe svetove)
No a pred par mesici jsme to dali dohromady. I kdyz v Brne je az poslednich par tydnu.
No proste pripadam si jako fetak po dlouhe abstinenci, ktereho zavreli do kontejneru plneho heraku
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červen 26, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
A já jsem prej nadrženej :D
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út červen 26, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ajvo
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červen 26, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
eSko : presne neco v tomto smyslu sem chtel napsat.
Pekne si to uzij Izmane, je jen tise zavidim, uz s tou svoji skoro 5let bydlim, a s zacatkama se to totalne neda srovnat
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|