pomoc s nákupem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - pomoc s nákupem  Úvodní stránka -> Začátečníci -> pomoc s nákupem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
matezz06

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 9:35 am    Předmět: pomoc s nákupem Odpovědět s citátem

Zdravím, potřeboval bych si domů koupit bench lavici, přičemž jako student musim sáhnout k co nejlevnější variantě.

Mám dotaz k těmto nabídkám: http://sport.bazos.cz/inzerat/16798830/Posilovaci-lavice.php
http://sport.bazos.cz/inzerat/16882167/Bench-press.php

možná se Vám to bude zdát vtipné, ale když se tak koukám na ty fotky, tak s mojí nevelkou postavou a rukama mám lehounce strach, že pokud si při benchi dám opěrku kolmo k zemi, tak nebudu v leže schopen dát činku do držáků, v posilovně sem vždy narazil jen na multipress, tak nevim, jak to je, můžete poradit?

jak je to s motýlkem, myslíte, že se těch pár stovek navíc do toho vyplatí dát? mně se zdá totiž rozpažovaní s jednoručkami úplně stejné...

díky za pomoc a pochopení :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PeterNu

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tej druhej ponuke ak dobre vidím sa ti dá výška držiaka nastavovať tak že v tom by som problém nevidel.
Luster

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moje rada zni: vubec tyhle shitovy lavice nekupuj
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakmile u levne benchove lavice vidim takove veci jako predkopavani, motylka, bicepsovy pult atp., tak se ji vyhnu velkym obloukem. Samozrejme zalezi na co to chces, na hrani s par kily je to mozna fajn, na posilovani uz vetsinou mene...
Sei

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem na něčem podobném odcvičil své mládí a žádný problém jsem neměl. u obou je myslím viditelné nastavování výšky, takže časem se ti to bude výtečně hodit k věšení prádla.
Zajdi si někam do obchodu a vyzkoušej si to tam. A a pak kup v bazaru.
matezz06

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
moje rada zni: vubec tyhle shitovy lavice nekupuj

duke.dukem napsal:
Jakmile u levne benchove lavice vidim takove veci jako predkopavani, motylka, bicepsovy pult atp., tak se ji vyhnu velkym obloukem. Samozrejme zalezi na co to chces, na hrani s par kily je to mozna fajn, na posilovani uz vetsinou mene...

asi s tim máte určitě zkušenosti, ale můžu se zeptat, v čem je problém? třeba mně osobně přijde ta 2 lavice za ty 2000,- slušná na tu cenu, ale nevyznám se v tom.... jako, že se mi to za pár měsíců rozpadne? jelikož teprve začínám a k tomu sem ektomorf se 65 kg, tak na tom nikdy nic velkýho zvedat nebudu, a postupem času (tim myslim třeba za rok) bych se stejnak asi převážně přesunul do posilovny, takže by to takový problém být neměl ne?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://forum.ronnie.cz/post959566.html#959566

Rychle na stránku:

Přejdi na: