Ramena + prsa + záda

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ramena + prsa + záda  Úvodní stránka -> Trénink -> Ramena + prsa + záda
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hugisek napsal:

Protože nevím, jak bych měl kvadricepsy líp procvičit než dřepama. Cvičim doma..nemám tu stroje na izolovaný cviky. Ty prsa chci procvičit a protáhnout trochu víc než ´´jen´´ benchem. Navíc těžky dřepy na lejtka nejsou dost ? :O
)

chce to treba celni drepy, ty jsou na kvadry jeste lepsi, nebo drepy s cinkou nad hlavou, pripadne sisy nebo bulhary
Sei

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
tak nevim, ze ti tenhle trenink nepripada divnej.

Podivných věcí tady je více
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sei napsal:
Draper napsal:
tak nevim, ze ti tenhle trenink nepripada divnej.

Podivných věcí tady je více

Jo treba to ze na me mrkas, coz je svym zpusobem take divne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hugisek

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ste měli pravdu, ten split na záda je HODNĚ slabej :/ Jenže nevim, jakejma cvikama je to dobrý nahradit, aby mně do budoucna pomohly zvládnout první správnej shyb na široko
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hugisek napsal:
Tak ste měli pravdu, ten split na záda je HODNĚ slabej :/ Jenže nevim, jakejma cvikama je to dobrý nahradit, aby mně do budoucna pomohly zvládnout první správnej shyb na široko

Shybovat se naučíš jedině shybováním...třeba si dej pod nohy něco a polož si je na to a přitahuj se, pomáhej si nohama....časem pod nohama už nic mít nebudeš a uděláš sám shyb třeba podhmatem, a až jich dáš pár podhmatem, tak se naučíš i nadhmatem...a pak klidně i za hlavou atd...
hugisek

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:

Shybovat se naučíš jedině shybováním...třeba si dej pod nohy něco a polož si je na to a přitahuj se, pomáhej si nohama....časem pod nohama už nic mít nebudeš a uděláš sám shyb třeba podhmatem, a až jich dáš pár podhmatem, tak se naučíš i nadhmatem...a pak klidně i za hlavou atd...

Ono podhmatem na úzký úchop jich kolem 5,6 dám ale jak dám širokej + nadhmat, ani se nehnu
A trénovat teda jenom ty široký (víc než šířka ramen) nadhmatem ?
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hugisek napsal:
Mravenec1 napsal:

Ono podhmatem na úzký úchop jich kolem 5,6 dám ale jak dám širokej + nadhmat, ani se nehnu
A trénovat teda jenom ty široký (víc než šířka ramen) nadhmatem ?

Tak si dej pod ty nohy neco a jeď širokej...pomahej si nohama...pude to, chce to trpělivost a snahu.
Jestli trénovat jen široký to je na tobě. Šířka je též tvoje věc...si stim hraj sám, zavěs se a makej,....psanim nic neuděláš, a na youtube je spousta videí, spousta članku přímo o shybech, s úchopem si můžeš hrát atd...jen musíš proto něcco dělat....a né tu hledat jak udělat shyb naširoko, jdi ven, najdi první tyč, větev zavěs se a už jeď.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zezačátku můžeš do těch shybů "skákat", povyskočit si a zbytek dotáhnout zádama, to pomáhá.
blazen

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem třeba nedal ani jeden široký shyb na takových těch "zahnutých" koncích hrazdy, prostě jsem se přitáhl jen do půlky a dál ani ťuk... ale na normální rovné tyči dám širokých shybů 10
nicméně pokud ani na rovné tyčce neuděláš široký shyb, pak podle mě musíš víc cvičit vršek zad (latissimy + mezilopatky), opravte mě jestli se mýlím :)
hugisek

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě že jak sem s*ačka, tak nedokážu procítit ty zádový svaly..cejtim všecko kolem jako je biceps, ramena, předloktí..jen těma zádama to nedokážu vytáhnout :/ asi by to chtělo je tam nějak procvičit navíc.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ramena + prsa + záda Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: