lukin - teď po pauze určitě aktuálka nebude :-), počítám tak kolem 18.8. za měsíc, před odjezdem do usa, že bych něco vyfotil.
secret - neměřím, jedu to ale s malými pauzami, pořád v tempu bez vykecávání, jen párkrát nadechnout-nabrat dech. Možná časem si to měřit začnu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
3 kola (20kg tyč):
8x přítahy v předklonu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning
Cleansquat: 30s pauzy
?x50kg
12x2x70kg
Veslo, triceps:
- ty pauzy jsou brutální....spodní záda opravdu KO i po včerejšku
- PÁ+SO+NE mám Peugeot sraz, ale v NE možná stihnu trénink venku
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- na MT +10kg oproti minule. Tahalo se dobře, ale spodní záda odvařený, je to těma mini-pauzama
- na konci jsem si dal ještě na uvolnění švihadlo, veslo a míč
- paráda paráda paráda, po MC jsem ležel asi 2 minuty na zemi, ještě teď mám nohy úplně tvrdý
- chci vidět, jak zítra odjedu cleansquat, no uvidíme, dal jsem nohám ledovou sprchu a promasíroval sport-gelem
Naposledy upravil Frozz. dne čt červenec 26, 2012 5:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Jakej smysl má je takdle hardcore metcon když zítra máš jet jako hlavní cvik kde potřebuješ hodně dynamiku z nohou? Jinak ten metcon možná někdy zkusim, vypadá to jako pěkný masakr
Jakej smysl má je takdle hardcore metcon když zítra máš jet jako hlavní cvik kde potřebuješ hodně dynamiku z nohou?
Dnes se cítím fajn, je fakt, že nohy a zadek celkem cítím, ale půjdu se dnes asi proběhnout, abych svaly uvolnil a jakmile začnu první sérii cleansquatu, bolest zmizí.
Jinak abych ti odpověděl - byl to trochu hec, sparing poradil, ať k tomu dám výpady tak jsem je dal :-).
elrubio napsal:
Frozzi, prosím, kde bereš ty Metcony?
sestavuješ sám, nebo nějaký web?
3 kola (20kg tyč):
8x přítahy k pasu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning
Cleansquat: 30s pauzy
5x50kg
17x2x70kg
triceps (7s), veslo (7s až do 80kg):
- i přes nemalou bolest nohou a zadku jsem ty cleany dal, teď ale skoro nemůžu chodit :-)
- velká spokojenost, minule 20 sérií s 60kg, dnes 17 sérii se 70kg
- zítra se hrozně těším na TABATU, dám ale dvojitou
Hezké povídání o výhodách předního dřepu:
- na to, že nemůžu chodit, šly trhy celkem dobře, svaly se pak uvolnily
- u vesla jsem chtěl dát "jen" 1x, ale hecnul jsem se a dal jsem 2 kola, ale ... TABATA je prostě brutální, ať už se jede jakkoliv
- mimochodem tohle už je asi 7 trénink za sebou, kdy jsem se válel na zemi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru