_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Změnil jsem trenink. pojedu obden celé telo,zaměřím se víc na aerobku a běhání.
Odpo před prací si dám svůj trojboj (běh-veslo-švihadlo) to mně totál vyštavuje
II.Fáze (před noční)
AEROBKA
3 KOLA 1km běh (pás)
1km veslo
200x švihadlo
Kurevskej masakr zase. Ale jako bych chytl novou motivaci..
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Naposledy upravil Pavelcb dne čt červenec 05, 2012 3:47 am, celkově upraveno 1 krát
time: nebral jsem si pás,ani mobil
okruh: Stromovka (cca 5,4 km)
tep:
kcal:
Hned od začátku k posrání..rozbité sluchátka,tak bez muziky,což mi přijde tak 2x delší. Už po 300 metrech jsem to chtěl vzdát,jak mě boleli holeně. Ale říkám si,Pajo,vzdát to mužeš vždycky,poběžíš,dokud to půjde..samozřejmě,že jsem to uběhnul,ale byl to očistec..už jen to,že bez muziky se mu honí hlavou píčoviny,na ktere nechce myslet. Ale je to tam a přřesně tyto treninky stojí za to. Tak vytrávím a za dvě hodky ještě druhá fáze,můj trojboj.
II.Fáze (před noční)
AEROBKA (trojboj)
3 KOLA 1km běh
1km veslo
200x švihadlo
Pokaždé jdu s tím,že dám 4 kola..pokaždé odpadnu po třetím Ale to neva..všechno bude.
Naposledy upravil Pavelcb dne ne červenec 08, 2012 8:20 am, celkově upraveno 5 krát
Hned po noční jsem byl stěhovat rodiče,takže do jedné pěknej záhul.
Ted odjezd na oslavu narozenin,kde bude prasátko,pivíčko Svijany a moře dalšího žrádla. A i nějaký ty buchty Ožereme,uvidíme..aloha
Takle ty břišáky nikdy neudělám...
Naposledy upravil Pavelcb dne so červenec 07, 2012 11:23 pm, celkově upraveno 2 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru