Můj jídelníček

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Můj jídelníček  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Můj jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freamax9

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 2:14 pm    Předmět: Můj jídelníček Odpovědět s citátem

Zdravim,

už nějakou tu dobu posiluji, ovšem až nedávno jsem tomu začal dávat opravdu maximum. Trénink jsem si sestavil ze stránek Ronnie a upravil jsem si stravu. Je mi 21, cca 184 cm, 89kg.

1. června jsem najel na objemovku (měl jsem 83kg). Před koncem měsíce jsem měl 89kg, pak ale přišla stagnace a již cca 10 dní se nemůžu pohnout z 89kg. Občas něco na váze přibyde, ale taky to zase ubyde. Nevím proč, strava zůstala nezměněna. Uvádím i B/S/T

Snídaně: 80g ovesných vloček 10/54/4
jablko 1/25/1

Svačina: 150-200 gramů těstovin 20/120/4 +trochu kečepu a eidamu
30g proteinu Professional WPC 80 23/3/1

Oběd: 100g rýže + 150g smažených kuřecích prsou 36/86/15
+ zelenina bonduelle

Svačina: Bebe rodinné 130g 10/90/15 nebo občas racio chleby
30g proteinu Professional WPC 80 23/3/1

Večeře: stejná jako oběd = 36/86/15

2. večeře: 250g tvarohu 30/11/0

K obědu a večeři mám občas (výjimečně) i jiné jídlo jako brambory a vepřové maso apod.

Trénuji 4x - 5x týdně. Po tréninku si samozřejmě dávám gainer.

Měl jsem cíl dostat se z 83kg na 90 a poté začít i kardio, ale teď bych to chtěl dotáhnout až na 95.

Budu rád za každou radu, která přinese změnu a váha opět bude stoupat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak podlě mě. Ten protein bych spíše zařadil jako potreningový koktejl než jako svačiny, přinejhorším aspoň tak jednou ...
To maso 150G to je nic, ... spíše zvyš příjem masa , šunky prostě jídla a doplňky používej jako doplňky a ne jako náhradu za stravu.
Freamax9

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Většinou jsem četl to, že v jednom jídle bych neměl přijmout více jak 40g bílkovin, proto jen těch 150g masa.. jinak určitě zařadím šunku, díky
balbi

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freamax9 napsal:
Většinou jsem četl to, že v jednom jídle bych neměl přijmout více jak 40g bílkovin , proto jen těch 150g masa.. jinak určitě zařadím šunku, díky

A to je blbost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Freamax9

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když vážim dejme tomu těch 90kg, tak se pohybuju kolem hranice 2g bílkovin na 1kg váhy a většinou jsem i přes, tak to stačí ne? když nahradím protein šunkou, tak se mi celkový příjem bílkovin nesníží
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli z toho jídelníčku co jsi napsal máš 2g bílkovin na kilo váhy, tak já jsem asi Tibetská královna nebo nevím
Freamax9

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vychází mi to nad 180..někdy se dostanu až ke 200g.. Pokud něco říkám špatně, jakože třeba z nějakého jídla tolik bílkovin nedostanu, tak se rád přiučím
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono z těstovin, ovoce, nebo BeBe sušenek bych ty bílkoviny moc nepočítal ... pokud si teda nevedeš statistiky přijatejch živin, ale chceš si hlidat příjem bílkovin kvůli posilce / sportu .... počítej mléčný výrobky, maso ...proteinak když není nazbyt ...
Mick994

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě, pokud člověk nezávodí tak zas nemá takovou cenu vůbec něco počítat. Je to maximálně tak stres navíc.
Prostě nepřibíráš zvyš vše tj. komplexní sacharidy s bílkovinami (jídlem nejlíp, ne tuny sypání) když budeš přibírat hodně sniž sacharidy. A nezapomínat na zdravé tuky (zdravé říkam proto, protože někteří berou tuky všechny za špatné) Omega 3 a 6, pač i jak jsem se dočetl, mají funkci jak na hubnutí tak i budování svalů.
V jednoduchosti je síla. Nač si přidávat stres.
Deflorátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Ono z těstovin, ovoce, nebo BeBe sušenek bych ty bílkoviny moc nepočítal ... pokud si teda nevedeš statistiky přijatejch živin, ale chceš si hlidat příjem bílkovin kvůli posilce / sportu .... počítej mléčný výrobky, maso ...proteinak když není nazbyt ...

Proč by jsi je nepočítal, je na nich snad něco špatnýho?
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deflorátor napsal:
Grimley napsal:

Proč by jsi je nepočítal, je na nich snad něco špatnýho?

Nemají komplexní spektrum aminokyselin, takže se nevyužijí stoprocentně. Jsou i tabulky na mix jídel s nekompletními aminokyselinami aby se maximálně využili, ale to má cenu jen pro vrcholové sportovce. Obecně se počítají jen živočišné zdroje (a soja) a bílkoviny rostlinného původu se počítají jen z 50 % či vůbec.

Co se autora týče, nemůžeš očekávat že porosteš donekonečna. Pokud začneš stagnovat, neznamená to že něco děláš špatně. Znamená to jen že musíš něco změnit. Cykluješ tréninky?
Freamax9

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo měním to.. teď jsem po měsíci změnil pár cviků v tréninku a zbytek nechal.. za měsíc přejdu na silový trénink. Tak snad to zas poroste. Díky!
Hlavicze

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, chtěl bych poprosit o kritiku: já - 88kg, 181 cm, chtěl bych zhubnout, ale ne moc razantně - časy jsou orientační, další jídlo min. 2,5 hodiny od minulýho, max. 4 h.
7:00 30g WPC 80
7:30 100g vloček, 1/3l mlíka, banán, 50g lískových ořechů
posilka/schody/squash
12:00 30g WPC 80+35g glukopuru
13:30 200g masa + příloha (pytlík rýže, 500g brambor, 100g těstovin)
15:30 olomoucké tvar./180g cottage/500g hollandia + zelenina (hodně)
18:00 200g masa + 250g brambor
19:00 zelenina
22:00 Long 80 7 hours (micelární kasein) - 30g
Děkuju.
edit: maso smažím, používám rýžový olej

Rychle na stránku:

Přejdi na: