|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Erda
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 8:34 pm Předmět: Začátečník ve fitku |
|
|
Ahooj vsichni :)... prave jsem dostal za vysvedceni permici na dva mesice do posilovny ( Viva fitness ). Ale jelikoz jsou mi sporty cizi a posilovani take, tak budu potrebovat podporu :D.
Musim se priznat ze se nepritahnu víc než 3krát, za což se stydím.
Chtel bych docilit toho, ze na konci prazdnin se zvládnu přitáhnout aspon třicetkrát, a budu vypadat o něco lépe :D.
Takže ptám se Vás... s čím začít ? rady jak si neudělat ostudu ? :D.
Všechno mi pomůže, díky :).
BTW : Bylo by možné Po-So ( Kazdy lichy kradio. Sudy posilovani ) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
Začni s tím, že přehodnotíš svůj cíl a trošku slevíš z nároků :))  Motivace je dobrá, ale je potřeba volit trochu dosažitelnější cíl :) -.. jestli myslíš konec letošních prázdnin ovšem
PS.: a pak si vyčlěň hodinku a projeď si forum, je tu plno základů k posilování :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 8:38 pm Předmět: Re: Začátečník ve fitku |
|
|
| Erda napsal: | Ahooj vsichni :)... prave jsem dostal za vysvedceni permici na dva mesice do posilovny ( Viva fitness ). Ale jelikoz jsou mi sporty cizi a posilovani take, tak budu potrebovat podporu :D.
Musim se priznat ze se nepritahnu víc než 3krát, za což se stydím.
Chtel bych docilit toho, ze na konci prazdnin se zvládnu přitáhnout aspon třicetkrát, a budu vypadat o něco lépe :D.
Takže ptám se Vás... s čím začít ? rady jak si neudělat ostudu ? :D.
Všechno mi pomůže, díky :).
BTW : Bylo by možné Po-So ( Kazdy lichy kradio. Sudy posilovani ) ? |
na tricet jsme se nedostal za cca 14roku a to jsem startoval na 4, za prvni ROK jsem se dostal na prasackych 16 a uchazejiich 12, po letech dam 27 uchazejichc
to jenom k tem cilum _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Erda
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
Kruci... ok =D. Asi to nebude tak jednoduchý :D. Asi mě trošku zmátlo že když spolužáci jsou schopný dát 60, tak to bude asi lehké =D
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
saren

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Erda napsal: | | Kruci... ok =D. Asi to nebude tak jednoduchý :D. Asi mě trošku zmátlo že když spolužáci jsou schopný dát 60, tak to bude asi lehké =D | Tak to ti asi pěkně kecaj :) Dej fullbody tréning 3x týdně. h ttp://forum.ronnie.cz/zacatecnik-trenink-t15199.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Erda
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Nekecají :D. Sice jsem neviděl jak dali 60...ale viděl jsem jak dali 30 podhmatem na hrazdě =D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so červen 30, 2012 4:29 am Předmět: |
|
|
týjo to musí být teda síla ti tví kámoši...ruce tak 50cm a zbytek musi vypadat jak z koncentracniho tabora :D
30shybů je opravdu solidní výkon, ale zase na druhou stranu nic nesplnitelnýho pokud nebudeš přibírat jako většina z lidí co tu cvičí tak za pár let cvičení toho dosáhneš :) záleží jestli budeš nabírat na celém těle či ne...
ale jádro věci je že je samozřejmě blbost cvičit jen na hrazdě a na vše ostatní se vyprdnout...dnes jsou skvělé věci jako crossfit a nebo fullbody trenink a ja nevidim nic proč by to nebylo skvělé pro začátečníky...pokud ti někdo poradí s technikou cviků...to se přes forum dělá jen velmi těžko...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so červen 30, 2012 6:23 am Předmět: |
|
|
Hlavní je to nepřehnat. Takový to "Čím dýl jsem ve fitku, tím líp" je kravina, hlavně víc jak na cvičení se to chce zaměřit na jídlo a odpočinek, protože bez těch to nepujde.
Uvidíš, možna tě to chytne a zustaneš u toho, já v mládí o sport ani nezavadil. Teď poslední 3 a půl roku je fyzická zatěž a aktivita můj denní hleba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 30, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
| Erda napsal: | | Nekecají :D. Sice jsem neviděl jak dali 60...ale viděl jsem jak dali 30 podhmatem na hrazdě =D |
kua to chci videt, v zivote jsme videl zatim jenom jednoho typka, co dal 35 cistych shybu nadhmatem, a to byl horolezec, 50 kilo i s posteli
a je sakra rozdil udelat 30 shybu a 60, to je asi jako zvednout 100kg a 200kg!
a zajimalo by me, jak vypadalo provedeni, jestli se dostali bradou nad tycku a dole natahli ruce a tahali to jenom bicakama a zadama nebo s emrskali jak ryba na hacku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so červen 30, 2012 9:47 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Erda napsal: | | Nekecají :D. Sice jsem neviděl jak dali 60...ale viděl jsem jak dali 30 podhmatem na hrazdě =D |
kua to chci videt, v zivote jsme videl zatim jenom jednoho typka, co dal 35 cistych shybu nadhmatem , a to byl horolezec, 50 kilo i s posteli
a je sakra rozdil udelat 30 shybu a 60, to je asi jako zvednout 100kg a 200kg!
a zajimalo by me, jak vypadalo provedeni, jestli se dostali bradou nad tycku a dole natahli ruce a tahali to jenom bicakama a zadama nebo s emrskali jak ryba na hacku |
Tady bude asi základní jádro pudla i když asi nám je všem jasné, že to nebudou lidi, co chodí do posilky, ale 50ti kiloví pumpovači bicáků (na co budu svičit ostatní svaly, když už jsou vidět (tím že maj 50kilo, žádnej podkožní tuk, známe jak to vypadá, některejm holkám - zvlášť těm pubertálním, které ještě nemají pořadnej přehled to stačí ... six pack tam narýsovanej je, kozy oddělený má... no a ty neuvěřitelný 37cm bicepsy - zrovna včera bylo plný koupálko takovejhlejch typanů ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 30, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
a zajimalo by me, jak vypadalo provedeni, jestli se dostali bradou nad tycku a dole natahli ruce a tahali to jenom bicakama a zadama nebo s emrskali jak ryba na hacku |
Nene videl jsem takove drsnaky take, provedeni precizni zadne svihani nohama, nebo neco podobneho, jen rozsah pohybu byl mirne omezeny nic co by stalo za zminku. Nosem priblizne 10 cm pod tyc a kousek nad ni. Kdyz jsem se zeptal proc to chlapci nedelaji v plnem rozsahu, tak pry takovy cviceni je jen pro machyrky, kteri nevi co je to poradny workout (fakt pouzili tohle slovni spojeni )
Takze evidentne ty delas neco spatne a kulovy tomu rozumis
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 30, 2012 10:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 30, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
takze dotakyt se tyckou az pod kozama je blbe a mam blbej vorkaut?
|
Asi jo byt tebou vazne se zamyslim nad sebou a svym cvicenim. Protoze evidentne asi delas vsechno spatne a jen kvuli machrovani. Jen me mrzi ze jsem si na ty typky nevzal kontakt urcite by ti dokazali poradit jak prestat byt nagelovanym samponkem co cvici jen proto aby machroval a ukazali by ti jak cvicit aby jsi mohl rict je jsi opravdu dobrej
STYD SE!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|