|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prasopes.

|
Zaslal: út leden 24, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Opet bych si navrhl nejaky fullbody s ruznyma jinyma cvikama a ozivil bych si netradicne posilovani cvikama, ktery treba neznas a rad by sis vyzkousel. Pokud nic nehrotis je zbytecne to lamat pres koleno. Postavu ziskas (takovou jakou chces) vesmes jakymkoliv programem.
Vzal bych si nejaky klasicky trenink, ktery ti bude vyhovovat (od oka), nic neresil. Zacal bych byt tebou pokoukavat po strave a tu vysperkoval zase o neco vic. Pak se muzes soustredit zase vic na cviceni. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
aren11
|
Zaslal: st leden 25, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
Dakujem.
Takže niečo takéto by bolo fajn (Nemôžem dať link pač nemám 10 prispevkov) :
Pondeli:
• bench-press na rovné lavici s velkou činkou
• pritahy velke cinky v predklonu
• tlaky velké činky nad hlavou v sede
• dřepy s bech tyci
• biceps ve stoje s velkou cinkou
• kliky na bradlech
• bricho
Streda:
• bench press s jednoruckamy v sede s oprenymi zady
• přítahy horni kladky sirokym uchopem
• tlaky jednorucek v sede
• čelni drepy
• upazovani ve stoje
• klopeni predloktim nadhmatem,podhmatem
• bricho
Pátek:
• pullover
• přítahy spodni kladky v sede s velkou osou
• tlaky velke cinky ve stoje
• drepy s bench tyci
• kliky na bradlech
• predkopavani
• bricho
|
|
| nahoru |
|
 |
r626
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
muj subjektivni nazor - neni zbytecne mit druhy treninkovy den dva cviky na ramena? neni lepsi zaradit treba jen hamstringy?
|
|
| nahoru |
|
 |
andrejec
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 4:00 pm Předmět: Náhrada cviku |
|
|
Ahoj, čím nahradit podsazování pánve? U nás v posilce na to není místo a mě se ten cvik líbí..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ufoplast
|
Zaslal: pá červenec 06, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
Zdar nabušenci
Je mi 19 let mam 174cm a 61 kilo. Jsem sportovně založený člověk už od dětství, ale přez učnák jsem byl nějakej kulatej a pak přez rok sem se chtěl zase dostat do formy, začal sem běhat a jezdit na kole a zhubnul až moc 17 kilo. Jezdím závodně na motorce, chtěl bych max nabrat jen 5 kilo, protože čím lehčí tím rychlejší, ale chtěl bych si aspoň trochu spevnit tělo a vyrýsovat postavu. Jaký cviky by jste mi dopuručily?? PS: Na kole ujedu v poho 50km a uběhnout 10 km (v lese, kopce atd.) zvládnu pod hodinu. Kliky a dřepy sice zvládam, ale kvůli prodělaným zraněním moc dlouho nevydržím a jsou dost bolestivé.. Děkuji všem za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červenec 06, 2012 9:03 am Předmět: Re: Náhrada cviku |
|
|
| andrejec napsal: | | Ahoj, čím nahradit podsazování pánve? U nás v posilce na to není místo a mě se ten cvik líbí.. | vtip? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červenec 06, 2012 9:10 am Předmět: |
|
|
| Ufoplast napsal: | Zdar nabušenci
Je mi 19 let mam 174cm a 61 kilo. Jsem sportovně založený člověk už od dětství, ale přez učnák jsem byl nějakej kulatej a pak přez rok sem se chtěl zase dostat do formy, začal sem běhat a jezdit na kole a zhubnul až moc 17 kilo. Jezdím závodně na motorce, chtěl bych max nabrat jen 5 kilo, protože čím lehčí tím rychlejší, ale chtěl bych si aspoň trochu spevnit tělo a vyrýsovat postavu. Jaký cviky by jste mi dopuručily?? PS: Na kole ujedu v poho 50km a uběhnout 10 km (v lese, kopce atd.) zvládnu pod hodinu. Kliky a dřepy sice zvládam, ale kvůli prodělaným zraněním moc dlouho nevydržím a jsou dost bolestivé.. Děkuji všem za rady. |
predevsim zpevnit core, komplexni cviky, cviky kompenzujici disbalance z tvyho sportu.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
addaro
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
bratranec chce začít chodit do fitka, je mu 18 let a nosil více než rok krunýř, aby chodil rovně. Docela se bojím nechat ho cvičit dřepy a mrtvoly, čím by měl začít? Já bych mu naordinoval Korte nebo fullbody z 1. příspěvku, ale bojím se o jeho páteř. Došel jsem nakonec k tomu, že by měl jet v každém tréninku břicho a hyperextenze, aby si zpevnil střed a zbytek se bude učit správně základní cviky kromě dřepu a mrtvoly. Po měsíci, až se zpevní, tak bych u něj začal s Kortem. Cajk?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
| addaro napsal: | Ahoj, bratranec chce začít chodit do fitka, je mu 18 let a nosil více než rok krunýř, aby chodil rovně. Docela se bojím nechat ho cvičit dřepy a mrtvoly, čím by měl začít?
|
Měl by začít rehabilitačním tréninkem pod dohledem zkušeného osobního trenéra.
| addaro napsal: | | Já bych mu naordinoval Korte nebo fullbody z 1. příspěvku, ale bojím se o jeho páteř. Došel jsem nakonec k tomu, že by měl jet v každém tréninku břicho a hyperextenze, aby si zpevnil střed a zbytek se bude učit správně základní cviky kromě dřepu a mrtvoly. Po měsíci, až se zpevní, tak bych u něj začal s Kortem. Cajk? |
Necajk. Ty mu neordinuj nic. Nech to odborníkovi. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
addaro
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Archi
|
Zaslal: ne září 16, 2012 2:37 pm Předmět: Re: trénink pro začátečníky |
|
|
| Ronnie napsal: |
pondeli:
- drep
- goodmorning
- kliky na bradlech
- veslovani dolni kladka
- tlaky na ramena velka cinka/jednorucky
- +bricho
streda:
- benchpress
- mrtvy tah
- shyby
- upazovani+upazovani v predklonu
- +bricho
patek:
- legpress
- zakopavani
- sikmy bench s jednoruckama
- pullover
- bicepsovy zdvih
- francouzsky tlak
- +bricho
|
Čím lze nahradit středeční MT ?
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: ne září 16, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Habrdo
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
mám 180cm a 60kg a to preto že som po operácii mandlí. Ciže som
nemohol jesť. Chcem sa opýtať čo by ste mi odporučili na kondíciu,
spevnenie stredu tela, vzpriamovačov. pred dvoma rokmi som začal
cvičiť no vydržalo mi to len 2 mesiace nakolko som dostal zapal pluc
a odtedy som bol chory. Citim sa velmi slaby tak by som chcel pred
pripravenym FB treningom sa trosku pripraviť, zosilniet aby ma potom
nezlomilo... čo by ste mi doporučili? nejaky aerobik beh? alebo
primitívne vahy vo fitku? vlastnu vahu?
chcel by som zosilnit hlavne chrbticu a stred tela lebo ortoped povedal
ze je trosicku krivy ale cvicenim sa to da napraviť.
Ďakujem za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Powerwolf
|
Zaslal: po únor 18, 2013 4:39 pm Předmět: co? |
|
|
Není blbost, aby začátečníci cvičili základní cviky?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|