|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freamax9

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 2:14 pm Předmět: Můj jídelníček |
|
|
Zdravim,
už nějakou tu dobu posiluji, ovšem až nedávno jsem tomu začal dávat opravdu maximum. Trénink jsem si sestavil ze stránek Ronnie a upravil jsem si stravu. Je mi 21, cca 184 cm, 89kg.
1. června jsem najel na objemovku (měl jsem 83kg). Před koncem měsíce jsem měl 89kg, pak ale přišla stagnace a již cca 10 dní se nemůžu pohnout z 89kg. Občas něco na váze přibyde, ale taky to zase ubyde. Nevím proč, strava zůstala nezměněna. Uvádím i B/S/T
Snídaně: 80g ovesných vloček 10/54/4
jablko 1/25/1
Svačina: 150-200 gramů těstovin 20/120/4 +trochu kečepu a eidamu
30g proteinu Professional WPC 80 23/3/1
Oběd: 100g rýže + 150g smažených kuřecích prsou 36/86/15
+ zelenina bonduelle
Svačina: Bebe rodinné 130g 10/90/15 nebo občas racio chleby
30g proteinu Professional WPC 80 23/3/1
Večeře: stejná jako oběd = 36/86/15
2. večeře: 250g tvarohu 30/11/0
K obědu a večeři mám občas (výjimečně) i jiné jídlo jako brambory a vepřové maso apod.
Trénuji 4x - 5x týdně. Po tréninku si samozřejmě dávám gainer.
Měl jsem cíl dostat se z 83kg na 90 a poté začít i kardio, ale teď bych to chtěl dotáhnout až na 95.
Budu rád za každou radu, která přinese změnu a váha opět bude stoupat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mick994

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
Tak podlě mě. Ten protein bych spíše zařadil jako potreningový koktejl než jako svačiny, přinejhorším aspoň tak jednou ...
To maso 150G to je nic, ... spíše zvyš příjem masa , šunky prostě jídla a doplňky používej jako doplňky a ne jako náhradu za stravu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freamax9

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
Většinou jsem četl to, že v jednom jídle bych neměl přijmout více jak 40g bílkovin, proto jen těch 150g masa.. jinak určitě zařadím šunku, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Freamax9 napsal: | | Většinou jsem četl to, že v jednom jídle bych neměl přijmout více jak 40g bílkovin , proto jen těch 150g masa.. jinak určitě zařadím šunku, díky |
A to je blbost
|
|
| nahoru |
|
 |
Freamax9

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 3:29 pm Předmět: |
|
|
Když vážim dejme tomu těch 90kg, tak se pohybuju kolem hranice 2g bílkovin na 1kg váhy a většinou jsem i přes, tak to stačí ne? když nahradím protein šunkou, tak se mi celkový příjem bílkovin nesníží
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
Jestli z toho jídelníčku co jsi napsal máš 2g bílkovin na kilo váhy, tak já jsem asi Tibetská královna nebo nevím _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Freamax9

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
Ono z těstovin, ovoce, nebo BeBe sušenek bych ty bílkoviny moc nepočítal ... pokud si teda nevedeš statistiky přijatejch živin, ale chceš si hlidat příjem bílkovin kvůli posilce / sportu .... počítej mléčný výrobky, maso ...proteinak když není nazbyt ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
Podle mě, pokud člověk nezávodí tak zas nemá takovou cenu vůbec něco počítat. Je to maximálně tak stres navíc.
Prostě nepřibíráš zvyš vše tj. komplexní sacharidy s bílkovinami (jídlem nejlíp, ne tuny sypání) když budeš přibírat hodně sniž sacharidy. A nezapomínat na zdravé tuky (zdravé říkam proto, protože někteří berou tuky všechny za špatné) Omega 3 a 6, pač i jak jsem se dočetl, mají funkci jak na hubnutí tak i budování svalů.
V jednoduchosti je síla. Nač si přidávat stres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Ono z těstovin, ovoce, nebo BeBe sušenek bych ty bílkoviny moc nepočítal ... pokud si teda nevedeš statistiky přijatejch živin, ale chceš si hlidat příjem bílkovin kvůli posilce / sportu .... počítej mléčný výrobky, maso ...proteinak když není nazbyt ... |
Proč by jsi je nepočítal, je na nich snad něco špatnýho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
| Deflorátor napsal: | | Grimley napsal: | | Ono z těstovin, ovoce, nebo BeBe sušenek bych ty bílkoviny moc nepočítal ... pokud si teda nevedeš statistiky přijatejch živin, ale chceš si hlidat příjem bílkovin kvůli posilce / sportu .... počítej mléčný výrobky, maso ...proteinak když není nazbyt ... |
Proč by jsi je nepočítal, je na nich snad něco špatnýho? |
Nemají komplexní spektrum aminokyselin, takže se nevyužijí stoprocentně. Jsou i tabulky na mix jídel s nekompletními aminokyselinami aby se maximálně využili, ale to má cenu jen pro vrcholové sportovce. Obecně se počítají jen živočišné zdroje (a soja) a bílkoviny rostlinného původu se počítají jen z 50 % či vůbec.
Co se autora týče, nemůžeš očekávat že porosteš donekonečna. Pokud začneš stagnovat, neznamená to že něco děláš špatně. Znamená to jen že musíš něco změnit. Cykluješ tréninky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freamax9

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
jojo měním to.. teď jsem po měsíci změnil pár cviků v tréninku a zbytek nechal.. za měsíc přejdu na silový trénink. Tak snad to zas poroste. Díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
ahoj, chtěl bych poprosit o kritiku: já - 88kg, 181 cm, chtěl bych zhubnout, ale ne moc razantně - časy jsou orientační, další jídlo min. 2,5 hodiny od minulýho, max. 4 h.
7:00 30g WPC 80
7:30 100g vloček, 1/3l mlíka, banán, 50g lískových ořechů
posilka/schody/squash
12:00 30g WPC 80+35g glukopuru
13:30 200g masa + příloha (pytlík rýže, 500g brambor, 100g těstovin)
15:30 olomoucké tvar./180g cottage/500g hollandia + zelenina (hodně)
18:00 200g masa + 250g brambor
19:00 zelenina
22:00 Long 80 7 hours (micelární kasein) - 30g
Děkuju.
edit: maso smažím, používám rýžový olej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|