FORMA - Total 500

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 363, 364, 365  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FORMA - Total 500  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FORMA - Total 500
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2012 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Jak si rikal s tou fyzičkou, že mě utaháš, tak to beru, z tohodle zápisu (časového) strach nemám

jdete do haje, voresi
no dobre, ve ctvrtek se zkusim premoct a nejakou tu minutku stahnout
to draper: kdyz je nalada, tak takove blbosti delam, treba na trening s tebou jsem se tesil jak babka na duchod, ale dneska po te nocni jsem byl rad, ze se koukam z okna
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.7.

KORTE W9 - FINALE

Drep 5x5x100
Bench 6x6x90
DL 5x5x110

59 minut

bricho/shyby 3x12xBW

drepy se dneska moc nedarily, spatny uchop a posazeni cinky, bench nejtezsi, bez jisteni, dlouhe pauzy, na mrtvole bylo nejtezsi se kte cince postacit a uchopi, zvedat uz slo, jenom porad nechapu, proc je nejtezsi prvni opakovani a ne posledni, druhe a treti jsou dycky o 30% snazsi a rychlejsi
uvazuju o tom, ze tyhle "korte dny" necham jenom na pondeli a patek a ve steredu dam ramena a ruce
Moocha

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První je nejtěžší proto, že u dalších tu činku asi nepokládáš a jedeš tzv. bump 'n go, tzn. činku odrazíš od země a ona pak jde nahoru lépe. Osobně být tebou činku pokaždé položím, obnovím setup a jdu nahoru. Je to sice těžší, ale pro sílu a techniku daleko lepší.
Celkově se mi ty tvoje váhy nějak nezdají, benchuješ 5x5 váhu o něco větší, než mám já 1RM a na mrtvolu zase to, co já zvedám na zahřátí.. Jseš hříčka přírody
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
První je nejtěžší proto, že u dalších tu činku asi nepokládáš a jedeš tzv. bump 'n go, tzn. činku odrazíš od země a ona pak jde nahoru lépe. Osobně být tebou činku pokaždé položím, obnovím setup a jdu nahoru. Je to sice těžší, ale pro sílu a techniku daleko lepší.
Celkově se mi ty tvoje váhy nějak nezdají, benchuješ 5x5 váhu o něco větší, než mám já 1RM a na mrtvolu zase to, co já zvedám na zahřátí.. Jseš hříčka přírody

ad mrtvola: rozhodne ne, pokazde polozim a to minimalne na dve vteriny
Ad bench: rekl bych, ze mam stesti na tlakovou silu, pri vaze cca 82 kilo jsem jezdil tlaky JC na ramena se 40kg po sesti opakovani v nekolika seriich, a na bench jsem mel maxko skoro 5x10x100 s tou samou vahou, ale na mrtvolu 5x5x120
mrtvolu tady ma asi vetsi uplne kazdy, vcetne minimalne poloviny holek
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mňa skôr zaráža, že furt jazdí dáke korte a pod., ale že by tým dačo získal, tak to je otázne, tlakovú formu si mal, ale žiaľ, pekne dávno.
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Mňa skôr zaráža, že furt jazdí dáke korte a pod., ale že by tým dačo získal, tak to je otázne, tlakovú formu si mal, ale žiaľ, pekne dávno.

O jake forme to mluvis? O te vizuelni nebo o te silove? Ja myslim, ze Petr davno pochopil, ze je pro nej celkem k nicemu honit se za nejakymi velkymi svalovymi objemy a byt nemotorna ufunena hrouda. Ma ted sice o nejakych 15-17kg mene, ztratil krome tuku i dost svalu a s tim i silu, ale silove se preci muze zlepsovat, aniz by musel nejak vyrazne nabirat ne?

A ze ta jeho mrtvola je takova, jaka je (rozumej tragicka :D ) , i kdyz uz dlouho dela vse proto, aby to tak nebylo, to je mi ovsem tak trochu zahadou
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Turakam napsal:

O jake forme to mluvis? O te vizuelni nebo o te silove? Ja myslim, ze Petr davno pochopil, ze je pro nej celkem k nicemu honit se za nejakymi velkymi svalovymi objemy a byt nemotorna ufunena hrouda. Ma ted sice o nejakych 15-17kg mene, ztratil krome tuku i dost svalu a s tim i silu, ale silove se preci muze zlepsovat, aniz by musel nejak vyrazne nabirat ne?

