Prvni dřepy jsem cekal tezsi, ale zas nic lehkyho to teda taky nebylo , bench totez, ale na druhy drepy nejak uz nezbyla motivace, takze ty uz byli celkem drsny, ten velkej objem dela divy*a20* ...nicmene vse jeste bez opasku
+ 5 kg, uz to bylo tezky, ale dalo se, jsem zvedav jak dlouho budu jeste schopnej pridavat...ted budu 3 dny pryc a pristi tyden je u nas v posilce zavrino, tak si asi dam volno
ted 9 dni bez treninku, jen nejaka aerobka a nerizena strava
5. tyden
9.7.2012
MT klasika
rozcvicka
4x6x140
MT sumo
rozcvicka
5x5x130
Veslování 5x7
Ramena tlaky 4x8
Zadní delt 4x10
Biceps 4x10
Mel jsem strach, ze to bude tezky jak jsem nic nedelal a abych to na zacatek neprepalil, tak jsem nepridaval, jel jsem to samy jak minuly treninkovy tyden. Ale mile me to prekvapilo, bylo to rekl bych o dost lehci nez minule a hlavne jsem pri rozcvicce neumiral a nemusel rozhybavat vsechny zatuhlosti ...ty pauzy maj neco do sebe, asi je budu zarazovat casteji
No myslel jsem si, po tom jak to v pondeli slo zlehka, ze to bude lehci jak minule, ale po benchi jsem nejak odpadl (dostal jsem strasnej hlad ) a druhy drepy byli celkem utrpeni
Jel jsem teda zas ty sami vahy jak pred pauzou a na to jak jsem byl rosekanej ze stredecnich drepu jsem se pekne rozcvicil a slo to dobre , takze pristi tyden zas prikladame
14.7.2012
volno - nejvic namozeny trapezy, jinak klasicky lehce cely telo
+5 kg. No moc se mi nechtelo na tenink ...ale na to jak jsem byl rozespalej, tak prvni drepy celkem sli, vzal jsem si teda uz opasek, coz mi asi trochu rozhodilo techniku. Bench uz taky dost tezkej a druhy drepy utrpeni, protoze jsem musel hodne zkratit pauzy mezi seriemi aby to stihl do zaviracky ...no jsem zvedav jak budu pristi tyden pridavat, musim sehnat nejakyho spottera na ty drepy , jak za mnou nekdo stoji, hned je to lehci
18.7.2012
musim sehnat nejakyho spottera na ty drepy , jak za mnou nekdo stoji, hned je to lehci
Já to mám teda přesně naopak, když za mnou někdo stojí, tak se to přímo nabízí, spadnout mu do náruče, naopak kdyby se mi už nechtělo a nikdo za mnou nebyl, tak to je potom horší
jinak teda na ty váhy celkem čumím na tvojí, nevelkou, váhovku super
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
coz to jo , ale nemam rad, kdyz mi nekdo bere cinku ...jako jde to, ale sam vis, ze raw sila je jen kousek cesty k tomu neco zvednout na soutezi . No a vahovka, 74 uz asi nebude letos
Sumo, bylo to tezsi nez se zda z videa*a20*, 2 posledni serie prituhovalo ale pristi tyden urcice jeste prilozim. Bench preklapive taky sel zlehka*a06*. Poznatky k sumu jsou vytany*a02*
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru