|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 26, 2012 5:02 pm Předmět: |
|
|
| hugisek napsal: |
Protože nevím, jak bych měl kvadricepsy líp procvičit než dřepama. Cvičim doma..nemám tu stroje na izolovaný cviky. Ty prsa chci procvičit a protáhnout trochu víc než ´´jen´´ benchem. Navíc těžky dřepy na lejtka nejsou dost ? :O
) |
chce to treba celni drepy, ty jsou na kvadry jeste lepsi, nebo drepy s cinkou nad hlavou, pripadne sisy nebo bulhary _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 26, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | | Draper napsal: | | tak nevim, ze ti tenhle trenink nepripada divnej. |
Podivných věcí tady je více |
Jo treba to ze na me mrkas, coz je svym zpusobem take divne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
hugisek
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
| hugisek napsal: | Tak ste měli pravdu, ten split na záda je HODNĚ slabej :/ Jenže nevim, jakejma cvikama je to dobrý nahradit, aby mně do budoucna pomohly zvládnout první správnej shyb na široko |
Shybovat se naučíš jedině shybováním...třeba si dej pod nohy něco a polož si je na to a přitahuj se, pomáhej si nohama....časem pod nohama už nic mít nebudeš a uděláš sám shyb třeba podhmatem, a až jich dáš pár podhmatem, tak se naučíš i nadhmatem...a pak klidně i za hlavou atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
hugisek
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: |
Shybovat se naučíš jedině shybováním...třeba si dej pod nohy něco a polož si je na to a přitahuj se, pomáhej si nohama....časem pod nohama už nic mít nebudeš a uděláš sám shyb třeba podhmatem, a až jich dáš pár podhmatem, tak se naučíš i nadhmatem...a pak klidně i za hlavou atd... |
Ono podhmatem na úzký úchop jich kolem 5,6 dám ale jak dám širokej + nadhmat, ani se nehnu
A trénovat teda jenom ty široký (víc než šířka ramen) nadhmatem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
| hugisek napsal: | | Mravenec1 napsal: |
Shybovat se naučíš jedině shybováním...třeba si dej pod nohy něco a polož si je na to a přitahuj se, pomáhej si nohama....časem pod nohama už nic mít nebudeš a uděláš sám shyb třeba podhmatem, a až jich dáš pár podhmatem, tak se naučíš i nadhmatem...a pak klidně i za hlavou atd... |
Ono podhmatem na úzký úchop jich kolem 5,6 dám ale jak dám širokej + nadhmat, ani se nehnu
A trénovat teda jenom ty široký (víc než šířka ramen) nadhmatem ? |
Tak si dej pod ty nohy neco a jeď širokej...pomahej si nohama...pude to, chce to trpělivost a snahu.
Jestli trénovat jen široký to je na tobě. Šířka je též tvoje věc...si stim hraj sám, zavěs se a makej,....psanim nic neuděláš, a na youtube je spousta videí, spousta članku přímo o shybech, s úchopem si můžeš hrát atd...jen musíš proto něcco dělat....a né tu hledat jak udělat shyb naširoko, jdi ven, najdi první tyč, větev zavěs se a už jeď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
Zezačátku můžeš do těch shybů "skákat", povyskočit si a zbytek dotáhnout zádama, to pomáhá. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
já jsem třeba nedal ani jeden široký shyb na takových těch "zahnutých" koncích hrazdy, prostě jsem se přitáhl jen do půlky a dál ani ťuk... ale na normální rovné tyči dám širokých shybů 10
nicméně pokud ani na rovné tyčce neuděláš široký shyb, pak podle mě musíš víc cvičit vršek zad (latissimy + mezilopatky), opravte mě jestli se mýlím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
hugisek
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 9:56 pm Předmět: |
|
|
Právě že jak sem s*ačka, tak nedokážu procítit ty zádový svaly..cejtim všecko kolem jako je biceps, ramena, předloktí..jen těma zádama to nedokážu vytáhnout :/ asi by to chtělo je tam nějak procvičit navíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|