Jo včera jsme to počítaly, a zjistili jsme, že když Lukin zpěchá a zkracuje tréninky, tak za týden protrénuje "jenom" něco okoli 20ti hodin
Díky
Jinak aby teda zápisy v logu byly kompletní, tak mě dneska docela bolej záda a stehna hold je to nezvyk, přejít najednou na vyšší váhy...
Zejtra dřepy benč, bude to zajímavý...
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Takovej ten malej nafukovaci micek, a spousta strecinku, rehabilitacne
Tak zase po dlouhy dobe pisu. od posledniho treninku jsem cvicil az dnes minuly tyden jsem si hral na kamzika a lezl po horach v ceskym raji. tak jak jsem si liboval, ze kolena uz jsou ok, tak me to zase chytlo, ale vic nez kdy predtim, tohle uz byla fakt bolest...posrany hory. takze ctvrtek a patek jsem na to vyjebal, kolana odpocali a uz to bylo docela ok. Ted jsem zase pryc, nekolik tisic km nicmene trenink si uz odpirat nemuzu, takze kompletni vybava sebou a jede se. hotel je sice luxusni, mam tady zradla vic nez si kdo dovedete predstavit, sbohem -120tko , v podstate i posilovna je luxusni, jsou tam stroje jaky jsem vzivote nevidel, asi hodne drahy, o to smutnejsi je, ze tam je jedna 130cm dlouha osa dnesnich 190kg byl totalni strop, zavazi by se tam mozna tak 250kg nasslo, kdyby se vzaly vsechny drobny, ale vic nez 190 na toho malxho prcka nenalozim uz i tak sem to po kazdym ednom opakovani musel rovnat aby to nespadlo. no a pri tom jak jsem si daval bacha abych tahal soumerne, kazda strana vazila jinak, a aby mi to nespadlo, tak se mi zase povedlo si skripnout nerv u lopatky. takze jsem se na to pak uz vysral, a snazil se to trosku napravit. nakonec se docela povedlo, pak jsem dal jeste 2 hodiny bazen a uz je to docela ok.
jeste tady pojedu minimalne 2 treninky, drepy a benc, jsem zvedavej jak, kdyz tady neni stojan na drepy no neva...ani bencovka tady neni, jen dva multisrace
Jinak proc pisu tak debilne jak pisu, i kdyz nepredpokladam ze to nekdo docetl mam tady nejakou pojebanou klavesnici takze ja jsem rad zo to jde alespon bez diakritiky
Jinak teda ty mrtvoly docela dobry, na to ze jsem tuhle noc ani minutu nespal
Nic, ceka na me spousta jidla a piti takze ja mizim
jo a abych byl kompletni, tak dneska jsem 3 minuty slapal na behacim pase...to se taky pocita
Tvoje příspěvky mě fakt vždycky pobaví:D Tak si to tam užij. Jinak pěkná mrtvola.Ale to ty víš.
Pobavi? to sem nevedel, ze sem az tak dobrej
jinak posledni patecni trenink tezky drepy a benc mam uz svy videa, ale ted to jaksi neni mozny upnout, tak sem dam raptorovo video, snad me za to nezabije jsem tam chvilkama mezi tim, je tam oblikani dresu, drep 255-265-270 a benc prvni nebo druhej s 160.
Takze kdo mate zajem, muzete to zkouknout cely
v mltiprcu strašný, ale po několikak seriích, to v rámci možností šlo. benč tam nešel takže jč...bohužel těžší nebyli, takže sem jsem se moc nenadřel
Napsal bych už dřív, ale měl jsem moc práce s jídlem, snad mi rozumíte...vlastně už mám zase hlad, takže musím jít
Mrtvola (v multiprcu )
5x40+ osa
5x100+ osa
3x140+ osa
3x160+ osa
3x180+ osa
3x200+ osa
5x210+ osa
8x220+ osa
Tak, doufám že jsem zase na chvilku zavřel hubu všem co se otíraj o moje dresy
Abych to teda uvedl na pravou míru, tak jelikož to bylo v mp tak jsem to nedostal tak nízko jak by to mělo být, myslím že to bylo tak o 5-8cm výš (až bude čím, tak změřím).
Druhá věc je, že jsem to nejel úplně z mrtva, ale s takovým lehkým ťukáním (nikoli odrážením)
zase naopak to že to bylo v pm mi spíš ubralo, než přidalo, špatně jsem se k tomu srovnával...ale jiná možnost nebyla, jinak na osu bych víc jak 180 nenaložil....ono vlastně i tohle byl už strop, poslední volný závaží bylo 2x 5kg a 2x 2,5kg
Ale furt je to přibližně 230x8 (mimochodem hodně lehkých, kdyby z osy nepadaly závaží tak bych dal 10tku na 100%) což netuším kde se ve mě vzalo....asi začnu tahat v mp (nebo budu jenom žrát a dělat úplný hovno jako poslední týden )
Bylo tam i docela dost lidí, mimo jiný, nějaký 2 nepřejícní černoši, a když jsem po tréninku začal žrát bcaa tak hned začali že sypu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru