|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
matezz06
|
Zaslal: st červen 27, 2012 9:35 am Předmět: pomoc s nákupem |
|
|
Zdravím, potřeboval bych si domů koupit bench lavici, přičemž jako student musim sáhnout k co nejlevnější variantě.
Mám dotaz k těmto nabídkám: http://sport.bazos.cz/inzerat/16798830/Posilovaci-lavice.php
http://sport.bazos.cz/inzerat/16882167/Bench-press.php
možná se Vám to bude zdát vtipné, ale když se tak koukám na ty fotky, tak s mojí nevelkou postavou a rukama mám lehounce strach, že pokud si při benchi dám opěrku kolmo k zemi, tak nebudu v leže schopen dát činku do držáků, v posilovně sem vždy narazil jen na multipress, tak nevim, jak to je, můžete poradit?
jak je to s motýlkem, myslíte, že se těch pár stovek navíc do toho vyplatí dát? mně se zdá totiž rozpažovaní s jednoručkami úplně stejné...
díky za pomoc a pochopení :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PeterNu
|
Zaslal: st červen 27, 2012 11:13 am Předmět: |
|
|
Na tej druhej ponuke ak dobre vidím sa ti dá výška držiaka nastavovať tak že v tom by som problém nevidel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červen 27, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
moje rada zni: vubec tyhle shitovy lavice nekupuj _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st červen 27, 2012 12:18 pm Předmět: |
|
|
Jakmile u levne benchove lavice vidim takove veci jako predkopavani, motylka, bicepsovy pult atp., tak se ji vyhnu velkym obloukem. Samozrejme zalezi na co to chces, na hrani s par kily je to mozna fajn, na posilovani uz vetsinou mene...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: st červen 27, 2012 2:07 pm Předmět: |
|
|
já jsem na něčem podobném odcvičil své mládí a žádný problém jsem neměl. u obou je myslím viditelné nastavování výšky, takže časem se ti to bude výtečně hodit k věšení prádla.
Zajdi si někam do obchodu a vyzkoušej si to tam. A a pak kup v bazaru. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
matezz06
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | moje rada zni: vubec tyhle shitovy lavice nekupuj |
| duke.dukem napsal: | | Jakmile u levne benchove lavice vidim takove veci jako predkopavani, motylka, bicepsovy pult atp., tak se ji vyhnu velkym obloukem. Samozrejme zalezi na co to chces, na hrani s par kily je to mozna fajn, na posilovani uz vetsinou mene... |
asi s tim máte určitě zkušenosti, ale můžu se zeptat, v čem je problém? třeba mně osobně přijde ta 2 lavice za ty 2000,- slušná na tu cenu, ale nevyznám se v tom.... jako, že se mi to za pár měsíců rozpadne? jelikož teprve začínám a k tomu sem ektomorf se 65 kg, tak na tom nikdy nic velkýho zvedat nebudu, a postupem času (tim myslim třeba za rok) bych se stejnak asi převážně přesunul do posilovny, takže by to takový problém být neměl ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|