PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 355, 356, 357 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
velkovezír

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a můžeš mi dát nějakej tip prosím
díky
ps. dopravu neřeším
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krieger

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mick994 napsal:
No ja Myo měl, a byl jsem s ním spokojenej , podle mě Gaspari N. je celkem kvalitní značka.

Ale jo tohle je kvalitni znacka www.gasparinutrition.com , ale ne to, co si kupujes ty v CR :)

Cožpak to ronnie.cz nevozí přímo z USA ?
Luster

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krieger napsal:
ne
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gaspari funguje na takovém principu, že prodá komukoli licenci na výrobu toho kterého suplementu a ten pak pod stejným názvem, ve stejném obalu atd. může být vyráběn kdekoliv. Může mít kvalitu stejnou, může mít kvalitu horší. To už je riziko licencované výroby nebo obecně outsourcingu.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Rambo

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Krieger napsal:
ne

Vynatek z shopu:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, odkud pochází tento protein (resp. kde jsou vyrobeny tyto přípravky MyoFusion, které jsou k dostání na Vašem e-shopu? Děkuji
Dobrý den, tyto proteiny
, které máme skladem, pocházejí z USA.
Luster

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rambo napsal:
Luster napsal:
Krieger napsal:
ne

Vynatek z shopu:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, odkud pochází tento protein (resp. kde jsou vyrobeny tyto přípravky MyoFusion, které jsou k dostání na Vašem e-shopu? Děkuji
Dobrý den, tyto proteiny
, které máme skladem, pocházejí z USA.

otazka znela ale jinak, a to, jestli je vozi RONNIE.CZ z USA.. vyhradnim dovozcem je nekdo jinej
c87

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

da sa nejako zistit odkial je vyrobeny dany protein, ci to nieje nahodou padelek z polska ?
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 7:33 pm    Předmět: pomoc.. Odpovědět s citátem

Ahoj,
moc rád bych znal Váš názor na tento protein:na webovkách manitera.cz , jde o protein Sweet whey 1000g.
Má se jednat o syrovátkový protein. První, co mě ovšem zaráží, je cena. Druhý fakt je, že v popisu to nazývají syrovátka a ne syrovátkový protein, což je docela rozdíl. Ale v popisu také uvádí: bohaté spektrum kvalitních bílkovin, které syrovátkový protein jistě obsahuje, narozdíl od samotné syrovátky. Takže se v tom jaksi nevyznám a rád bych znal Vaše názory, či rady ohledně toho. Děkuju :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 7:58 pm    Předmět: Re: pomoc.. Odpovědět s citátem

je to sušená syrovátka
velkovezír

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě se chci zeptat jestli mám brát proteiny, když vážím 133kg ale bohužel mám pupek, který se snažím přetransformovat, jde mi hlavně o zvýšení výkonu a až na druhém místě nárust svalové hmoty
díky
dogeatdog

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

velkovezír napsal:
ještě se chci zeptat jestli mám brát proteiny, když vážím 133kg ale bohužel mám pupek, který se snažím přetransformovat, jde mi hlavně o zvýšení výkonu a až na druhém místě nárust svalové hmoty
díky

Už jen to, že máš značné zásoby tuku, hovoří o tom, že je dost možná problém ve stravování a pohybu, takže bych na tvém místě začal s úpravou jídelníčku a kvalitním tréninkem, protein je pouhý doplněk v okamžiku, kdy jej tělo opravdu potřebuje a nedostává se jej stravou.
Krieger

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Gaspari funguje na takovém principu, že prodá komukoli licenci na výrobu toho kterého suplementu a ten pak pod stejným názvem, ve stejném obalu atd. může být vyráběn kdekoliv. Může mít kvalitu stejnou, může mít kvalitu horší. To už je riziko licencované výroby nebo obecně outsourcingu.

Tak to se docela divím že to Gasparimu za to stojí takhle riskovat své dobré jméno.
c87

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

nechapem ako moze nieco taketo povolit vyrobca, bez toho aby ma dohlad nad kvalitou vyrobku, uz len s toho principu by som si produkt nekupil
velkovezír

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog

mám sedavé zaměstnání
jídelníček
libové maso, rýže, vločky, tvaroh,banány,kuřecí tlačenka,šunka od kosti,celozrné pečivo, sýr eidam a hermelín[/i][/u]
xxsml

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
da sa nejako zistit odkial je vyrobeny dany protein, ci to nieje nahodou padelek z polska ?

to by mě taky zajímalo, jestli nějak z piksly zjistim, kde byl protein vyrobenej...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 355, 356, 357 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: