|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hypertenzia

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 7:24 pm Předmět: beh č. 36. |
|
|
Naposledy upravil hypertenzia dne pá březen 10, 2017 12:55 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 9:01 pm Předmět: beh č. 37. |
|
|
Dnes som skúsil inú trasu, tú čo som už raz ukazoval na obrázku.
Bolo to 5,25 km a potom som ešte vládal tak som ešte bežal a dúfal som že možno prekonám rekord. Škoda, že som si to lepšie nepozrel, lebo nakoniec to bolo len 6,9 km. No aj tak to bolo celkom dobré, ešte by som vládal. A keby som mal lepší prehľad koľko som zabehol, dnes by padol aj rekord.
6,9 km za 39 min. 26 sekúnd
celkovo 142,9 km
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 6:50 am Předmět: vaha checkpoint 10. 7. 2012 |
|
|
rano 102,7 kg
fantazia, podarilo sa mi dostat sa pod 103 kg :)
Ostava este 8 kg a budem vazit 95 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
takze uz jen 3 roky a si tam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 10:04 am Předmět: |
|
|
Noo nechápu, proč tu radíte kratší vzdálenosti, když dle fotky má relativně o.k postavu, co se týče poměru váhy a výšky. Tolik běžců je takových proporcí. Pokud bolí kolena, je to dosti o nášlapu, který se dá změnit.
A pokud ještě platí ten maraton na příští rok, tak bych spíše pomalu přidávala na vzdálenosti. A pokud chce k tomu aj shodit nějaké to kilčo, tak půlhodinka není tolik, pokud k tomu není ještě nějaká ta aktivita. _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 9:04 pm Předmět: beh č. 38. |
|
|
Dnes som skúsil experiment, zabehol som krátku trasu, ale nasadil som vražedné tempo (teda aspoň sa mi tak zdalo)
2,8 km za 14 min. 25 sek.
Nakoniec som si to prepočítal a zistil som, že tempo nebolo vražedné, ale aj tak som takmer skapal.
Vychádza mi to na 11,6 km/h čo sa mi nezdá nejak veľa.
celkovo 145,7 km
|
|
| nahoru |
|
 |
Pan Jan
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 11:21 pm Předmět: Dnes všetko naopak? |
|
|
čauko, to sú tie paradoxy subjektívneho vnímania - mne sa naopak dnes zdalo, že bežím oveľa pomalšie ako inokedy a keď som pozrel konkrétne čísla, až taký rozdiel to nebol. už si asi na takej úrovni, že to nepôjde ďalej skokom, ale s kok... (čítaj "pomaličky")
ale neopováž sa prestať s behaním, práve kvôli tebe som s tým teraz začal ja, beh som nikdy nemal rád a 90% mojej motivácie si práve ty
a aby som motivoval trochu aj ja teba, tak ja si stále pred aj po dám za kalíštek a nejako to ide :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 5:14 am Předmět: Re: beh č. 38. |
|
|
| hypertenzia napsal: | Dnes som skúsil experiment, zabehol som krátku trasu, ale nasadil som vražedné tempo (teda aspoň sa mi tak zdalo)
Nakoniec som si to prepočítal a zistil som, že tempo nebolo vražedné, ale aj tak som takmer skapal.
celkovo 145,7 km |
Tak km za cca 5 min mi přijde o.k, když běháš delší vzdálenosti. Myslíš, že těch 11,6 km by jsi skutečně dal za hodinu? Jakou by jsi měl představu? _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 6:33 am Předmět: Re: beh č. 38. |
|
|
| hypertenzia napsal: | Dnes som skúsil experiment, zabehol som krátku trasu, ale nasadil som vražedné tempo (teda aspoň sa mi tak zdalo)
|
Ahoj. Tak vražedný tempo je tak 16-20km/h na tuhle vzdálenost, možná i víc. Pro motivaci já teď nedávno běžel 7km v tempu 14km/h a to jsem v podstatě sprinter, který nemá rád vytrvalostní běhy , tak makej (!) dál a uvidíš, že to tempo se bude zlepšovat.
F. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 9:40 pm Předmět: beh c. 39. |
|
|
dnes to bola bieda, mal som nejaku zaludnocno-crevnu neurozu. Vladal som ale vyzeralo to tak, akoby som mal v bruchu vsetko zmixovane a zauzlene. Bol som nervozny ako hovado, kvoli mojej skurvenej robote. Dnes este aj ochorelo nase decko. A dorazilo ma, ked som pri behu zistil ze mi padaju nohavice. Schudol som tolko ze sa v nich uz neda behat bez opasku.
3,1 km za 19 minut.
celkovo 148,8 km
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 12:10 pm Předmět: Re: beh č. 38. |
|
|
| aikonny napsal: | | hypertenzia napsal: | Dnes som skúsil experiment, zabehol som krátku trasu, ale nasadil som vražedné tempo (teda aspoň sa mi tak zdalo)
celkovo 145,7 km |
Tak km za cca 5 min mi přijde o.k, když běháš delší vzdálenosti. Myslíš, že těch 11,6 km by jsi skutečně dal za hodinu? Jakou by jsi měl představu? |
kdeze, 11,6 km za hodinu este nezvladnem. Zatial je moje maximum pomaly beh 42 minut. Hlavne som pochopil ze velky problem je moja vaha. Pokym nebudem mat menej ako 100kg, ziadne experimenty nebudem skusat.
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 12:13 pm Předmět: Re: beh č. 38. |
|
|
| Frozz. napsal: | | hypertenzia napsal: | Dnes som skúsil experiment, zabehol som krátku trasu, ale nasadil som vražedné tempo (teda aspoň sa mi tak zdalo)
|
Ahoj. Tak vražedný tempo je tak 16-20km/h na tuhle vzdálenost, možná i víc. Pro motivaci já teď nedávno běžel 7km v tempu 14km/h a to jsem v podstatě sprinter, který nemá rád vytrvalostní běhy , tak makej (!) dál a uvidíš, že to tempo se bude zlepšovat.
F. |
Ano, 20km/h je urcite vrazedne tempo, pre mna to je sprint a nie som si isty ci by som tak rychlo dokazal prebehnut viac ako 200 metrov. Na take nieco som prilis tucny. Aj ked teraz (104 kg) sa obcas citim pri tom behani lahky ako vanok :) ked si spomeniem ze som zacinal so 115kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 9:45 am Předmět: váha 16.7.2012 |
|
|
dnes ráno bolo kontrolné váženie, stále presahujem jatočnú hmotnosť, ale už len o 3,1 kg.
hmotnosť ráno: 103,1 kg.
úbytok od 6. 3. 2012 je 116 - 103,1 = 12,9 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|