A v jakem rozsahu pohybu ty tlaky? Neni doufam jen takove to snizeni loktu o cca 1 cm?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
A v jakem rozsahu pohybu ty tlaky? Neni doufam jen takove to snizeni loktu o cca 1 cm?
Nech toho náhodou na svý kozy jsem pyšnej :D ... jedu tak, že nahoře se dotknou činky a dole tak nějak že mám paže rovnoběžně s podlahou nebo prostě co dovolej kozy... :D bych to natočil, ale nevím, jestli bych nebyl za exota, u nás v posilce jsem to ještě neviděl že by se někdo natáčel :D
Čas: 0:39´15
Vzdálenost: 11.4 km
Avg HR: 137
kCal: 485
Posilka - odpoledne
3x5x45kg JČ tlaky hlavou mírně nahoru
2x5x40kg JČ tlaky hlavou mírně nahoru
5x5x60kg Přítahy VČ v předklonu
5x6x20kg JČ výpady
3x8x15kg Arnlodky
3x8x15kg JČ kladiva
3x8xjá+20kg kliky na bradlech
Čtvrtou sérii bych dal s dopomocí a pátou už bych asi nedal, tak jsem to dojel se 40kama .... je možný, že ten úchop udělá tolik? ... s činkama v brně jsem odjel 5x5x44kg a relativně v pohodě a tady 45ky dělaly docela problém
good job , 45 kg jednoručky to už je celkem solidní nálož!
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Dik vazim si toho
Na takovou trosku jako ses ty celkem dobry
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Drejpe, co jinýho taky čekat že , ale já takticky využívám tvou pauzu a za chvíli budu větší šílenec než ty... jo a od srpna začínám řádit na veslu
Lustere pomalu cejtím, že se to lepší, ale mám 91kg, tak jsem zvědavej kam až to bude muset jít, aby konečně byl nějakej progres i ve formě, ne jen ve vahách (PS.: ještě před 4ma rokama jsem byl 100kilový tlustý prase )
mě celkem zaráží, že máš mrtvolu stejnou jak bench
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
mě celkem zaráží, že máš mrtvolu stejnou jak bench
No na mrtvolu bych bejval dneska dal 130 (minulý tréninky jsem dával 120 a už to chtělo změnu) ... ale včera jsem tu četl téma o hejbnutejch plotýnkách, tak mě to trochu vystrašilo jsem posera, tak to jedu radši s tou stovkou a pak třeba někdy něco přihodím
Čas: 0:31´50
Vzdálenost: 8.5 km
Avg HR: 138
kCal: 402
Posilka
5x5xjá Shyby nadhmatem
5x5x85kg Incline Benchpress
5x8x6 cihliček Předkopávání
3x8x12kg Předpažování s JČ
3x8x37.5kg Přítahy EZ na bicák
3x8x37.5kg Francouzský tlak
5x5x45kg JČ tlaky hlavou mírně nahoru (konečně čistejch 5 sérií:)) )
2x5x70kg Přítahy VČ k hrudníku
3x5x60kg Přítahy VČ k hrudníku
5x6x90kg Hacken dřep
3x8x15kg JČ tlaky na ramena
3x8x17.5kg JČ kladiva
3x8xjá+20kg Kliky na bradlech
Jinak nevím, asi jsem to chytl od Reibena, ale už asi 4 dny mě docela bolel moudrák, jenže jsem posera a k zubaři bych šel asi až kdybych bolestí omdlel a probudil se u něj na křesle ... zub už moc nebolí, ale asi se mi to přestěhovalo trochu víc směrem k levý mandli, tak doufám, že to vyléčím :D - kloktám o sto šest a koupil jsem si Kamistad jakousi ústní mast :D ... zejtra teda hodím asi volno, ale ve čtvrtek bych rád šel aspoň do tý posilky zas (potvrdit 5x5x95 Bench)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru