Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Nevíte někdo kdy vyjde kampaň za Zergy k SC2? Pořád sliby ale žádné datum jsem nikde neviděl.

Údajně má vyjít až ke konci září. Takže jak slibovali červencovej termín, tak to už nestihnou, už na to taky docela čekám, I. část geniální- nejlepší strategie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eve Online je super, ale abych se do toho dostal tak by bylo nejlíp mít někoho zkušenějšího, kterého se může psát na milion věcí, protože mi to přišlo hodně složité.

Jinak teď hraju Torchlight, takový klon Diabla, vypadá to pěkně a i se to pěkně hraje.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
Frozz. napsal:
Bude se muset za GW2 platit? Vypadá to peckově

ne, koupíš originálku a hraješ... akorát jednou za čas budou vycházet nejspíš datadisky, které is budeš muset koupit

No chci si to stáhnout :-), takže mě zajímá jestli to nebude ochrana jako má třeba Diablo, L4D 2 tuším atd., kde crack neseženeš.
Wass

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Wass napsal:
Frozz. napsal:
Bude se muset za GW2 platit? Vypadá to peckově

ne, koupíš originálku a hraješ... akorát jednou za čas budou vycházet nejspíš datadisky, které is budeš muset koupit

No chci si to stáhnout :-), takže mě zajímá jestli to nebude ochrana jako má třeba Diablo, L4D 2 tuším atd., kde crack neseženeš.

Tak je to onlinovka, takže pokud nebudou nějaké free servery (nevim jak je na tom GW s freečkama, WoWko jich má požehnaně), tak budeš muset hrát na origo serveru a budeš si to muset koupit. A zezačátku rozhodně nebudou nějaké kvalitní free servery, to není snad u žádněho mmorpg.

edit: tak mě napadá, jsou tu vůbec nějací wowkaři, co hrajou na oficu ? :D
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hral som tri roky na ofiku - pred vydaním cata som prestal, stačilo:), nechápem skôr ľudí, čo mmorpgčka hrajú mimo ofiko serverov, prijde mi to dosť scestné a duplom, ked napríklad gw nevyžaduje mes. poplatky.
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci tu rozjíždět flame o pirátství, ale jestli nemáte prachy na to koupit si hru ( kort když její hraní vyžaduje i určitý financování údržby serverů a plynulej chod a tvorbu patchů), tak hrajte třeba piškvorky ... jediný, na co je dobrý warez je na zkoušení, jestli tu hru rozchodím nějak rozumně na kompu ... zkuste si někdy koupit originálku... k tý hře pak máte úplně jinej vztah ... ale to v Čechách asi většině lidem nevysvětlím
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Nechci tu rozjíždět flame o pirátství, ale jestli nemáte prachy na to koupit si hru ( kort když její hraní vyžaduje i určitý financování údržby serverů a plynulej chod a tvorbu patchů), tak hrajte třeba piškvorky ... jediný, na co je dobrý warez je na zkoušení, jestli tu hru rozchodím nějak rozumně na kompu ... zkuste si někdy koupit originálku... k tý hře pak máte úplně jinej vztah ... ale to v Čechách asi většině lidem nevysvětlím

Jsou lidé pro které je i ta tisícovka+300 kč měsíčně hodně. Studenti jsou holt často socky a ne každý bydlí v Práglu.
Jinak v principu s tebou souhlasím. Když si vezmu nějakou on-line hru kterou hraju v průměru, plácnu, dvě hodiny denně, vyjde mě při poplatku 300 Kč za měsíc jedna hodina zábavy 5 Kč.
Wass

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Nechci tu rozjíždět flame o pirátství

právě si začal

Jinak já WoWko platil na půlrok dopředu a platil sem v librách, takže mě to vyšlo cca na 220,- měsíčně... + originálky a to jsem student, ale když to šlo, tak jsem přes prázdniny pracoval a neutrácel za cigára, chlast atd. a nakonec sem tim wowkem utratil méně než spousta mých kamarádů za výše zmíněné věci. Každej ale potřebuje svou drogu no :) Já s wowkem přestal kvůi posilce :)
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"právě si začal "

Chápu, že to bylo jako když mi kámošky říkaj " Nechci pomlouvat, ale ta Petra včera ocucala pět kluků" ...

Ale sakra když na tu hru nemám, tak ji prostě nebudu mít ne? (chápu, že warez je dostupnější a rychlejší kolikrát než jít si do obchodu něco koupit) ....

Já mám třeba 10 originálek ... za cca 2 roky ... prostě s hrama to mám jako se vším, než si nějakou koupím, zjistím si o ní všechno - čtu recenze, podívám se na gameplaye, diskuzní fora nejsou zlý... pak, když je dostupná na warezu a nejsem si jistej, jestli bych ji rozchodil, stáhnu, testnu a když funguje, koupím si ji ... za prvý to v knihovničce dobře vypadá, za druhý rád fetuju vůni knížeček přiloženejch v krabici a za třetí si k tý hře vytvořím lepší vztah a pak mě prostě teprve začne bavit :))

Pak se kámoš diví, že ho žádná hra nebaví víc jak hodinu a střídá to jak ponožky A zrovna u her, notabene když její tvorba trvá třeba přes rok, vývojáři z tržeb financujou podporu daný hry... další vývoj novejch her... mi přijde trochu nepoctivý všechno stahovat ...

A to, že jsou studenti socky .... tak holt je tu plno freeware zábavy :)) já jsem taky student v podstatě, sice mám jakejsi plat, ale je každýho volba, co si koupí ... taky nekradu tuňákový steaky, ptz jsem chudej a nemám na ně, ale kupuju si kuřecí kozy v akci :)) Bohužel warez tu je a bude... a díky takovejm výmazům teď hry začínaj využívat on-line autorizaci a největší chuťovka je, když offline singleplayerová hra vyžaduje neustálý připojení k netu (viz Diablo III) ... doplatěj na to zase jen poctiví hráči ... ale takovej je už svět... :))
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádnou hru jsi nikdy kupovat origo nebudu, jediná vyjímka byla serie Gothic, ta za to stála. Já si chci vyzkoušet jak ta GW2 vypadá a když si ji nebudu moct vyzkoušet, nebudu přeci vyhazovat 1500Kč nebo kolik, což je pro mě prostě dost peněz abych pak zjistil, že: mi nefachá/je to nuda.
Ti, co na to mají, ať si originálky kupují, já budu hry stahovat. Proč? Protože MÁM tu možnost, jsou volně přístupné, je to rychlejší, komfortnější.

Ale zbytečně tady zase začínat spam na téma pirátství, když už se to tu na několika stránkách řešilo.

PS: u mě se prožitek nezvýší, když bude hra koupená oproti stažené. Jsou to jen pixely.
Majesty

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak.
Na co kupovat rohliky za 2,50,- kdyz je za rohem rozdavaji zadarmo? Jestli si chces kupovat originaly tak jen do toho, koneckoncu tu musi byt "ti hloupi" kteri zafinancuji vyvoj a naklady abychom my ostatni meli co krast takze jsem vlastne tvuj fanousek, pokracuj, jsi hvezda, zaris jako briliant kamo, jen tak dal!
Freimen

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2012 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

bomba příspěvek
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2012 1:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
hral som tri roky na ofiku - pred vydaním cata som prestal, stačilo:), nechápem skôr ľudí, čo mmorpgčka hrajú mimo ofiko serverov, prijde mi to dosť scestné a duplom, ked napríklad gw nevyžaduje mes. poplatky.

Nehrál jsem na ofi serverech, nehrál jsem PVE (je to pro lamy s tunou času), ale na free je to s PVP prostě jako na ofi, každá season je originální, sem tam je nějaký combo silnější než jiný, ty lidi který chtějí jít na špičku musí počítat s mírnou dávkou bugů, s kterýma se ale dá kalkulovat a je to něco jako nový patche ve wow... Není to shodný s oficiálem, lidi z oficiálu brečí, jelikož to není stejná hra, ale dá se to hrát na úplně stejné úrovni, když nejste na nějakým zaplivaným free serveru, kde to laguje...

Jinak jedinou hru, kterou mám doma origo je Call Of Duty 2 a to si koupila ségra
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2012 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na co kupovat auto, kdyz za rohem stoji pred trafikou odemceny zadarmo :)) na co kupovat zeleninu, kdyz pred obchodem je vystavena zadarmo ... je to jen o pristupu, kterej bohuzel jak jsem rikal v nasi republice vetsine nevysvetlim .... jo... jste hrdinove ;) a tech usetrenejch penez ....

a frei nevim co je zlyho na to, kdyz neni demo, stahnout si na zkousku hru, abych zjistil jestli mi pujde ( jelikoz software nejde v obchode vratit....) nemam v kompu jedinou stazenou hru , takze nechapu o co ti slo :))
Gohan

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2012 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pirátství není krádež.
Když něco někomu ukradneš, tak už to nemá.

Nemá to s krádeží nic společného. Když už, tak je to kopírování.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: