antibiotika + trenink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - antibiotika + trenink  Úvodní stránka -> Trénink -> antibiotika + trenink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jake38

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 11:41 am    Předmět: antibiotika + trenink Odpovědět s citátem

Zdravím,

dnes ráno ve 2 hodiny jsem dobral antibiotika, ano, vím, že se říká, že by se aspoň týden mělo zůstat doma, ALE... Já ty ATB užíval z důvodu, že jsem měl zarostlý nehet na palci pravé nohy a údajně se mi tam dostal zánět... tak mi Doktorka předepsala ATB na týden, samozřejmě je mi fajn, prst se pomale hojí a nebolí, cvičit bych mohl (samozřejmě v otevřené obuvi), neříkám, že to budu hrotit na 110%, ale třeba nějaky FB trénink abych zase tělo připravil na námahu... Takže se ptám, jestli někdo nemá zkušenosti s tím, že měl třeba nějáký podobný typ zánětu a poté začal chodit do fitka? Opakuji... Dobral jsem je a žádnou horečku, rýmu atd jsem neměl... Nemohu do prace, takže celé dny sedím doma, myslím, že když si dám lehčí FB trénink, dam protein a sacharid plus Cčko, tak by mi to mohl organismus zvladnout s přehledem ne...? :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirdano

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže si v podstatě píšeš o "požehnání" abys na to vlítnul jo? to ti tu samosřejmě nikdo nedá, potom pudeš, něco se podělá, umřeš a co pak když bych měl mluvit za sebe tak já chodim do fitka i s horečkou, prostě dokud to jde, s antibiotikama sem chodil taky, ale jak řikám - tohle je na mým svědomí a nikomu bych nikdy neporadil ať to dělá stejně
secret78

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moja rada je ODPOČÍVAJ.

A ďalšia vec je, že načo berieš antibiotiká keď nezomieraš?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Moja rada je ODPOČÍVAJ.

Kdyby sis přečetl první větu co napsal... Když mi trhali dvě osmičky najednou, taky jsem dostal preventivně antibiotika. Docela běžná praxe. Nevidím na tom v podobných situacích nic špatnýho.

Ale jinak souhlasím, že by se na to měl ještě vybodnout.
secret78

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
secret78 napsal:
Moja rada je ODPOČÍVAJ.

Kdyby sis přečetl první větu co napsal... Když mi trhali dvě osmičky najednou, taky jsem dostal preventivně antibiotika. Docela běžná praxe. Nevidím na tom v podobných situacích nic špatnýho.

Ale jinak souhlasím, že by se na to měl ještě vybodnout.

WHERE THE FUCK ?

citace:
Já ty ATB užíval z důvodu, že jsem měl zarostlý nehet na palci pravé nohy

U tých zubov by som to chápal, aj keď ja som mal tiež trhané zuby a antibiotika som nechcel.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já na tom ni WTF-like nevidím :P Antibiotika si člověk sám (obvykle) nesežene, a když mu je dal doktor, asi věděl proč. Zarostlej nehet je pěknej sajrajt, to ti může zahnít ani nevíš jak Ještě hezky zapařit v botách a odejdeš s brekekem
secret78

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, zle som čítal, že jemu trhali 2 osmičky. Takže sa ospravedlňujem.
high-tower

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozhodně se na to cvičení vyser. Taky jsem měl atb kvůli píčovině a nic mi nebylo subjektivně, žádný teploty, nevolnosti apod., nenechal jsem si říct a chodil "aspoň trochu" cvičit. Těsně před dobráním jsem onemocněl, čtyřicítky naskočily a teď co s tim. Nestojí to za to, posere se to a budeš na tom hůř, než kdybys vynechal Neboj, nech to chvíli bejt a za tejden-dva cvičení seš zpátky na úrovni jako před atb:)

Rychle na stránku:

Přejdi na: