|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
Baroš je tragéd Eura. Útočník co nedává góly, tohle prostě nemůže omlouvat snad ani Bílek. Plašil úplně neviditelný, fyzicky nestačí. Karoch to řekl dobře, ten tým je nadějný, je tam spousta mladých hráčů. Teď už jen čekat na to až odejde Bílek co tam drží starý páky a nebo skončí s fotbalem samy. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:32 pm Předmět: |
|
|
Prvních 45 minut bylo parádních, hrál se vyrovnanej fotbal s Portugalskem, v druhé půlce portugalci nastoupili od začátku a naši byli trochu zaskočení a už to nerozjeli, začali postrádat sebejistotu. Ale líbilo se mi to, ikdyž jsme měli štěstí a Portugalci měli taky sem tam štěstí (ikdyž menší). _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 6:28 am Předmět: |
|
|
dobře, že prohráli.... neumím si představit, že by dál postoupili Češi a hrál by se tak nudnej a dětskej fotbal, jakej předvádějí... to byly zase kecy po postupu ze skupiny - Bílek (Zastavíme se až ve finále..), z Ronalda uděláme zmizík... Ani se mi nelíbí tvrzení, že jsou přeci mezi nejlepší osmičkou Evropy (to samý platí pro Řecko), protože kdyby neměli nejlehčí skupinu, nepostoupili by...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Guru: Vesměs souhlas. Plašil fakt hroznej tragéd. Nechápu. Jak může takovej hráč bejt kapitánem v takovým týmu (Bordeaux)? Ad Rosický. No... Já nevím, tohle snad už nemůže bejt ani smůla na zranění, podle mě je to prostě chcípák. Možná to beru moc z osobního hlediska, že já nebejvám nemocnej, nebejvám zraněnej, ale prostě nechápu, že on je pořád v prdeli. Odehraje pár zápasů, bum, zranění. Vrátí se a po pár zápasech zase něco. tohle už snad ani nemůže bejt smůla. Takovýho chcípáka bych do týmu já jako trenér nechtěl. Škoda, nebejt těch zranění, mohl být dneska zase někde uplně jinde...
Edit: jo a co mě ještě sere je slovo "kvalita". Začal s tím Csaplár a dneska to říká každej. Univerzální odpověď. "nebyla tam kvalita", "soupeř byl kvalitní", "Ronaldo předvedl kvalitu", "v zakončení chyběla kvalita"... Karoch to dneska použil asi milionkrát |
Přesně tak. A Karoch zavádí "propadávání". Asi je zvyklej ze školy. Hrozný slovo, který do fotbalu nepatří. "Teď jsme dvakrát propadli v obraně" nebo "Kadlec propadl v souboji s..." No, děs. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
matezz06
|
Zaslal: st červen 27, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
kolik asi tak Ronaldo stráví týdně v posilce? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
radimbr
|
Zaslal: st červen 27, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
| matezz06 napsal: | | kolik asi tak Ronaldo stráví týdně v posilce? :D |
2krát týdně říkal, že mu stačí cviky např. shyby, dřepy, power step, obrácené přitažení, zvýšené kliky
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
mario balotelli most muscular! to je zabiják
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | mario balotelli most muscular! to je zabiják |
Je to bezmozek, ale musí se uznat že fotbal umí.
|
|
| nahoru |
|
 |
McMahoney

|
|
| nahoru |
|
 |
kiLa

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 7:36 am Předmět: |
|
|
Právě díky těmhle "problémovým" hráčům jako je Mario, Zlatan, Tevéz, mě fotbal neskutečně baví _________________ Chci svaly... a nejlepe uz zitra
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
Mario. Konečně něco předvedl, krom své blbosti a spalování šancí. Pokud jde o ten jeho most muscular, tak má svalů průměrně i na fotbalistu.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
Viděls jeho gol zády k bráně teď na turnaji?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|