Rozcvičení (jako vždycky, ale klik neudělám ani jeden)
Dřepy
12x20
6x60
6x100
3X120
3X130
3x140
3x150
3x155 PR
2x160 PR
20x130
Military
20X20
10X40
6X60
3X70
3X80
2X85
Už jsem dva měsíce nedřepoval, tak jsem si chtěl vyzkoušet, jak na tom jsem, nebylo to špatný. Military slabší, budu na sobě muset zapracovat, ale rameno v téhle poloze dobrý. Kvůli prsu neudělám dragon flag. Příští týden volno, ten další týden budu dřepovat a tlačit military, pak se uvidí.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Re: Turakam: Potěšilo mě to moc, tenhle týden to zkusím zopakovat :-)
Rozcvičení (hlavně strečink, opatrně kliky o lavičku)
Dřepy
12x20
10x60
5x100
3x120
1x140
3x152.5
3x152.5
2+1x152.5 (poslední s dopomocí)
Bulharské dřepy (s JČ)
4x8x27.5
poslední série nadvakrát, s přestávkou mezi levou a pravou nohou
Předkopávání
3x12xněco
Zakopávání
3x12x65
Tenhle týden dám trochu intenzivnější, jelikož příští týden musím zase vynechat. Prsní sval se lepší, ale ještě to není úplně v pořádku. Dnešní dřepy byly fajn, po týdnu volna jsem byl trochu slabší, páč jsem se držel zpátky v jídle - zase zapnu pásek o dírku těsněji. Poprvé jsem zkoušel bulharské dřepy, je to docela náročné na rovnováhu; ty 27.5 kilové jednoručky byly na vyzkoušení tak akorát, pálí mě hýžďové svaly. Zítra ramena, ve středu znovu nohy, ve čtvrtek nemůžu, v pátek ramena, v sobotu nohy. Mimochodem, co se týče pásku, používám ho u dřepů a tahů na pracovní série s 5 a méně opakováními, možná jsem to zapomněl napsat.
Začal jsem na military lehce, nechával jsem si rezervu na větší počet sérií a nakonec jsme zvládl čistě osm sérií (se stopkou) + jednu na docvičení. Zapažky jsem dělal tentokrát na lavičce, je to trochu lepší, ale pořád ty zadní ramena dost necítím. Rozpažky na stroji - na jednu stranu je to malinko izolovanější, na druhou ten pohyb není úplně přirozený, váhám, co si příště vybrat. Jinak dobrý, zítra zase dřepy.
V noci jsem se vzbudil bolestí a ráno vstal až na třetí pokus , ale nakonec jsem ty nohy rozhýbal. Dneska lehce a dynamicky, spíš na protažení. Přední dřepy jsem cvičil snad podruhé nebo potřetí v životě, neumím si to pořádně chytit vzpěračským úchopem, s překříženýma rukama je to snazší. Bulharské dřepy jenom s vlastní váhou. V sobotu zkusím zase trochu víc zabrat.
Malinko jsem na military přidal, ale čtvrtá série s osmdesátkou už nešla dynamicky, tak jsem shodil váhu a zkusil to trochu prokrvit. Při zapažování na lavičce jsem změnil polohu dlaní a cítil pak zadní delty trochu líp, ale pořád to není ono, navíc mě při tomhle pohybu bolí pravé rameno. Zítra znovu dřepy a pak další týden bez činek.
Vypadalo to zprvu nadějně, ale jak jsem si naložil víc, začalo to dost bolet a svaly nechtěly poslouchat, nakonec jsem odcvičil jen 2 těžké série (+ lehké kardio dřepy), a u ostatních cviků si taky po sérii ubral. Ale nějaké zlepšení tam bylo.
Magumi to čo cvičíš za plank, že 3 minúty heh?, ja dávam podľa videa, čo raz postoval Luster a viac ako 20 sekúnd nadoraz nehrozí, ako dalo by sa, ale zas by to už nemalo formu, aká má byť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru