Shyby + pár kliků
odhadem 50 - 100 opáček
- hafo různých variací a hlavně sem poprvé v životě udělal MUSCLE-UP
Kolo
8,5 km
Koupačka, nějaký plavání
Kolo
8,5 km
Koupačka, nějaký plavání
Kolo
2 km
- takovej sportovní den. Obrovskou radost mám samozřejmě z Muscle-upu. Minulej trénink sem neudělal ani jeden a najednou sem se nad hrazdu vytáhl 4 krát. V průběhu dne sem těch mucle-upů udělal 20
Video samozřejmě dodám, jakmile doinstaluju kompl :)
- běžel sem někdy kolem půl 7 večer, pořád ještě dost vedro, hlavně na slunku to bylo ke chcípnutí. Na 7. km sem si dal asi 10m chůze, pak někdy kolem 12. km a potom i víckrát
12. - 13. km a poslední kilometr byl asi nejhorší, docházely síly a každej kopeček mě ničil.
- pro příště určitě poběžím dřív po jídle asi tak 2 hodky. 3 hodiny už sou moc a měl sem pak hlad. Chtělo to aspon banán před vyběhnutím :)
Každopádně sem splnil svůj dlouhodobější cíl (oficálně sme si ho dal v dubnu tohoto roku, ale už minulej rok sem si říkal, že bych někdy rád něco takovýho uběhl) a mám hafo radost
Tlaky s JC incline - 3. zarážka
8 * 22 kg
8 * 22 kg
6 * 26 kg
6 * 26 kg
Krčení ramen - trapéz
3 sérky
Francouzský tlaky
4 sérky
Biceps s JC
4 sérky
Kliky
3 * 20
4 * 10
Břicho
5 sérek
lehsedy, vysunování nohou na zádech
Shyby
okolo 20 celkem
- taková "šmrdlačka", ale trapézy sem jel asi hodně poctivě, páč z toho mám krásně zatuhlej/zablokovej krk
17. 7. 2012
VOLNO
- jednak sem nějakej unavenej, nebyl čas a hlavně sem pořád nemohl pořádně hýbat hlavou.
Když už jsem u těch bolavých věcí, tak spodní záda pořád nahovno. Žít se s tím dá, ale pořádně cvičit moc ne
Takže až bude nějak víc času, tak zajdu za "někým". Těžko říct kam s tím jít. Myslíte, že když pudu rovnou za fyzioterapeutem, tak mi k tomu něco řekne? Nebo mám jít za obvodákem at mě pošle někam na rentgen nebo něco (osobně si myslím, že ten mi řekne kulový :X).
Nebo mám zkusit aspon zatím nějakou masáž?
Vůbec netuším kde začít, po nemocnicích se mi moc lítat nechce, pokud to nebude nutný.
Když už jsem u těch bolavých věcí, tak spodní záda pořád nahovno. Žít se s tím dá, ale pořádně cvičit moc ne
Takže až bude nějak víc času, tak zajdu za "někým". Těžko říct kam s tím jít. Myslíte, že když pudu rovnou za fyzioterapeutem, tak mi k tomu něco řekne? Nebo mám jít za obvodákem at mě pošle někam na rentgen nebo něco (osobně si myslím, že ten mi řekne kulový :X).
- za obvodakem, at ti da zadanku na rentgen
- za obvodakem, at ti da doporuceni k fyzioterapeutovi (pokud je potreba)
- za obvodakem, at napise rehabku (masaze + cviceni)
- k fyzioterapeutovi + sebou si vyzadat ten rentgen (u nas sou desne ochotni. jako by to byl jejich majetek a platili to ze svyho. defacto sem tomu picusovi, co mi mel dat rentgen, musel vysvetlit, ze on je tady kuli me a ne ja kuli nemu a defacto sem na nej byl hodne zlej ...)
- no, a jelikoz ma nase zdravotnictvi penez, ze nevi co s nimy, tak bych tech doktoru a to samy vysetreni, obehnul nekolik ... s loktem sem behal pul roku, nez sem navstivil toho spravnyho a za cca 3 dny mi to dal dohromady ...
ja mam spodni zada nenavratne v haji, takze ty cviky z rehabky + nejaky dalsi, ktery mi pasujou, cvicim pred kazdym cvicenim nebo aspon 3x tydne ... + dalsi vychytavky .. napr. ucim se spravne chodit .. GL
Břicho (lehsedy, vysunování nohou na zádech)
4 sérky
Lehké protahování
- bench potěšil... přítahy parádní, záda solidně pumplý
U shybů jsem se pověsil a chtěl se párkrát přitáhnout a najednou 20 shybů v kuse :) Sice to není rekord, ale je fajn, že to člověk udělá jen tak z fleku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru