|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
velkovezír
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
a můžeš mi dát nějakej tip prosím
díky
ps. dopravu neřeším
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mick994 napsal: | | No ja Myo měl, a byl jsem s ním spokojenej , podle mě Gaspari N. je celkem kvalitní značka. |
Ale jo tohle je kvalitni znacka www.gasparinutrition.com , ale ne to, co si kupujes ty v CR :) |
Cožpak to ronnie.cz nevozí přímo z USA ? _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Krieger napsal: | | Cožpak to ronnie.cz nevozí přímo z USA ? | ne _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
Gaspari funguje na takovém principu, že prodá komukoli licenci na výrobu toho kterého suplementu a ten pak pod stejným názvem, ve stejném obalu atd. může být vyráběn kdekoliv. Může mít kvalitu stejnou, může mít kvalitu horší. To už je riziko licencované výroby nebo obecně outsourcingu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rambo
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 2:30 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Krieger napsal: | | Cožpak to ronnie.cz nevozí přímo z USA ? | ne |
Vynatek z shopu:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, odkud pochází tento protein (resp. kde jsou vyrobeny tyto přípravky MyoFusion, které jsou k dostání na Vašem e-shopu? Děkuji
Dobrý den, tyto proteiny, které máme skladem, pocházejí z USA.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Rambo napsal: | | Luster napsal: | | Krieger napsal: | | Cožpak to ronnie.cz nevozí přímo z USA ? | ne |
Vynatek z shopu:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, odkud pochází tento protein (resp. kde jsou vyrobeny tyto přípravky MyoFusion, které jsou k dostání na Vašem e-shopu? Děkuji
Dobrý den, tyto proteiny, které máme skladem, pocházejí z USA. |
otazka znela ale jinak, a to, jestli je vozi RONNIE.CZ z USA.. vyhradnim dovozcem je nekdo jinej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
da sa nejako zistit odkial je vyrobeny dany protein, ci to nieje nahodou padelek z polska ?
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 7:33 pm Předmět: pomoc.. |
|
|
Ahoj,
moc rád bych znal Váš názor na tento protein:na webovkách manitera.cz , jde o protein Sweet whey 1000g.
Má se jednat o syrovátkový protein. První, co mě ovšem zaráží, je cena. Druhý fakt je, že v popisu to nazývají syrovátka a ne syrovátkový protein, což je docela rozdíl. Ale v popisu také uvádí: bohaté spektrum kvalitních bílkovin, které syrovátkový protein jistě obsahuje, narozdíl od samotné syrovátky. Takže se v tom jaksi nevyznám a rád bych znal Vaše názory, či rady ohledně toho. Děkuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 7:58 pm Předmět: Re: pomoc.. |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
velkovezír
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
ještě se chci zeptat jestli mám brát proteiny, když vážím 133kg ale bohužel mám pupek, který se snažím přetransformovat, jde mi hlavně o zvýšení výkonu a až na druhém místě nárust svalové hmoty
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 8:47 am Předmět: |
|
|
| velkovezír napsal: | ještě se chci zeptat jestli mám brát proteiny, když vážím 133kg ale bohužel mám pupek, který se snažím přetransformovat, jde mi hlavně o zvýšení výkonu a až na druhém místě nárust svalové hmoty
díky |
Už jen to, že máš značné zásoby tuku, hovoří o tom, že je dost možná problém ve stravování a pohybu, takže bych na tvém místě začal s úpravou jídelníčku a kvalitním tréninkem, protein je pouhý doplněk v okamžiku, kdy jej tělo opravdu potřebuje a nedostává se jej stravou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Gaspari funguje na takovém principu, že prodá komukoli licenci na výrobu toho kterého suplementu a ten pak pod stejným názvem, ve stejném obalu atd. může být vyráběn kdekoliv. Může mít kvalitu stejnou, může mít kvalitu horší. To už je riziko licencované výroby nebo obecně outsourcingu. |
Tak to se docela divím že to Gasparimu za to stojí takhle riskovat své dobré jméno. _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: st červenec 18, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Gaspari funguje na takovém principu, že prodá komukoli licenci na výrobu toho kterého suplementu a ten pak pod stejným názvem, ve stejném obalu atd. může být vyráběn kdekoliv. Může mít kvalitu stejnou, může mít kvalitu horší. To už je riziko licencované výroby nebo obecně outsourcingu. |
nechapem ako moze nieco taketo povolit vyrobca, bez toho aby ma dohlad nad kvalitou vyrobku, uz len s toho principu by som si produkt nekupil
|
|
| nahoru |
|
 |
velkovezír
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
dogeatdog
mám sedavé zaměstnání
jídelníček
libové maso, rýže, vločky, tvaroh,banány,kuřecí tlačenka,šunka od kosti,celozrné pečivo, sýr eidam a hermelín[/i][/u]
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | da sa nejako zistit odkial je vyrobeny dany protein, ci to nieje nahodou padelek z polska ? |
to by mě taky zajímalo, jestli nějak z piksly zjistim, kde byl protein vyrobenej...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|