|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
Blbost, mam uz 14 dnu seknuty zada :) takze o vahach neni reč a fyzičku potrebuju, jako prase drbani.
Kazdopadne bych rad neco spachtil a s par lidma zacvicil/pokecal ty a Drejpr :) pokud bys neco videl na obzoru, klidne se ozvy, treba bych nekam dojel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Blbost, mam uz 14 dnu seknuty zada :) takze o vahach neni reč a fyzičku potrebuju, jako prase drbani.
Kazdopadne bych rad neco spachtil a s par lidma zacvicil/pokecal ty a Drejpr :) pokud bys neco videl na obzoru, klidne se ozvy, treba bych nekam dojel. |
asi brno, ale bacha, jak jsou tam vic nez tri lidi, drejpr neprijede!
a pokud jsi tak vyzrany jak na fotkach, tak to vazne potrebujes, ale ja jsme zase triska, sice uz jsem nabral zase na brutalnich 75 aler proti tobe nic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
To je hezky, ze neko napsal, ze sem vyzranej, doma me zena rika jak pujdu pod stofku, ze se muzu stehovat :)))
Za 3 misice sem neslysel tak krasny slova o vyžranosti na mou osobu :)
JJ Drejp je plachej, toho uz sme si vsimnul  takhle autobus, nejakejch mladejch holek v bikinahc, to by neutekl
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | To je hezky, ze neko napsal, ze sem vyzranej, doma me zena rika jak pujdu pod stofku, ze se muzu stehovat :)))
Za 3 misice sem neslysel tak krasny slova o vyžranosti na mou osobu :)
JJ Drejp je plachej, toho uz sme si vsimnul takhle autobus, nejakejch mladejch holek v bikinahc, to by neutekl |
aaaa nas starej spor, lepsi orasepred porazkou a zvedat tuny, nebo suchej jak hadra, zvedat pulku ale nezadychat se u toho??
svoji zeny si vaz, drzet se vyzranej je snazsi nez vysekanej :-D
slibime draperovi novy stroj, bude slapat jako na rotopedu a pritom pritahovat tycku jako na vesle soucasne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
Neblbni spor zadnej, jestli si cetl muj log, sam vis, ze sem se snazil ze sebou neco udelat. Neni to tak lehky, jak si kazdej mysli, tohle byl pro me mega skok. Samozrejme, ze pro tebe, je to stale tlusty prase, ale uvidime za rok, ne za par mesicu.
Kazdopadne bych opravdu rad pokecal a zacvičil, bez předsudku.
tomhule rikam pokrok a spravna cesta.
https://forum.ronnie.cz/post957997.html#957997
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
v klidu, ja jsem hadavy typ a o tohle se pru rad
co mi taky zbyva, kdyz se mi nic jineho nedari, ale domluvil bych nejakou sobotu a zasel zabusit, a pak treba nekam na jidlo a probrat zivot _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 7:27 am Předmět: |
|
|
13.7.
KORTE W7 - Deloaded
Drep 5x5x95 (10xosa, 6x30, 6x50, 6x70, 1x90)
Bench 6x6x85 (nohy na lavicce) (12x30, 12x50, 12x70)
DL 5x5x105 (5x50, 5x70, 5x90, 1x100)
rekord zase nepadl 5,40 zacatek 6,15 jsem sel na predopsledni serii mrtvoly
po tom jak jsem rozsekany, to je neskutecny uspech, u benche jsem chytal krece do svalu od treti serie, zada boli od kolen po trapez
upazovani 3x12x12
SS francouzaky/EZ 3x10x35
bricho/shyby 3x12xBW
hrozne zniceny, zada jak Bagdad, celkem to ale slo, i kdyz u predposledni serie me opustila vule apak uz to bylo klasicke solichani, celkove asi hodina a pet minut [/quote] _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
16.7.
KORTE W7 - Deloaded
Drep 5x5x97,5
a to bylo dneska vsechno
napred bylo na trening malo casu (cca 20min) a pak zase nebyly klice od posilky
takze cekani na stredu, snad se zadari vic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 3:52 pm Předmět: |
|
|
proč chodíš cvičit, když bylo jen 20 minut?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | proč chodíš cvičit, když bylo jen 20 minut? |
protoze chci
vahal jsme mezi drepem a mrtvolou, doufal jsem ze kdyby byl volny bench, tak to muzu jet dohromady
jinak posledni trening byl v patek a pristi az ve stredu
nechtel jsem mit tak velkou pauzu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 18, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
18.7.
KORTE W8
Drep 5x5x97,5
Bench 6x6x90
DL 5x5x107,5
az do mrtvoly to slo, drepy hodne snadne, mrtvola zabijacka
docela jsme vahal, jestli neudelat jenom 4serie, protze jsem hodne pospichal
celkem asi 50 minut bez bricha
EDIT: doma shyby/bricho 3x12xBW _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 3:45 pm Předmět: |
|
|
19.7.
konverzacni sestka
3x 10shybu+30kliku+10kliku na bradlech
(posledni kolo uz s pauzama mezi) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
20.7.
KORTE W8
Drep 5x5x97,5
Bench 6x6x90
DL 5x5x107,5 (nektera opakovani se vazne povedla :-D)
rozpazky 3x8x14
SS franc/EZ 3x6x40 ( v pauzach plank)
hodiny/shyby 3x6/12xBW
dneska to slo, jenom bench moc tezky
lupe mi divne v levem loktu, snad nebudu muset prestat s francouzem a smrdlat to na kladce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 3:24 pm Předmět: |
|
|
kdyz si ctu ten tvuj trenink a koukam na ty časy...tak ty necvičíš korteho ale crossfit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | kdyz si ctu ten tvuj trenink a koukam na ty časy...tak ty necvičíš korteho ale crossfit :) |
dneska tesne pres hodinu
no chci dat vysnenou mrtvolu a pak akslu na velke vahy a pujdu do crossu
podle vseho by me jak bavil, tak pro nej mam nadani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|