|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
Mě nějak šílenství okolo Batmana míjí, ale na co se těším já, to je nový Total Recall !!! _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Dnes o piatej vzhuru na premiéru Temného rytíře, som fakt zvedavý. |
Dneska jdu taky, ale až o 8. Docela se těším, nic jsem si o filmu nečetl, abych nebyl zklamaný. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
Od rána mi buší srdce, protože Batman, Nolan, Hardy, Zimmer.....to všechno jsou srdcovky
Jinak na Total Recall jsem byl hodně natěšený, za mě to má dvě ale: Farrell neni moje krevní skupina a po zkouknutí traileru je vidět, že to bude remake ve stylu muži, kteří nenávidí ženy , to znamená scénář totožný, herci jiní. Těšil jsem se na trochu jiný příběh ale podle traileru to tak nevypadá. Ty repliky jsou uplně stejný, ale bez Arnolda. Připadá mi to, jako kdyby byl předělanej Terminátor a někdo tam používal Arnoldovo hlášky...z toho mě prostě brní zuby. Názor - dopadne to podobně jako s Conanem
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... Jack Daniels vyřeší všechny potíže |
uz som myslel ze dobry vkus celkom vysiel z mody :)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Od rána mi buší srdce, protože Batman, Nolan, Hardy, Zimmer.....to všechno jsou srdcovky
Jinak na Total Recall jsem byl hodně natěšený, za mě to má dvě ale: Farrell neni moje krevní skupina a po zkouknutí traileru je vidět, že to bude remake ve stylu muži, kteří nenávidí ženy , to znamená scénář totožný, herci jiní. Těšil jsem se na trochu jiný příběh ale podle traileru to tak nevypadá. Ty repliky jsou uplně stejný, ale bez Arnolda. Připadá mi to, jako kdyby byl předělanej Terminátor a někdo tam používal Arnoldovo hlášky...z toho mě prostě brní zuby. Názor - dopadne to podobně jako s Conanem |
s tym novym conanom to je pravda, nechapem ako mohol niekto vyborne fantasy tak dodrbat ze som to nedopozeral ani do polovice
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Od rána mi buší srdce, protože Batman, Nolan, Hardy, Zimmer.....to všechno jsou srdcovky
Jinak na Total Recall jsem byl hodně natěšený, za mě to má dvě ale: Farrell neni moje krevní skupina a po zkouknutí traileru je vidět, že to bude remake ve stylu muži, kteří nenávidí ženy , to znamená scénář totožný, herci jiní. Těšil jsem se na trochu jiný příběh ale podle traileru to tak nevypadá. Ty repliky jsou uplně stejný, ale bez Arnolda. Připadá mi to, jako kdyby byl předělanej Terminátor a někdo tam používal Arnoldovo hlášky...z toho mě prostě brní zuby. Názor - dopadne to podobně jako s Conanem |
Já od toho nečekal jiný děj, Farrell mi vyhovuje a těším sa no novější prostředí, styl, efekty.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: |
s tym novym conanom to je pravda, nechapem ako mohol niekto vyborne fantasy tak dodrbat ze som to nedopozeral ani do polovice |
Věc názoru. Dějově byl ten film strašlivý, ale Conan mi seděl bez problémů. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
tdk zustava neporazen, finale bylo dobre, ale asi jako vsichni jsem cekal vic. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
Pre mňa naopak najlepšia časť série, EPIC 10/10!, nejak sa po tejto trilógii nečudujem, že na svetlé výnimky ma papundekloviny od Marvelu posledné roky nejak neberú a to to univerzum zbožňujem. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 11:07 pm Předmět: |
|
|
Jako Nolan to má pevně v rukách, on to prostě umí, finále supr, jari brečel jak zamlada
Jak do tý celý trilogie vsunul všechny důležitý komiksový batmanovský postavy a to vše v reálném současném světě, navíc to celé ještě dává smysl, fakt smekám
Spokojenost!
TDK zůstane asi největší srdcovkou, hlavně díky Ledgerovi ale jako celek dávám 10/10
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 8:32 am Předmět: |
|
|
Tak posledny diel Batmana ma trosku sklamal, mozno som mal po dvojke privelke ocakavania ale film bol moc natiahnuty miestami bez energie, chybali tam momenty prekvapenia ako v dvojke. Doteraz nejako nemozem spracovat, ako vyriesil ten slaby zaver, uveznenie policajtov, cely ten finalny konflikt, bomba ... skoda, osobne som cakal viac
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
Je to tak no, bylo to pojate hodne zesiroka, tempo (krome posledni pulhodinky) dost rozvlekle, chybely emoce a sceny, ktery by si clovek zapamatoval. Baneův hlas proti původnímu byl o dost horší. Zbytečně moc patosu, roztrhana americka vlajka, autobus plny sirotku (wtf?) a jasny zaver... i tak to ale nebyl špatný film, jen nebyl dost kompaktní a nedokázal využít tu tísnivou atmosféru bezmoci, kterou nastolil dark knight. A spousta postav mi přišla zbytečně do počtu. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 11:55 am Předmět: |
|
|
Môj názor: práveže správne emočný Batman, tempo bez jediného zádrhelu od začiatku do konca, skvelý Michael Caine, Bane ešte lepší ako som čakal, hlas perfektný a vôbec konečne protivník, z ktorého ide strach (pre mňa naj záporák trilógie zatiaľ, Jokera som vždy preferoval skôr v Nicholsonovom podaní, aj ked nolanov bola tiež skvelo napísaná postava, na prvé dva diely od Burtona nedám dopustiť) Celé Nolanovo prepojenie so súč.problémamy/stavom/krízou hodnôt bolo veľmi metaforické a trefné. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|