|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honzaj95

|
Zaslal: st červen 27, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
posledních pár dní dávám kaši ( 100g vlocek, 250ml vody a mlika) do toho trochu sladidla ale nemusi byt, kokos, mandle a jak to dodelam tka tam soupnu jeden bilej jogurt, zatim to nejchutnejsi co jsem z vlocek udelal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: st červen 27, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Já poslední dobou ujíždím na tomhle: Porci vloček hodíte na teflonku, přidáte oříšky dle libosti, nakrájený banán a necháme to pěkně dozlatova opražit, nakonec přidáme pár čtverečků hořké čokolády nebo medu, pěkně se to v tom obalí a můžeme podávat, je to takové čokoládové musli a chutná to fakt výborně |
To vypadá jako super tip, hned zítra to testnu (v menší "holčičí" dávce )
|
|
| nahoru |
|
 |
Revital

|
|
| nahoru |
|
 |
dellamorte
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
Moje typicke vlockove ranajky - ovsene alebo ryzove vlocky (tie mam v poslednej dobe este radsej), zalejem vodou, kratko povarim. Nasekam vlasske orechy, mandle, slnecnicove jadierka. Na makovom mlynceku pomeliem lanove semiacka.
Nastruham jablko, pridam med a skoricu. Moze sa to este vylepsit bananom, jahodami, ci kiwi.
Vyzera to mozno trochu casovo narocnejsie, ale mandle s orechami si nasekam uz vecer a makovy mlyncek mam namontovany na linke permanentne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt
|
Zaslal: út červenec 24, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
chtěl bych se zeptat, jsou vločky dobrá náhrada např. nebo večeře? Všude čtu, kolik mají zdraví prospěšných látek a aminokyselin, snídám je ráno 200g, tak jestli je můžu zařadit ve zmíněný době, díky....
|
|
| nahoru |
|
 |
kevinn13
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
ako tak čitam tak väčšina si ich vari alebo aspon necha nabobtnat ... ja som rano strasne lenivy tak len hodim 100g vlociek do bieleho jogurty kus fruktózi alebo klugózi a zerem ... ale dneska som si ich dal do 4deci mlieka kus fkurktózi + jablko a bolo to vyborne
|
|
| nahoru |
|
 |
Illumi
|
Zaslal: so srpen 18, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
Klasika , 100g ovesných vloček , 250ml mlíka, mlíko nechám povařit v hrnci , přidám vločky , nechám nabobtnat , přidám lžíci medu , skořici a je ztoho skvěle vydatná snídaně !:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: so srpen 18, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
koukám že všichni jsou tu gurmáni a míchaj to se vším možným :D teď si připadám jak nějakej barbar že je prostě zaleju horkou vodou a snim :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 18, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Gome6 napsal: | | koukám že všichni jsou tu gurmáni a míchaj to se vším možným :D teď si připadám jak nějakej barbar že je prostě zaleju horkou vodou a snim :D |
Vsak zalit je horkou vodou (+sladidlo) a nechat naboptnat a jeste lepe vychladit je podle me ta nejzakladnejsi nejchutnejsi uprava. Udela se z toho kase, kterou pak muzes ruzne dochucovat (nepr protein, tvaroh, kafir, ledove mleko, med, kakao, jogurt atd atd...) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so srpen 18, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
ovesny vlocky zpusobujou rakovinu a komu se to nelibi, at mi klobrc polibi....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 18, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | ovesny vlocky zpusobujou rakovinu a komu se to nelibi, at mi klobrc polibi.... |
Na cem frcis poslednich par tydnu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 7:49 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kuše napsal: | | ovesny vlocky zpusobujou rakovinu a komu se to nelibi, at mi klobrc polibi.... |
Na cem frcis poslednich par tydnu? |
neřeknu, ale je to dobrej voraz
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
Rakovinu?
Nejsou to nějaký zbytky z Černobylu nebo Fukušimy ?
A i kdyby, tak ráno bez nich, to prostě nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|