6xtydne?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 6xtydne?  Úvodní stránka -> Trénink -> 6xtydne?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Matrixi

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 6:34 pm    Předmět: 6xtydne? Odpovědět s citátem

Zdravim,
v tomhle clanku http://kulturistika.ronnie.cz/c-9962-rozvoj-pazi-nejcastejsi-otazky.html se mi zalibil trenink split kazda partie 2x tydne ale zajimalo by me kdyz budu trenovat podle tohodle navodu od PO do SO jestli to telo ma vubec sanci vsecko zregenerovat a jestli nedojde k pretrenovani. Stravu mam kvalitni 300-500 sachru a kolem 150 bilkovin denne na moji vahu 75kg. Doposud sem trenoval 2+1 stim ze na nohy sem dost kaslal no. Diky za odpovedi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 6:46 pm    Předmět: Re: 6xtydne? Odpovědět s citátem

Matrixi napsal:
Zdravim,
v tomhle clanku http://kulturistika.ronnie.cz/c-9962-rozvoj-pazi-nejcastejsi-otazky.html se mi zalibil trenink split kazda partie 2x tydne ale zajimalo by me kdyz budu trenovat podle tohodle navodu od PO do SO jestli to telo ma vubec sanci vsecko zregenerovat a jestli nedojde k pretrenovani. Stravu mam kvalitni 300-500 sachru a kolem 150 bilkovin denne na moji vahu 75kg. Doposud sem trenoval 2+1 stim ze na nohy sem dost kaslal no. Diky za odpovedi

ad A: je to clanek od Smejkala
ad B: https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 6:50 pm    Předmět: Re: 6xtydne? Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

A jako co?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 6:51 pm    Předmět: Re: 6xtydne? Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Peter Ustinov napsal:

A jako co?

je to jenom osobni nazor, ale vetsina slanku a nazoru tohoto autora je minimalne diskutabilni
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 5:25 am    Předmět: Re: 6xtydne? Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Matrixi napsal:
Zdravim,

ad B: https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html

ad A: neznam vas autory
ad B: nejsem zacatecnik cvicim 5 let a z treninku 3x tydne mi to neroste tak hledam neco intenzivnejsiho
drlift_

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 5:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdysi davno v dobe, kdy jsem zacinal s posilovnou jsem takhle cvicil. S kvalitni stravou to urcite das. Je otazka, jak dobre budes nabirat. Ja byl po tomhle treninku spis "vysekanej", ale na rozdil od tebe jsem mel spatnou stravu a zadne doplnky vyzivy.
Xaphan69

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 6:25 am    Předmět: Na me skvele.... Odpovědět s citátem

Na me skvele pusobil Ivanov 4x tydne, je to silovka, ale minimalne jako sok pro svaly dokonale., akorat jsem ho nezvladal uregenerovat.
Mick994

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja osobně jedu 5x tydně Pondělí až Pátek, kdy mám každou partii na jeden den (zada, nohy , hruď,ruce, ramena) a nešetřím to , snažím se jet tak od 70 - 85 % někdy i co pár týdnu testuji hranice. Mužu říct , že pak jsem za ten výkend vděčný, páč jsem už jsem KO :)
Nevím myslím že jet 6x, tak bych ty "lehké dny" možna jel jen tak tak s osou
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 7:36 am    Předmět: Re: Na me skvele.... Odpovědět s citátem

Xaphan69 napsal:
Na me skvele pusobil Ivanov 4x tydne, je to silovka, ale minimalne jako sok pro svaly dokonale., akorat jsem ho nezvladal uregenerovat.

co je ivanov? to neznam
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zacal sem aji uvazovat o tezko-lehkem splitu od freie http://www.freimen.cz/clanky/trenink/kulturisticky-tezko-lehky-split.html ... mozna to bude produktivnejsi v nabirani nez cvicit 6x tydne
CIZO

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:10 am    Předmět: Re: 6xtydne? Odpovědět s citátem

Matrixi napsal:
nejsem zacatecnik cvicim 5 let a z treninku 3x tydne mi to neroste tak hledam neco intenzivnejsiho

Asi tě zklamu, ale pokud nerosteš na tréninku 3x týdně, pak nejspíš cvičíš špatně. Maximum je 4x týdně. Víc nemá smysl, alespoň pro tebe určitě ne. Pokud po 5 letech tréninku vážíš 75 kilo, tak je asi někde zásadní chyba (leda bys měřil 160 cm na výšku a měl tak 6% podkožního tuku).

Derek Poundstone
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo to vždycky naprosto kouzelně rozsekne
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 10:01 am    Předmět: Re: 6xtydne? Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Matrixi napsal:
nejsem zacatecnik cvicim 5 let a z treninku 3x tydne mi to neroste tak hledam neco intenzivnejsiho

Asi tě zklamu, ale pokud nerosteš na tréninku 3x týdně, pak nejspíš cvičíš špatně. Maximum je 4x týdně. Víc nemá smysl, alespoň pro tebe určitě ne. Pokud po 5 letech tréninku vážíš 75 kilo, tak je asi někde zásadní chyba (leda bys měřil 160 cm na výšku a měl tak 6% podkožního tuku).

wow tvoji odpovedi si fakt vazim zrovna sem cetl tvoje stare clanky ... mno je to asi takhle zacal sem v 16ti jako vychrtlej 45kg chlapec a za 3 roky sem vystoupal ruznymi treninky vcetne zminovaneho treninku pro zacatecniky na 80kg ... pak sem se 2 roky flakal ve strave a trenink nic moc a klesl na 72kg mno a ted sem se do toho poradne obul mesic cvicil split 2+1 abych se dostal do kondice (75kg a uspokojive vykony) a ted bych chtel do zari vyzkouset neco poradneho overeneho co vam zabira .... jenze tisic clanku tisic ruznych postupu a jeden odsuzuje ten druhy .... uz sem mel kdysi kvalitni silove vysledky s kortem ... tedka nevim asi bud heavy-light nebo bear routine (o tom sem tedka cetl posledne) chci fakt nabrat a podridil sem tomu vsechno ... mam cas, stravu, nechlastam a dostatecne spim ....
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak to ze je neco asi spatne vidim a hlavne na ostatnich. Proto se na vas obracim o radu jinak bych si jel dal to svoje. Jo a jsem fakt vdecny za vase odpovedi i kdyz vam mozna pripada muj topic zbytecny.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud budeš mít odpovídající podmínky (čas, strava, regenerace), pak bych vsadil na něco s velkým tréninkovým objemem 3x, maximálně 4x týdně. Nemusí to být vysloveně bear routine, ale mělo by to být založené na tom principu (vysoký počet pracovních sérií se středně vysokou intenzitou, rozsah opakování 4 - 6 u základních cviků, a 8 - 12 u pár cviků doplňkových). Velké partie 1,5 - 2x týdně, malé partie stačí 1x.

Derek Poundstone

Rychle na stránku:

Přejdi na: