|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 8:38 pm Předmět: Re: atlas |
|
|
| MartinM napsal: | Čau,
jakej návod měls na výrobu atlasu?
A co, Ty jsi moravák,byls ve Šternberku na prvních závodech strongman na Moravě? |
čau...nene...nejel sem Šternberk byl pro jiný váhový kategori než jsem já...byl tam jenom můj kamarád Denis Šindel a ten si vedl tak všelijak ale podle toho co řikal zajimava soutěž...já bych se tam ale opravdu akorát ztrapnil... :) sem zdechlina ;)...ještě nemám odkouřeno to pravé...
jestli chceš atlas tak nabízím výrobu...momentalne mame formu na neco kolem 107kg...budem delat další tak kldině napiš...bud udelame nejakej lehkej 90tku nebo 130tku...cena atlasu se možem domluvit no když si z moravy tak by sis pro nej mohl přijet cena tak kolem 2000 podle toho jak se nám povede :) nic neni dokonaly...chapeš...vyroby formy byla dost draha a praca je totaky nepřijemna...tak chcem alespon ty naklady zpatky :)...o vikendu zrovna budem delat na tom tak řekni ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MartinM
|
Zaslal: pá červen 15, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Tak dík,vše chápu,ta forma je to nejdůležitější a to je ten problém,sám jsem přemýšlel jak ji zhotovit.
A kolik tak vidíš,že jedna forma odleje atlasů?
Jinak závody ve Šternberku jsem pořádal já s bráchou a právě třeba na příští ročník by se atlas hodil.
Denis byl fakt dobrej,kor ještě na druhej závod v životě.
vše máme na facebooku - strongman Šternberk,popř www.strongmansternberk.webnode.cz _________________ STRONGMAN ŠTERNBERK
"nikdy si nenech ukrást svůj sen"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | .vcera sem sel z prace a sekla tam sebou jakasi babka tak sem ju resuscitoval atd..nic prijemnyho...tak mam z teho taky gulaš v hlavě...ale možná že sem ji trochu pomohl...ta už to má stejně za pár... |
Ty vole jestli jsi ji daval masaz srdce, tak nechci videt, co zbylo z jejiho hrudniho kose _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st červen 20, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
| MartinM napsal: | Tak dík,vše chápu,ta forma je to nejdůležitější a to je ten problém,sám jsem přemýšlel jak ji zhotovit.
Jinak závody ve Šternberku jsem pořádal já s bráchou a právě třeba na příští ročník by se atlas hodil.
vše máme na facebooku - strongman Šternberk,popř www.strongmansternberk.webnode.cz |
forma byla MR. dačka :) a taky nic levnyho...a hned pri sundavani z prvniho atlasu jsme ji málem rozsekali takze ji tedka opravíme a budeme doufat že to bude ok :) atlas je normální...je tam pár kazů (je to náš první) ale doladím to brusným papírem a kotoučovou bruskou, stejně jako odstranění nálitku...návodů je spousta...my jsme se do toho pustili s tím že jich uděláme asi více :)...můžeš si zkusit udělat vlastní formou jestli chceš...každopádně nic přijemneho :D návodů sem četl asi biliardu i v english a tak nejak sme ho dali dohromady ten atlas ale byly i krizovy stavy jako kdy sem myslel ze to rozsekam :D takže tak...posbirame zkusenosti z prvni formy a uděláme druhou...dokonalejší :)...ta 107čka je celkem slušnej kámen řekl bych že těžší už by byl jenom pro prasátka :D na anučení ideální ;) aji tak po zvedání 3 dny bicepsy out :)
jinak pokud si spoluorganizator sternberku tak to je moc pekne zorganizovany zavod!!! jen tak dal :) ja udělam ten Přerov o prazkach :) to bude jenom takovej sranda match pro amatery :) mate tam zajimavy nařadi halvně axle a pneumatika...ta byla prej dost kluzka :D denis rikal on to normálně klopí jedna radost ale s touhle vyhořel...
DREJPRD: neboj mam kurz zachranaře :) dráha pohybu 2-3cm...mela hrudniček jak věchejtek daval sem bach bo bych ju jinak zabil xD
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 4:17 pm Předmět: bla bla |
|
|
tak a je po dovolené
:)
utery a středa bazenek klideček valečka s pipinkou :D
v pondělok sem se trochu protáhl s kládou (kláda 95kg šla několikrat nad hlavu i když docela mazec...ta naše kláda je totiž nevyvážená a má i uchyty mimo osu...takže hardcore)
a nošení kufříků celkem pohodička zlepšení je znát hodně, byt sem v lysé na STR. nedonesl kufry do cíle a taky měly 100kg bylo to opravdu těmy širokymy uchopy...tyhle kufry na ktery sem zvyklej je maji uzky (ale zase hrozně trhaj) a šel sem s něma krasně vahu sem vubec necitil...
no pak sme chovali jeden kufr a chodil sem s jednim v naruči...prvně tak 30m a na druhej pokus to bylo tak 50m!!! :) dost mazec už :D paradička...
vysledek...zpocenej...super pocit...bolest v koleni obnovena : ( ( ( už je to 4 dny a porad to citim sem tam...bublinky v bazene ani protahování moc nepomohly...je to dost nahovno protože
zítra se jde
beskydský šerpa
11.6 km do kopce se sudem ve 4 členém týmu O.O zopakujte si to třikrat...kluci mi nejsou schopni řict njic jinyho jenom opakujou že zemřeme :)...takže se moc těším a jěště s bolavym kolenem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so červen 23, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
narvanej práškama a s bolavým kolenem :)
Tak je to tam, Lysá hora pokořena v 4členném týmu se sudem na zádech aneb beskydský šerpa, 11km síleného stoupání převýšení 1000m, fakt neskutečnej mazec, určitě nejtěžší věc co sem vživotě zatím absolvoval, ani strongman neni tak naročny na sebepřemáhání...ke konci šílené křeče a tedka doma nemožu chodit prostě krása...příště to chce více magnézka kluci ale tým byl SUPER podrželi jsme se a zvládli jsme to do 3 hodin limitu :) takže jsme vyhráli bečku :P
pak sem hodim nějaky fotky...sem uplně odpalenej...ke konci se mi chtělo normálně brečet :D ne nedělam si prdel....takovy masivni křeče...a stejne sem nadsadil finish docela slušnej nakoncu...dobře to bylo :) perfekt pocit...ta hora je ŠÍLENÁ
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
Zdar,to jsme se asi potkali.[K2]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so červen 23, 2012 9:17 pm Předmět: šerpa |
|
|
| haino napsal: | | Zdar,to jsme se asi potkali.[K2] |
zruda v zarive modrym tričku ve společnosti dalších zrůd :D
nevim proč ale byli jsme i v zájmu médií asi viděli hovadka tak je to zaujalo tak asi sme slavní xD
team lidsky zrudy čas 2:55
all star team all 100+kg suverénně nejtěžší a nejsprostější tým :D
zrůda v modrym (já) (6let cvičení a ležení na gauči), jiří matej (rybář a amater lifter 6let), radek adámek (amater bodybuilder 2roky), a to nejlepší nakonec jiří tkadlčík (profi powerlifter,mistr světa, rekord v mrtvym tahuRAW 322kg, 6let tvrdyho poctivyho bušení a těch nejtvrdšich ttreninku, k tomu už několikrat absolvoval šerpu, strongmana, atd atd atd :) )
tak jdeme na to vy ku*vy :) s panem tkadlčíkem mým pokrevním bratrem
míša tahá do hnusnyho posranyho kopca :D...
takhle vypada člověk po třech infarktech s nohama v křečích smiřenej s tim že je ještě kus pod vrcholem...každopadně už jsme tak v 1000m nad mořem :)
konečně nahoře s mýma hovadama :) probirame s panem T celou událost :D
[img][/img]
Naposledy upravil Smile04 dne út červen 26, 2012 1:09 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 12:44 am Předmět: |
|
|
Hehe,no byli jste dost nápadní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út červen 26, 2012 12:58 am Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Hehe,no byli jste dost nápadní. |
a vy zase kurevsky rychlí :D
hele...jak to trénujete? a šli jste na začátku to kolečko dvakrat? protože sem si jistej že spousta lidi se na něj vysrala
ja mam radost že jsme předehnali tým kultáci protože to byli kamoši taky zrudy tak se s nema možem srovnavat :)...kazdopadne jsme poceste nahoru predbehli asi 5 týmů nevim no...celkem sme si dali zaležet :D ale tak tahat ty stokilový zadky plus sud :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MartinM
|
Zaslal: út červen 26, 2012 8:18 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | MartinM napsal: | Tak dík,vše chápu,ta forma je to nejdůležitější a to je ten problém,sám jsem přemýšlel jak ji zhotovit.
vše máme na facebooku - strongman Šternberk,popř www.strongmansternberk.webnode.cz |
forma byla MR. dačka :) a taky nic levnyho...a hned pri sundavani z prvniho atlasu jsme ji málem rozsekali takze ji tedka opravíme a budeme doufat že to bude ok :) atlas je normální...je tam pár kazů (je to náš první) ale doladím to brusným papírem a kotoučovou bruskou, stejně jako odstranění nálitku...návodů je spousta...my jsme se do toho pustili s tím že jich uděláme asi více :)...můžeš si zkusit udělat vlastní formou jestli chceš...každopádně nic přijemneho :D návodů sem četl asi biliardu i v english a tak nejak sme ho dali dohromady ten atlas ale byly i krizovy stavy jako kdy sem myslel ze to rozsekam :D takže tak...posbirame zkusenosti z prvni formy a uděláme druhou...dokonalejší :)...ta 107čka je celkem slušnej kámen řekl bych že těžší už by byl jenom pro prasátka :D na anučení ideální ;) aji tak po zvedání 3 dny bicepsy out :)
jinak pokud si spoluorganizator sternberku tak to je moc pekne zorganizovany zavod!!! jen tak dal :) ja udělam ten Přerov o prazkach :) to bude jenom takovej sranda match pro amatery :) mate tam zajimavy nařadi halvně axle a pneumatika...ta byla prej dost kluzka :D denis rikal on to normálně klopí jedna radost ale s touhle vyhořel...
DREJPRD: neboj mam kurz zachranaře :) dráha pohybu 2-3cm...mela hrudniček jak věchejtek daval sem bach bo bych ju jinak zabil xD |
Dík snažili jsme se aby závody byly dobře zmáklý.
Dej pak vědět kdy budeš dělat ten Přerov,přijel bych se mrknout.
Jo a gratulace k výkonům na Šerpovi,pěkná dřina,to byc neudýchal :) _________________ STRONGMAN ŠTERNBERK
"nikdy si nenech ukrást svůj sen"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červen 26, 2012 8:34 am Předmět: |
|
|
Dobrá akce  Super fotky. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út červen 26, 2012 8:39 am Předmět: |
|
|
Ako ste sa tam dostali?
Aj my sme chceli ist na beskydskeho serpu, ale na webe adrenalin cupu bolo napisane, ze mame poslat uctenku z 10 piv Radegast, a potom kazdy 10. team bude pozvany na serpu.
To mi pride trochu riskantne, vyhadzovat prachy na pivo, ktore nepijem a este mat len 10% sancu tam ist... _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út červen 26, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | haino napsal: | | Hehe,no byli jste dost nápadní. |
a vy zase kurevsky rychlí :D
hele...jak to trénujete? a šli jste na začátku to kolečko dvakrat? protože sem si jistej že spousta lidi se na něj vysrala
ja mam radost že jsme předehnali tým kultáci protože to byli kamoši taky zrudy tak se s nema možem srovnavat :)...kazdopadne jsme poceste nahoru predbehli asi 5 týmů nevim no...celkem sme si dali zaležet :D ale tak tahat ty stokilový zadky plus sud :D | Trénuju to jenom já páč mám svoji krosnu,kluci se to učili cestou[dva běžci a jeden turista].Kolečko jsme šli dvakrát + jeden pád nahoře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | Ako ste sa tam dostali?
Aj my sme chceli ist na beskydskeho serpu, ale na webe adrenalin cupu bolo napisane, ze mame poslat uctenku z 10 piv Radegast, a potom kazdy 10. team bude pozvany na serpu.
To mi pride trochu riskantne, vyhadzovat prachy na pivo, ktore nepijem a este mat len 10% sancu tam ist... |
ja to nezařizoval :), každopadně risk je zisk myslim ze jsme poslali 3 učtenky a ja z teho neviděl ani pivo ale i tak to neni drahe startovne ;) takže si to přeber po svym no...a ano vybrali nás a řekl bych že s tim bude souviset hlavně to že jirka už par šerpů absolvoval...ještě budou další šerpové tak to zkus :) kluci řikali že bude olomouc a zlín...to se jde ve 2 tak asi pudu :) je to kratší tenhle je nejvic maso ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|