|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | madball napsal: | | Draper napsal: | jojo teta mrtvice nebo strejda infarkt te zastavi |
To se mi zdá nebo to Draper opravdu napsal? |
Nezda. To vis 30ka na krku... teda sice az za 3 roky, ale i tak uz to neni jako za casu, kdy jsem byl 20lety junak |
zrovna sem frčel do bluegymu když sem viděl teho důchodca jak si to rázuje po moraváku :D co tedka děláš když necvičíš? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Smile04 napsal: | | ikski napsal: | | Smile04 napsal: | | oh kurva vsechno mna bolííí :D... jdu do posilky xD to přejde... |
tomu rikam pristup |
kupodivu me to docela dalo dokupy :D a dneska sem nechtel jit ale asi pudu :) |
Jo, je to většinou tak, když jdeš trénovat i když tě bolí svaly a jsi rozlámanej, pohyb tomu většinou prospěje a dopomůže s rychlejší regeneraci. Zjednodušeně - než vlezu do posilky, všechno mě bolí, po prvních pár sérií nějakého cviku je rozlámanost pryč . |
leč sem byl rozmrdanej jak cyp tak sem šel i další den co sem si chtěl dat konečně pauzu...a i když mě bolely nohy prdel zada ramena trapezy hamstry no spiš skoro šecko už proste :D tak sem tam prdnul mrtvolu ze pojedu lehce dynamicky tak 150 max kurva dynamicky sem jel do 190ti pak sem si dal trojky s200, 210,220, a nakonec sem dal jedničku s 230 :D cejtim že po odpočinku bych posunul PR... ale ještě to necham u ledu bolej mě fatalne kolena :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
trenink nedele
Xfit
TRHY
TIME LIMIT 10minut
30x35kg
30x60kg
30x75kg
95kg-max reps do limitu
vysledek 64 reps...fittest man on earth dal 98 :) no holt mam co dohanet :D
pauza 10 min...
DEADLIFT 100X100
time 16:25 moc sem nespechal bylo to mereny jen tak pro orientaci
mel sem jenom asi 16 infarktů :)
pak shyby podhmatem 4 serie
ramena 4 serie...a dom
parkrat sem malem omdlel...i v šatně se mi ještě dělalo mdlo...žaludek sem citil trochu jenom kupodivu...jo a sotva chodim...:D jinak pohoda lehky trenink :P
tento tyden pojedu cely crossfit
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
Koukám na nedělní a trénink a teda panečku, to je nálož!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:50 pm Předmět: |
|
|
Moc pekny nakladacky, nedy bych si to chtel taky skusit.
Co je uvnitr, beton, pisek ?
A nejsou ty osy po stranach moc kratky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 1:12 pm Předmět: |
|
|
To si fakt spravil 64 trhov s 95 kilami?
Idem sa zakopat...
Guru: To znie omnoho realistickejsie! Ja uz som ho chcel posielat niekam na olympiadu... _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Naposledy upravil Rachela dne po červenec 16, 2012 1:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
4x 75kg dal, ne? 30x 35, 30x60 a 4x75 ... nebo to chápu špatně? Příště, až to zkusíš, tak to půjde určitě líp. Kde byla největší krize?
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
Je to, jak píše Guru. Byla celkem sranda ho pozorovat, málem tam nechal duši. Ani teď nevím, jestli to jedno opakování počítal, ale trhl to tak, že si to zastavil přímo na hlavě a pak to dotlačil.  Snad mě za to nesejme, že jsem to napsal.
Ale maká pěkně a nesere se s tím, to se mu musí nechat. Možná by se měl vysrat na strongmany a věnovat se spíš crossfitu, tam by ho tak neomezovala výška...
Kufry vypadají parádně. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Je to, jak píše Guru. Byla celkem sranda ho pozorovat, málem tam nechal duši. Ani teď nevím, jestli to jedno opakování počítal, ale trhl to tak, že si to zastavil přímo na hlavě a pak to dotlačil. Snad mě za to nesejme, že jsem to napsal.
Ale maká pěkně a nesere se s tím, to se mu musí nechat. Možná by se měl vysrat na strongmany a věnovat se spíš crossfitu, tam by ho tak neomezovala výška...
Kufry vypadají parádně. |
kdyby jenom výška kámo...nevěřil bys jaký mám dilema...ale strongman mě hrozně baví a rád bych dokázal mnoha lidem že to jde porazit i ty velký vobludy...ale těžko...mam kamoša kterej je vysokej a jde mu to líp : (
add dva :) no já to nezastavil ja to trhl a nejak sem nevychytal pohyb smerem dolu a pristalo mi to na halve...dneska sem si tam sahl a mam tam poradnou bouli :D a jo je to 62druhy opakování :D sam sem měl dilema jestli ho počítat xD ale neudělal sem to umyslně ...tak nevim :D
add 3 chtěl bych vidět nekoho na světě jak udělá 64 trhů s 95 kg za 10minut...panečku takovej člověk neexistuje :D...no možná brian shaw s lepší fyzičkou :D 95 kg na trh bych dal možna jednou to je na mě dost nemám techniku :)
add 4 kufry jsou z 4ky plechu a vylite betonem az po okraj...krasne to vypočital ondra...až se divím :) tolerance je v dekách...krása :)
add 5 dnešní trénink stál celkem za prd ale potěšil mě mírný progress v benchi...140x6 predevším stálo za zmínku...příště snad pude konečně nějáká ta maximálka...dneska se Xfit nemohl konat nbyl sem přiliš vyštavenej a ze včerejška mi absolutně nefakaj nohy... odjeli jsme klasku prsa biceps :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Smile04 dne út červenec 17, 2012 8:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | add 5 dnešní trénink stál celkem za prd ale potěšil mě mírný progress v benchi...140x6 predevším stálo za zmínku.. |
A to ze jsi potkal Drejpra za zminku nestoji? Ale uz je to hosi nejaky podezrely, mne snad sledujete nebo co. V patek ty, vcera Madball, dnes zase ty, doufam, ze zitra nikoho z vas nepotkam, tim ale nechci rict, ze bych vas nerad videl, ale vseho s mirou Kdovi jestli nejste z protidrogovyho nebo tak neco
Jo a jak jste sli s Ondrou nebo kdo to byl, na dalku prd vidim, vedle sebe tak ten chodnik vam byl skoro malej :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne po červenec 16, 2012 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
Haha, já věděl že cvičíš
Smile, nechceš vyzkoušet fran?
3 kola
21-15-9
Thrustery - 42kg
Shyby nadhmat
na čas :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
no jo potkali jsme drapera :D a jo sledujeme tě, podivej se z okna stoji tam nenapadna dodavka :D ... no co malý chodníky dělaj v Brně :D za to přece nemožu
no zkusil bych fran pepku ale nemužu jet z xfitu nic kde jsou shyby pokud bych si nechtěl opravdu drasticky snižit sebevědomí, myslím že ti je jasny proč :D , jsem ze zasady proti motylkum ;)
zkusil sem to samy akorat thrustery s 50 a mrtvolu s kilem odjel sem 21 a 21 rychle velice a pak sem padl... :) zkusim to znova ale v rozumnějším tempu ;) sem to přepalil a pak sem se šel vyblit :D
v dohledne době ale xfit rozšiřim jsou tam dobre cviky na nohy a na explozivitu jako napřiklad švihadlo a doubleunders, vyskoky na bedny atd ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
V tom je Fran tak krásná, my malí kluci chcípnem u thrusterů a vy velcí u shybů :D
Motýlky taky rád nemám, nedělám je a taky je neumím. Švihání shybů ještě snesu, ale na motýlky mám svoje ramena až moc rád.
Do zblití jsem ještě nikdy necvičil, musím vyzkoušet
A prosímtě, nepiš už nikdy xfit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|