Nechci být otrokem jídla!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nechci být otrokem jídla!  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nechci být otrokem jídla!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
no nechci te nejak podcenovat...

Jo, ještě tam bylo co stahovat, jenže jsem se zasekl a nakonec jsem to promyslel a řekl si, že nechci mít nějakých 78kg (při téhle váze by se ten tuk pohyboval kolem 6-8%).

Já to chci dotáhnout zhruba na takovou formu, jak co se týče objemu (který chci zvýšit, teď jsem nějakej pohublej), tak % tuku.

Nějak takhle - http://farm6.static.flickr.com/5135/5423929457_2a0c8320bb.jpg

Ale stop spam už :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
eSko napsal:
Jak víš, že nedokáže strávit víc jak 70 g bílkovin v jedné porci?

nevim to. Ale nekde jsem cetl ze max je kolem 50 g

Je blbost říct, že každý stráví jen 50g bílkovin v jedné porci, podle mě to má každý jinak, ale já osobně si držím průměr tak 25-30g.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nEcro

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spise ceho ... pokud si das 20g hydra 20g vajecneho bilku a 20g micelaru stravis vsecko
Sei

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Jak víš, že nedokáže strávit víc jak 70 g bílkovin v jedné porci?

tak např. zde
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5421-cesta-bilkoviny-nasim-organismem.html
mentzers boy

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cca 4 týdny zpátky,jsem byl na měření,další měření jsem provedl tuto neděli,a během těch 4 týdnů kdy se stravují podle zakl. pravidel leangains mám tyto výsledky.

tuk . -1,2kg
svalová hmota +0.3kg

takže během měsíce,kdy držím přerušovaný půst 16/8 a jeden týden 18/6,tento styl stravování neměl negativní vliv na svalovou hmotu.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sei napsal:
tak např. zde

V tom článku jsou prostě a jenom nic neříkající domněnky autora. Pošli nějakej lepší.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
cca 4 týdny zpátky,jsem byl na měření,další měření jsem provedl tuto neděli,a během těch 4 týdnů kdy se stravují podle zakl. pravidel leangains mám tyto výsledky.

tuk . -1,2kg
svalová hmota +0.3kg

takže během měsíce,kdy držím přerušovaný půst 16/8 a jeden týden 18/6,tento styl stravování neměl negativní vliv na svalovou hmotu.

Co je to přerušovaný půst? Kolik dní z týdne nic nejíš? Jak ten půst vypadá?
Máš nějaký jídelníček a plán cvičení? Zajímá mě ta půstová pauza, nikde jsem se nedočetl jak je dlouhá, tři, čtyři či pět dní bez jídla? Nebo i déle?
Sei

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Sei napsal:
tak např. zde

V tom článku jsou prostě a jenom nic neříkající domněnky autora. Pošli nějakej lepší.

Přesně tuhle reakci na autora jsem čekal
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:

Máš nějaký jídelníček a plán cvičení? Zajímá mě ta půstová pauza, nikde jsem se nedočetl jak je dlouhá, tři, čtyři či pět dní bez jídla? Nebo i déle?

Doporučuje se 1 den mít kompletní 24hod půst, při 2 dnech (v týdnu) už mohou převažovat negativa (jak se o tom sám autor zmiňoval ve svém "Intermittent-Fasting_Precision-Nutrition" kapitola 5 - "příliš rychlý váhový úbytek, špatná nálada...") a i když se to snažil kompenzovat dny s velkým množstvím kcal, nestačilo to (ale někdo to tak nemusí mít.)

Jinak cca 4+ dny půstu už je jasné hladovění.

Tu e-knihu v PDF mohu poskytnout.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Reichenberk napsal:

Doporučuje se 1 den mít kompletní 24hod půst, při 2 dnech (v týdnu) už mohou převažovat negativa (jak se o tom sám autor zmiňoval ve svém "Intermittent-Fasting_Precision-Nutrition" kapitola 5 - "příliš rychlý váhový úbytek, špatná nálada...") a i když se to snažil kompenzovat dny s velkým množstvím kcal, nestačilo to (ale někdo to tak nemusí mít.)

Jinak cca 4+ dny půstu už je jasné hladovění.

Tu e-knihu v PDF mohu poskytnout.

Jeden den v týdnu? To moc velké hladovění není - respektive to není žádné hladovění, kde je ta doba bez příjmu potravy, kdy se neztrácí svalová bílkovina a naopak se roste? Hladovka bez hladu? Tomu nevěřím, to by byl hodně laciný podvůdek. A čím se vlastně ten tuk pálí?
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reichenberk - kdo tu mluvil o tom, že je v LG nějaké hladovění? Žádné tam není. Je tam půst, který je max. 24hod - to není hladovění, trochu jsme se do toho zamotali :-). Je třeba si teda ještě ujasnit, jestli se bavíme obecně o IF programech (eat stop eat, leangains...) nebo čistě jen o LG.

Já LG nedodržuju, takže na otázky ti odpoví spíš kluci :)
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
reichenberk - kdo tu mluvil o tom, že je v LG nějaké hladovění? Žádné tam není. Je tam půst, který je max. 24hod - to není hladovění, trochu jsme se do toho zamotali :-). Je třeba si teda ještě ujasnit, jestli se bavíme obecně o IF programech (eat stop eat, leangains...) nebo čistě jen o LG.

Půst není hladovění? A co to tedy je, přežírání? Díky, obrázek jsem si udělal, skutečně to má něco do sebe - a je to docela čitelné.
Ale jestli do toho půjdeš tak jsem opravdu zvědavý na reálné výstupy, spoléhám na to že to pojmeš seriózně tak jak máš ve zvyku. A třeba mě to přesvědčí. Doufám že z toho dáš slušné výstupní údaje. Nemám rád tyhle fašistické bojůvky ale třeba se v tomhle případě pletu. Ten hoch píše že na jeho cvičení se vypěstuje závislost jak na cracku - skvělé, to je to co myslím potřebujeme. Jeho obdivovatel píše že kdo to nezbožňuje je sucker - velmi přátelské a přívětivé - zajímavá komunita. No, uvidíme, nechme se překvapit.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:
Frozz. napsal:

Půst není hladovění? A co to tedy je, přežírání? Díky, obrázek jsem si udělal, skutečně to má něco do sebe - a je to docela čitelné.
Ale jestli do toho půjdeš tak jsem opravdu zvědavý na reálné výstupy, spoléhám na to že to pojmeš seriózně tak jak máš ve zvyku. A třeba mě to přesvědčí. Doufám že z toho dáš slušné výstupní údaje. Nemám rád tyhle fašistické bojůvky ale třeba se v tomhle případě pletu. Ten hoch píše že na jeho cvičení se vypěstuje závislost jak na cracku - skvělé, to je to co myslím potřebujeme. Jeho obdivovatel píše že kdo to nezbožňuje je sucker - velmi přátelské a přívětivé - zajímavá komunita. No, uvidíme, nechme se překvapit.

Myslím si, že nikdo tě tu o ničem přesvědčovat nepotřebuje. Kor když slepě kritizuješ něco, o čem očividně vůbec nic nevíš.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Reichenberk napsal:
Frozz. napsal:

Myslím si, že nikdo tě tu o ničem přesvědčovat nepotřebuje. Kor když slepě kritizuješ něco, o čem očividně vůbec nic nevíš.

Položil jsem pár jednoduchých otázek. Nelze na ně odpovědět? Proč?
Je to tedy nějaké neobhajitelné dogma? Škoda, doufal jsem že někdo bude schopen odpovědět. Ale pokud to nejde, nedá se nic dělat. Opravdu škoda. Ale tak nějak to do sebe docela zapadá. Chtěl jsem se něco dozvědět, čitelně jsem se zeptal. Špinavá slina co jsi po mě plivnul ale bohužel stéká po tvojí tváři.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, "fasting" - půst není to samé jako "starvation" - hladovění.

http://medical-dictionary.thefreedictionary.com/Fasting
http://medical-dictionary.thefreedictionary.com/Starvation

"A condition resulting from the lack of essential nutrients over a long period (several days) and characterized by multiple physiologic and metabolic dysfunctions."

"starvation /star·va·tion/ long-continued and extreme deprivation of food and resulting morbid effects."

Já už ti psal, že LG nedodržuju (ale Lamice, JohnyHard ano) , jinak s tou seriozností děkuju.
Jestli tě to zajímá, budu mít výstupní údaje s Warrior diet - jenže ty budou spíš jen o poměru tuk:svaly a celkové rekompozici těla, protože vstupní údaje před začátkem (cca 4 měsíce při klasické stravě 6x denně) Warrior diet NEmám.

Já do ničeho takového nechci nikoho nutit, IF NENÍ pro každého, ale mnoho lidí ty výsledky má a nejsou špatné. Otázkou však je, jaký bude jejich stav za 5, 10, 30 let...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nechci být otrokem jídla! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: