Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 573, 574, 575 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Sere mě jaký jsou lidi líný prasata a ignorantský idioti.

V metru na lavičce seděl takovej pološpekatej potetovanej debil pijící něco z plechovky, kterou pak prostě položil vedle sebe. Všude jsou kurva koše, nejbližší od něj byl 20 metrů!! Když jsem ho na to upozornil, akorát se mi arogantně vysmál, a když jsem mu řek ať tu plechovku maže vyhodit, začal mi docela sprostě nadávat. Kretén.

Jak dlouho si myslíš, že bude trvat, než Ti někdo jednu vlepí?
John Chipsa

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

V metru na lavičce seděl takovej pološpekatej potetovanej debil pijící něco z plechovky, kterou pak prostě položil vedle sebe. Všude jsou kurva koše, nejbližší od něj byl 20 metrů!! Když jsem ho na to upozornil, akorát se mi arogantně vysmál, a když jsem mu řek ať tu plechovku maže vyhodit, začal mi docela sprostě nadávat. Kretén.

Přesně, to máš jako, když někdo jí bombony, nebo cokoli v obalu a jde lesem a pak to prostě hodí vedle sebe a jde dál. Plechovka z auta, petka atp... to už jsem vyděl několikrát.... Lidi jsou fakt prasata.. A když jím něco řekneš, zasmějou se a serou na tebe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Na jednu stranu máš pravdu, ale na druhou nechápu proč se do toho se*eš když s tím nemáš absolutně nic společnýho, není to, tvoje metro, tvoje lavička, ty to uklízet nebudeš. Kvůli "aktivním lidem" jako seš ty, dost často vzniká spousta problémů

A to nemyslím nijak zle vůči tobě.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Na jednu stranu máš pravdu, ale na druhou nechápu proč se do toho se*eš když s tím nemáš absolutně nic společnýho, není to, tvoje metro, tvoje lavička, ty to uklízet nebudeš. Kvůli "aktivním lidem" jako seš ty, dost často vzniká spousta problémů

To je bohužel typicky čecháčkovskej přístup. Přesně podle týhle logiky se 20 lidí dívá na druhou stranu, když nějací dva šmejdi někoho mlátěj.
A přesně díky tomuhle je tu takovej neskutečnej bordel.

Tohle jsem dělal a dělat budu, i když mi jednou stoprocentně někdo rozbije hubu, až narazím na někoho silnějšího/agresivního/něco.
Petey

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bombony,to su zuvacie bomby?
grogy

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
grogy napsal:

To je bohužel typicky čecháčkovskej přístup. Přesně podle týhle logiky se 20 lidí dívá na druhou stranu, když nějací dva šmejdi někoho mlátěj.

Tohle jsem dělal a dělat budu, i když mi jednou stoprocentně někdo rozbije hubu, až narazím na někoho silnějšího/agresivního/něco.

Tak určitě je rozdíl jestli někdo zahodí plechovku od piva, nebo jestli zrovna někomu tozbíjí lebku. Ale popravdě, kdybys třeba v tom metru, viděl jak tam někdo zrovna dostává na držku, pomohl bys mu? já myslím že ne.

Prostě se jenom neseru do věcí po kterých mi nic není. Ostatně ty si myslíš že když někomu řekneš aby se nechoval jako prase, tak že se zvedne a půjde ten bordel uklidit? Takovýho jsem ještě nepotkal.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Revin

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velký souhlas s Octopussem.

Navíc tahle situace by mě taky vytočila. Proč ty lidi po sobě nemůžou uklízet? Proč musíme mít všude mraky vajglů? To by nebylo hezší kdybysme měli všude čisto? Hlavně když ten koš je často kousek...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Tak určitě je rozdíl jestli někdo zahodí plechovku od piva, nebo jestli zrovna někomu tozbíjí lebku. Ale popravdě, kdybys třeba v tom metru, viděl jak tam někdo zrovna dostává na držku, pomohl bys mu? já myslím že ne.

Prostě se jenom neseru do věcí po kterých mi nic není. Ostatně ty si myslíš že když někomu řekneš aby se nechoval jako prase, tak že se zvedne a půjde ten bordel uklidit? Takovýho jsem ještě nepotkal.

Pokud by to vyloženě nebylo pět cigošů s břitvama nebo tři náckové s teleskopama, velmi pravděpodobně bych se do toho vložil.

Sám od sebe se nezvedne, ale dá se to řešit i jinak. Před pár lety jsem rozbil držku nějakýmu šmejdovi co fixou čmáral po vagónu před očima asi 20 lidí. Přesně podle toho co píšeš mu nikdo nic neřek.
Tomuhle idiotovi ze dneška jsem po pár blbejch kecech taky napálil.

Když to nejde po dobrým, třeba si to lidi uvědomí, když dostanou přes hubu jednou, pětkrát, desetkrát. Vysvětlování nefunguje.
drlift_

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne neco podobnyho sralo vzdycky, kdyz jsem jel nekam k vode. Nektery lidi jsou proste takovy hovada, ze z peknyho placku na koupani udelaj smetiste, protoze jsou liny si sebou odvezt pet lahve, papiry a podobnej bordel. Pritom se tam taky jezdi koupat a v podstate tam delaj chliv sami sobe.....
John Chipsa

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Když to nejde po dobrým, třeba si to lidi uvědomí, když dostanou přes hubu jednou, pětkrát, desetkrát. Vysvětlování nefunguje.

Přesně
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

V Čechách je ještě uklizeno. Docela jsem čumněl jako bordel je třeba v autobusech UK
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raději bych se srovnával s těmi co jsou na tom líp :)
Lunreal

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopussi sice ti fandim, ale tohle smrdi spitalem az se precenis... Ale do te doby si budu davat bacha kam pokladam plechovky .
MAST3R

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem u ortopeda, dostal jsem injekci, něco mi říkal i o artroze (už jsem u něj byl asi v 15 - to jsem měl změklé chrupavky), a 2 měsíce nesmím namáhat nohy.

K*rva, bicepsohoničové na ně serou a já, kterej bych chtěl jak dřepovat tak jezdit MT, mám smůlu.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Octopussi sice ti fandim, ale tohle smrdi spitalem az se precenis... Ale do te doby si budu davat bacha kam pokladam plechovky .

No onehdá jsem měl namále - v metru jsem nějakýmu docela nepříjemně vypadajícímu hubenýmu od pohledu agresivnímu objektu řek ať típne to cigáro, a on na mě brutálním cigošským přízvukem (ač byl bílej) začal chrlit nadávky a výhružky, že mě sundá a že už seděl a blabla. No docela jsem mu to věřil. Narozdíl od jiných na to fakt vypadal. Ještě flusnul na okno, když vlak odjížděl. Toho bych zcela určitě nesestřelil :P

Oni teda byli tři, ale jeden na vozejku a druhej do toho nezasahoval

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 573, 574, 575 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: