sachariďák po tréninku?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - sachariďák po tréninku?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> sachariďák po tréninku?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Toka

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 6:05 pm    Předmět: sachariďák po tréninku? Odpovědět s citátem

Ahoj pánové, mám na Vás jeden dotaz... Jsem štíhlý a chci nabrat svalovou hmotu. Jsem 36/183/79, cvičím rok 3x týdně, za rok jsem nabral 3 kg. Nabírání svalové hmoty jde však pomalu a začala mi lehce růst pneumatika kolem pasu. Je dobré pít v takovém případě po silovém tréninku sacharidový koktejl?
Jídelníček mám zruba následující: Snídaně - 100g cornflakes+ jahodový kefír, svačina - nízkotučný stvaroh s medem a banánem, oběd- kuřecí maso s brambory nebo rýží, po tréninku sachariďák, 30 min po tréninku proteiňák, 90 min po tréninku celozrnný chlém s tuňákem, případně maso s brambory, před spaním proteiňák... Je to tak v pořádku?
Mám obavu, že když si nedám sachariďák po tréninku, že to bude na úkor budování svalové hmoty...

Předem moc díky za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 6:12 pm    Předmět: Re: sachariďák po tréninku? Odpovědět s citátem

Toka napsal:
Mám obavu, že když si nedám sachariďák po tréninku, že to bude na úkor budování svalové hmoty...
tak to se neboj, btw kolik ho davas?
Toka

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedna odměrka - 65 gr.
Luster

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je dost, zkus treba mesic bez nej a uvidis, ze zadny drama se konat nebude jo a ta snidane je dost slaba, malo bilkovin a ne uplne vhodnej zdroj sacharidu, vlocky budou lepsi alternativou..
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak pise Luster, negativni vliv na svaly to mit urcite nebude, tva obava je uplne zbytecna. Pokud ti roste kolem pupku pneumatika a driv tomu tak nebylo, tak to muze byt bud nejaka zmena ve stravovacim planu, ktere jsi treba ani nejses vedom a nebo je na case zmenit trenink, i to muze mit vliv. Pokud cvicis dlouho dobu porad stejne, telo si na tuhle zatez zvyklo a je dost mozne, ze potrebnou energii tak efektivne nevyuzije, takze muzes bud celkove zmenit trenink (viz. nejaka osvedcena treninkova rutina na par tydnu, nebo do sveho treninku zaclen nejake intenzifikacni metody - superserie, kratke pauzy a celkove zvyseni tempa, shazovaci serie atd, zarad jine cviky a nebo treba pridaj nejake kardio na zaver treninku nebo mimo treninkove dny.)
Toka

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci, dík zy rady. Já pořád žiju v představě, že když si nedám po tréninku sachariďák, že začnou po silovým tréninku svaly atrofovat, že se ta energie, kterou po námaze tělo potřebuje, bude brát ze svalů...
Corflakes jsem myslel, že jsou k snídani dobrý. Proteiny myslím ráno mám, hned po probuzní si dávám proteiňák... Zařadím kadio po tréninku. Můžete ještě poradit, jaký by měli být pauzy mezi jednotlivýma sériema? Díky moc. Přibrání 3 kg za roka si není moc, co?
Luster

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toka napsal:
Můžete ještě poradit, jaký by měli být pauzy mezi jednotlivýma sériema? Díky moc. Přibrání 3 kg za roka si není moc, co?

- pauzy obecne rekneme 1 min., ale zalezi na typu treninku atd.
- ani tak nezalezi na tom kolik kg si pribral, ale co si pribral.. samozrejme idealne by bylo pribirat svaly a minimum tuku, pak je 3kg dost
Toka

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster, moc díky ;-)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sacharidy po treninku se davaji na zaklade:
- tvoji vahy
- intenzite treninku
- druhu treninku

pauzy mezi seriema -> neni idelani cas, vzdycky zalezi na druhu treninku, nektere pauzy jsou 3min., nektere 1min. jak rekl luster, nektere treninky nemaji pauzy, nektere treninky maji 3-5min. a nektere treninky maji pauzy do doby nez se ti vzpamatujou svaly ... takze je to dost ruznorode:)
Smile04

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 4:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

z tehle stravy se ti dělá pneumatika?

to se mi nějak nezdá ogare...že ty nás šidíš? co pivo a pamlsky hm?

pokud přibíráš při tomhle, tak to bych dal kruhovy treninky navic nebo kardio dvakrat tydne...a pokud se ti fakt dela pneumatika, coz nechapu, tak bych asi sacharidak nepil a misto nej dal po treninku treba protein nebo alespon gainer...kazdopadne...zajimave...

připadně urychlit metabolismus vice zeleninou, roztahat jidla až na 6 denně po 2-3 hodinach (to treba me dycky pomohlo) a pohyb...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Sei

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 6:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
co pivo a pamlsky hm?
.

Na to pivo jsem se chtěl taky zeptat :)
A jaký máš trénink?

Rychle na stránku:

Přejdi na: