|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jake38
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 11:41 am Předmět: antibiotika + trenink |
|
|
Zdravím,
dnes ráno ve 2 hodiny jsem dobral antibiotika, ano, vím, že se říká, že by se aspoň týden mělo zůstat doma, ALE... Já ty ATB užíval z důvodu, že jsem měl zarostlý nehet na palci pravé nohy a údajně se mi tam dostal zánět... tak mi Doktorka předepsala ATB na týden, samozřejmě je mi fajn, prst se pomale hojí a nebolí, cvičit bych mohl (samozřejmě v otevřené obuvi), neříkám, že to budu hrotit na 110%, ale třeba nějaky FB trénink abych zase tělo připravil na námahu... Takže se ptám, jestli někdo nemá zkušenosti s tím, že měl třeba nějáký podobný typ zánětu a poté začal chodit do fitka? Opakuji... Dobral jsem je a žádnou horečku, rýmu atd jsem neměl... Nemohu do prace, takže celé dny sedím doma, myslím, že když si dám lehčí FB trénink, dam protein a sacharid plus Cčko, tak by mi to mohl organismus zvladnout s přehledem ne...? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
takže si v podstatě píšeš o "požehnání" abys na to vlítnul jo?  to ti tu samosřejmě nikdo nedá, potom pudeš, něco se podělá, umřeš a co pak  když bych měl mluvit za sebe tak já chodim do fitka i s horečkou, prostě dokud to jde, s antibiotikama sem chodil taky, ale jak řikám - tohle je na mým svědomí a nikomu bych nikdy neporadil ať to dělá stejně _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
Moja rada je ODPOČÍVAJ.
A ďalšia vec je, že načo berieš antibiotiká keď nezomieraš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | Moja rada je ODPOČÍVAJ.
A ďalšia vec je, že načo berieš antibiotiká keď nezomieraš? |
Kdyby sis přečetl první větu co napsal... Když mi trhali dvě osmičky najednou, taky jsem dostal preventivně antibiotika. Docela běžná praxe. Nevidím na tom v podobných situacích nic špatnýho.
Ale jinak souhlasím, že by se na to měl ještě vybodnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | secret78 napsal: | Moja rada je ODPOČÍVAJ.
A ďalšia vec je, že načo berieš antibiotiká keď nezomieraš? |
Kdyby sis přečetl první větu co napsal... Když mi trhali dvě osmičky najednou, taky jsem dostal preventivně antibiotika. Docela běžná praxe. Nevidím na tom v podobných situacích nic špatnýho.
Ale jinak souhlasím, že by se na to měl ještě vybodnout. |
WHERE THE FUCK ?
| citace: | | Já ty ATB užíval z důvodu, že jsem měl zarostlý nehet na palci pravé nohy |
U tých zubov by som to chápal, aj keď ja som mal tiež trhané zuby a antibiotika som nechcel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
high-tower
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
rozhodně se na to cvičení vyser. Taky jsem měl atb kvůli píčovině a nic mi nebylo subjektivně, žádný teploty, nevolnosti apod., nenechal jsem si říct a chodil "aspoň trochu" cvičit. Těsně před dobráním jsem onemocněl, čtyřicítky naskočily a teď co s tim. Nestojí to za to, posere se to a budeš na tom hůř, než kdybys vynechal  Neboj, nech to chvíli bejt a za tejden-dva cvičení seš zpátky na úrovni jako před atb:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|