|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
Já teď rozjíždím hc barbariana v D3, snad chvíli vydrží :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | | arcimágem se staneš asi za 2 hodiny dělání q v univerzitě, ale to je jedna ze stovek q linií ve hře a navíc pochybuju, že si udělal hlavní příběhovou linii |
ok, po 2 hodinach sem se dostal k arcimagove zbroji + nektery dalsi veci, ktery se hodi magovi .... pokud tomu budu venovat dalsich rekneme 500% casu .. budu mit jako mag o dalsich 500% lepsi zbroj?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
Já mám za sebou 10 hodin čistýho času ... jsem na 10. úrovi, hraju za Norda ... zbroj se zlepšuje, ale je to furt jen ocelová zbroj ... úkolů mám splěno pár, plním teď vedlejší, kdy vybíjím různý podzemí.... už jsem potkal draka, jednoho zabil ... :) pecka _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
ja mam posledni dobou problem vubec neco dohrat..jakmile se dostanu na nakou vyssi uroven, kde uz se mi dokaze uspesne postavit jen malokdo nebo po urcity dobe hrani, tak me ta hra prestane bavit a zapomenu na ni, i kdyz jsem ji vlastne jeste ani nedohral..to se mi stalo s MMH VI, Skyrim a naposled s New Vegas..The Witcher 2 skoncil driv nez zacal, takze ten se nepocita :) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Já mám za sebou 10 hodin čistýho času ... jsem na 10. úrovi, hraju za Norda ... zbroj se zlepšuje, ale je to furt jen ocelová zbroj ... úkolů mám splěno pár, plním teď vedlejší, kdy vybíjím různý podzemí.... už jsem potkal draka, jednoho zabil ... :) pecka |
Nejlepší zbraň a zbroj získáš když vycvičíš kovářství a pak samozřejmě by jsi si jí měl enchantnout na nej, to znamená enchanting na stovku.
Možná můžeš přes nějaké questy či storylines získat něco suprovějšího, ale tohle je hodně spolehlivý zdroj kvalitní zbroje.
| Lunreal napsal: | | Já teď rozjíždím hc barbariana v D3, snad chvíli vydrží :) |
HC je snad jedinou možností jak ještě chvíli udržet zábavnost hry. D3 je sice výborná hra, ale nemá tu znovuhratelnost D2. Nejlepší to má kámoš který hraje týdně pár hodin a je totální lama. Tomu D3 vydrží do vánoc
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
Mablung - true story. HC ale replaybilitu má velkou už z podstaty...  . V SC už mě sere, že nevím kam svého monka dál posunout aniž bych kradl... 1000 all res, 10000 armor, 2100hp/s regen, 1400 LoH a stejně kurva dostavam hrozny kapky :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
Ten co to video natočil je případ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
perfektné video, hehehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Tak hlásím 12 hodin Skyrimu :D
Objevil jsem Riften, město kde sídlí cech zlodějů ... nevím proč, ale nějak k nim mám odpor, nechci krást... první úkol, kdy jsem měl sehnat koně pro nějakýho místního, tak jsem přepadl dům banditů, ukradl koně a pak si nechal zaplatit za toho koně a na tom koni jsem ujel :D ... zahřálo mě to u srdíčka  ...
jinak na to, že mi hra zezačátku určila nastavení na Low, hraju teď se vším na High a textury na Ultra .... a jediný, kdy to trochu škobrtá, je když jsem v nějakým dungeonu a je tam hodně pochodní a vykresluje to moc stínů
Jinak možná moji chybou, že u tý hry hodně odpočívám a nevnímám tolik, mi trochu uniká přiběh, ale snad chápu dobře, že císařství je fajn a Bouřné hávy jsou "bad boys" ne?  ... když jsem jel na svým koni , potkal jsem nějakýho týpka, sesedl jsem, začal si s ním povídat a zjistil jsme, že je to farmář, co se jde přidat k Bouřnejm hávům, tak jsem se nasral a zabil ho :D ...
Jinak Gohane pls, jsem u kováře, chci si vylepšit své Orkské kladivo, ale nemám ingoty, pár jsem jich craftul z monster, ale ty jsem prodal... a nevím kde je sehnat... prolezl jsem celou Samotu ... tam je snad nejvíc obchodů...
Jo a ještě, jsou ty koně, který si můžu pořídit, různě rychlí, nebo maj univerzální rychlost? :D:D .. mám svýho koně a toho mám oblíbenýho, když někde omylem sjedu ze srázu a zabiju ho, načtu poslední uloženou pozici a hraju znova... nechci o něj přijít _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
YOU IMPERIAL SCUM! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Turakam napsal: | | YOU IMPERIAL SCUM! |
aha, takže to má asi víc možnejch výkladů, kdo je "bad boys" |
To je fuk jestli si vezmeš stormcloaky nebo imperialy, jsou to dvě znepřátelené frakce prostě ve hře.
Jinak ty ingoty nevím, googli.
Mablung: ten co to natočil je nějvětší king !
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 11:36 pm Předmět: |
|
|
Mam problem s rozjetim miniher, mam Windows 7, stahl sem si Super Mario, ale kdyz to chcu spustit tak musim vyhledat spravny progra
m ke spusteni pomoci webu, automaticky me to presmeruje na stazeni adobe flash player, ale po instalaci se nic nezmeni, furt to nejde spustit a automaticky me to presmeruje ke stazeni toho programu adobe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|