|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 10:04 am Předmět: |
|
|
Tak pokud ma nejaky problemy se srdcem...?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 10:09 am Předmět: |
|
|
Nemá žádnej, o kterém by věděl on, nebo jeho rodiče. Což jsem mu teď musel vysvětlovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
Takže samotnej kofein (bez dalších nejmenovaných (i)legálních) látek) je pro tělo tak nebezpečnej, že doktor má právo "zakázat" jeho příjem, protože by zdravej člověk dostal infarkt? Kofein? Kafe? Kafe, které pije asi většina lidí západní civilizace?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
to, že on a/nebo jeho rodina neví o tom, že by měl nějaký problémy se srdcem neznamená, že je doopravdy nemá (a asi se považuješ za lepšího doktora než jsou všichni ostatní MUDři)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
takže by měl každý jako prevenci nepožívat kofein... chápu to dobře? kofein MŮŽE zabít někoho s VELMI VZÁCNÝM onemocněním srdce (bože, co pak alkohol a cigarety  )
Nechápu, od kdy je diagnoza pouhá otázka "Jaké prášky berete"  Ten doktor mu žádný vyšetření nedělal.
Pokud je kofein zabiják, tak má bejt zakázanej, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
To bys musel zakázat i cukr.
Užívání velkýho množství kofeinu je prostě spojený s vysokým krevním tlakem, zvýšenou tepovou frekvencí a zvýšenou hladinou cholesterolu a navíc je rozdíl mezi kávou a kofeinovým suplementem, přičemž právě u těch suplementů se zdá, že mají účinky na LDL cholesterol, který káva nemá.
Takže pokud si doktor představil třeba 400mg kofeinu před tréninkem, což spousta lidí dává, někdo i víc, tak ten zákaz (resp. doporučení kofeinové suplementy nepoužívat) dává smysl. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
Jestli mu to ten doktor "prostě řekl" bez jakýhokoli kontextu nebo podezření na problémy se srdcem, je objektivně kokot. To je stejně dementní princip jako jejich názory na doplňky výživy... Však to známe všichni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
Hm to s kofeinem je neco jako kdyz jsem byl u doktora na vysetreni a kdyz jsem mu rekl ze cvicim a hlidam si prijem sacharidu bilkovin atd.... tak na me spustil tyradu ze tihle radoby sportovci co zerou doplnky po kilech a nici si zdravi ze by jim meli zakazat chodit si stezovat k doktorovi ze jim neni dobre.
Chvili jsem na nej cumel jako na hnupa, a pak ho serval jako dvouletyho kluka (bylo mu neco kolem 50ti). Za prve co si to dovoluje, ze jsem na nim sel jen proto ze mi to nakazal zamestnavatel (zrovna srdce ktery mi predhazoval mam podle testu jak novy s vykonem jak vrcholovej sportovec) a ze miluju radoby samany s titulem co vi hovno o tom co to znamena hlidat si prijem slozek potravy. Že pokud to nevi tak ze hlidat si co zeru by si mel kazdej clovek, a ze rozhodne jim zdraveji nez on (mel zrovna rozdelanej vlasak s rohlikama). A ze bilkovny a sacharidy jsou obsazeny v bezne strave. Vylitl jsem od nej nasr.... az to pekny nebylo, no doktor se nepoucil a za 3 tydny to udelal i mymu sefovi. S tim ze sef to resil radikane oakmzite s nim rozvazal smlouvu a cela firma presla k jinymu doktorovi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červenec 06, 2012 5:41 am Předmět: |
|
|
Pojebanej net, blby wifi zavisly od pocasi a vseho mozneho.
Od vcera odpoledne to nejede a pochybuju, ze to dneska ve svatek zpravi (y).
Mam homeoffice a mohl jsem si uzivat doma, aspon ze rodice s netem bydli o vesnici dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 06, 2012 7:14 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | pochybuju, ze to dneska ve svatek zpravi (y).
|
Prvni moznost ok, ale i tak je to stejne blbe. :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
Zrušená grilovačka (počasí), tak snad v poledne to bude lepší jinak ..
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|