A ze ta jeho mrtvola je takova, jaka je (rozumej tragicka :D ) , i kdyz uz dlouho dela vse proto, aby to tak nebylo, to je mi ovsem tak trochu zahadou

silovej, ehm, má o 15 - 17kg menej, to má kolko teraz 65, asi ťažko heh, či sa nejak extra dá silovo zlepšovať načisto aj bez nejakého priberania to je dobrá otázka, tu sa to však nedeje.

- na druhej strane, sám sa skoro neposúvam nikam, tak čo do toho kecám druhým, že?
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby slo Petrovi ciste jen o silu jako tobe, tak si myslim, ze je schopen ziskat ji zpet velmi rychle (krome mrtvoly teda :D ), i kdyz na ukor par kg telesne hmotnosti navic, coz je snadnejsi a rychlesji cesta nez kdyz si bude vahu stale drzet na tech jeho 73-75kg a zaroven se snazit zlepsovat i fyzickou kondici.
Vsak uvidime, Petr nas jiste prekvapi a tu silu vyladi :) a pokud tu bude za rok zvedat stejne vahy pri stejne BW a brecet, ze se nezlepsuje, tak ho zjebu osobne
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc by mel menit TH, kdyz sam rikal, ze pri 90 nemohl ani chodit a neslo to ani udrzet ?
Jinak jestli bude brcet za rok, tak se tu aspon budu moc smát, od čeho jsou kamaradi, že
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28.7.

Tezke pumpovani

tlaky JC 3x10x32
upaz 3x10x12
zapaz 3x10x8

uzky bench/biceps na velke 3x10x70/40
francouz ve stoje/kladiva 3x10x40/ (2X20)

bricho/shyby 3x12xBW

celkem 37 serii za 55 min

po nocni, nohy boli, takze lehci trening

dekuju za komenty, ja uz mam max jeden cil, DL 200, a pak uplne otocim
myslim si, ze to jde i bez nejakeho narustu vahy, nevadil by mi, ale potrebuju s nim i behat, takze zadne zbytecne speky, klidne budu mit i 80, ale 10km pod hodinu je pro me zaklad

vizualni formu porovnam s A1 na spolecnem treningu, udelame si par fotecek, neco jako david a golias
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se liší vůbec tvoje aktuální strava a pak ta, kdy si zvládl těch 5x10x 100kg na bench? Jíš celkově míň, nebo bylo předtím hlavně víc sacharidů?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Jak se liší vůbec tvoje aktuální strava a pak ta, kdy si zvládl těch 5x10x 100kg na bench? Jíš celkově míň, nebo bylo předtím hlavně víc sacharidů?

jim jinak, treba bilkoviny k snidani, porad stejne, ale tehdy to bylo z vajicek, ted z tvarohu a mleka, bylo vic hoveziho masa, ted spis kure a ryby, celkove mam asi o neco mensi prijem, ale v tu doby jsme behat tak jednou tydne azadne velek streky, tak do 8km, a vic odpocival, zadne nervaky a honicky
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30.7.

KORTE W9 - FINALE

Drep 5x5x100
Bench 6x6x90
DL 5x5x110

bricho/shyby 3x12xBW

drepy s rezervou, priste pridam opakovani, bench tezky, ale i tak priste prihodim nejake kilecko, DL tezky, ale ne silove, spis nejak pocitove, takze taky priste prihoz
protoze mi to nevychazi, bude pristi trening ve ctvrtek a pak asi az v pondeli

trapna prihoda z dneska: po sluzbe jsem vyuzil toho, ze bude v obchode malo lidi a skocil jsme si do kauflandu pro par baleni mleka ( v akci ) a pytel brambor, a jak tak stojim ve fronte, slysim, jak nejaky duchodce rika babce co byla s nim, ze je na me videt, ze jim zdrave a cvicim (mel jsme jenom natelnik) a pak mi prejel po kridlech od pasu nahoru
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.8.

KORTE W9 +1 - FINALE

Drep 5x6x100
Bench 6x6x92,5
DL 5x5x112,5

hodiny/shyby 3x12xBW

drepy pekne, mozna jsme zuzil postoj, takze to slo dobre,
bench tezky, u treti serie cukatura u posledniho opacka, ale pak uz to slo,
mrtvola velmi pekna, snad uz jsem vychytal setup, a protoze jsme si vzal i lepsi osu, nebyl problem s uchopem
ted laboruju, jestli jit zitra ramena+ruce, nebo si dat do pondelka klid
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je trapného na tom, že Ti starší pán pochválí to, že vypadáš dobře?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FORMA - Total 500 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 363, 364, 365  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: