|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Ses moc agresivni, mel bys vic honit _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Raději bych se srovnával s těmi co jsou na tom líp :) |
UK myslím United Kingdom. A ti na tom ekonomicky lépe jsou. O dost
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 3:10 am Předmět: |
|
|
sedet na nocni v praci kde klimatizace pracuje na systemu nahodnych vybuchu. Tzn. oncasi i chladi je pekne na hovno bud mrznu a nebo se potim jako prase. Pripadam si jako bych byl v přechodu.
Kua navic dnes jsem nejakej utahanej uz 2x jsem si malem rozbil hlavu o klavesnici kdyz jsem mel mikrospanek (teda pokud se jako mikro spanek pocita 20-ti minutove valeni po klavesce)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 4:56 am Předmět: |
|
|
Mablung: rekl bych ze octo myslel "radeji bych srovnaval s tema co sou na tom lip" trosku jinak nez ekonomicky ,) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 8:17 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | Pripadam si jako bych byl v přechodu. |
A nejsi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
Vubec nevim, jak se mi to stalo, ale pri stahovani kladky na triceps, jsem pri poslednim opakovani nejak zavadil spodnima zubama o vrchni a odlomil si 3 predni zuby, zni to neuveritelne, ale je to tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem dělal lišty v ložnici, rozřízl si palec o lištu. Pohádal se. Nešlo to vrtat, tak jsem to zatloukal golou, pač kladivo nemám, majznul se několikrát golou a málem jsem rozkopal lišty. Jen jsem čekal, kdy si uříznu prst, až budu řezat lištu. Kdybych měl kvalitní nářadí, bylo by to za hodinu...  stejně to budu někde muset předělat.....
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Vubec nevim, jak se mi to stalo, ale pri stahovani kladky na triceps, jsem pri poslednim opakovani nejak zavadil spodnima zubama o vrchni a odlomil si 3 predni zuby, zni to neuveritelne, ale je to tak. |
To je "dobrá" kuriozita....
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 7:33 am Předmět: |
|
|
Nemas cvicit takovy nebezpecny cviky jako je stahovani kladky na triceps  Bud rad, ze sis u toho treba neamputoval nohu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 8:09 am Předmět: |
|
|
Za vsechno muze to nechutny vedro, chytam krece do vsech svalu, piju min 5l, horcik, vapnik, zinek do sebe cpu horem dolem, pot mi kape z nosu, loktu... A to psali, ze se maji vratit vedra, akorat nevim co to bylo do ted, kdyz teploty u nas uz 14 dni pod 32nejdou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 9:02 am Předmět: |
|
|
Sakraaaa, soused neni doma, nemuzu si pucit kompresor a tim nafoukat bazen, muzu se akorad koukat jak polovypustenej a bez vody na nej sviti slunicko
p.s. pusou opravdu nafoukat nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 9:10 am Předmět: |
|
|
jasne, nebo s tim zajet na pumpu a pak to odvezt na zahradce _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
Ani jedno nejde.
Potrebuju tlak aspon jako z komplesoru, a navic nadstaves, na foukaci pistol, takovou uzkou trubicku co vleze do foukaciho otvoru. Sakra, bazen na prd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|