Seberevolta Workout

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Seberevolta Workout  Úvodní stránka -> Trénink -> Seberevolta Workout
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jarack

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 8:39 am    Předmět: Seberevolta Workout Odpovědět s citátem

Zdravíčko ve spolek. Před časem jsem vyřadil činky a začal jsem jet pouze vahové cviky. Jmenovitě kliky, shyby na široko nadhmatem, na úzko podhmatem, plus klasický a křížový lehysedy. Ty pracnejší zatím ještě nezvládám.. Samozřejmě jsem hledal ňákou motivaci a narazil jsem na tohle Přijde mi, že se malinko inspirovali od těhle maníků Dle mého názoru je to velice podnětná myšlenka, akorát mi přijde, že na můj vkus mají dost levičácký názory , ale to je každýho věc. Jo a ty šátky jsou taky strašnej trapas. Musí se v tom výtečně dejchat obzvláště pak při běhu, atd. Váš názor??
Narcooo

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je ted nova manie delat opicarny na detskejch prulezkach :D uz je to i u nas ve Vyskove . Borci si dali kazdej 5 shybu a uz hazeli group foto na fcbk . . . Revolta to je kapitola sama o sobe . Zadny drogy,alkohol a steroidy . . . Hlavne ze maj gangsta satky a do klipu si davaj ghetto hudbu . Aktivita dobra ale lidi kolem toho zacinaj byt trapni . V tom klipu ten vysusenej borec vubec nevypada jak po kure :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spis pravicacky.
No aspon ze se deti bavej :)
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S těma průlezkama je to dobrý peklo... u nás před domem cvičí parta pěti týpků ...zásadně do půl těla, nejtěžší borec má tak 60 kilo, hlavně že choděj jak kdyby celej předchozí život nosili v podpaží melouny.... ještě cvičej tak, že udelaj jeden shyb, pak choděj do kola a hučej (asi nabíjej energii ze vzduchu) ..pak udělaj deset kliků...no teda kliků - vestoje delaj kliky o zeď, pak následuje další hučící ritual.... no ale aspoň nechlastaj (to asi až večer na diskárně:D)
Jarack

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukal jsem na stránky a z mladické nerozvážnosti se přihlásil http://www.facebook.com/groups/366126036794465/, ale přijde mi to jako parta ňákejch dětí. Neumim si představit, že bych si domlouval trenály s ňákejma lidma (který jsem v životě neviděl), když dělam 3směnej, atd. Jak řikam, ty šátky (a některý názory) to je něco šílenýho.. Jinak si nemyslim, že je to špatnej nápad (cviky s váhou vlatního těla) Osobně mi to docela sedí..
JohnyBravo

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

treninky docela dobry,v podstate je t takova variace crossfitu, ale nechapu proc maj ty gengsta trapny satky pres xicht, budto maj ve meste spatny ovzdusi, nebo to je po vzoru mtv niggaz,kazdopadne to pusobi dost smesne:D
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekteri co tak cvici seriozne... tady asi ne :D Vypadaji lepe jak vetsina navstevniku fitka
Tom3

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak na dětských průlezkách cvičí nohy? Na vršek těla to vypadá pěkne, ale k čemu všemu to když pak stejne budeš mít kuří nožky a vypadat jak trotl?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ti větší je cvičej v posilovnach. Ten velkej vysekanej má pár videí na youtube, včetně mrtvol, shybů a kliků na bradlech s brutální zátěží.
Tom3

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jako kombinace posilovny+tohoto cičení venku to nevypadá vůbec špatně, lepší než aby seděli v hospodě Na druhou stranu, tyhle hřiště jsou udělany pro dětii a na rovinu-pustili by jste své dítě hrát si někam kde je partička na půl oblečenejch chlápků? Nevím no.
jirdano

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim teda jak v jiných městech ale u nás v chrudimi sem už hodně dlouho neviděl že by si venku hrálo nějaký dítě
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosimte jake nohy? 99% lidi v posilce cvici porad ty same cviky dokola a jen na horni cast
Luster

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pistol squat, GHR.. nevidim duvod, proc by nemohli odcvicit nohy, samozrejme pokud by chteli..
Reprotek

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
pistol squat, GHR.. nevidim duvod, proc by nemohli odcvicit nohy, samozrejme pokud by chteli..

napodobne - ja cvicim stylem kalistehniky - napr. Hannibal for King
a nohy trenuju normalne - presel jsem na tohle cvicenio kvuli bolavym zadum ktere jsem mel blokle a nohy jdou dobre odtrenovat - mas toho hodne - GHR, drepy na jedne noze, drepy na jedne noze s vyskokem, bulharske drepy, vypady, drepy s vyskokem, ruzne skoky, sprinty, opacny beh, zabaci, anglicaci, vydrz ve drepu, ruzne vyskoky, vypady v chuzi, vystupy, mosty, rolovani s gymnastickym micem, kombinace nekolika cviku atd...

samozrejme se pomalum snazim dostat zpatky na zelezo abych mohl delat svoje oblibene Celni drepy, drepy a mrtvolky ale musim byt trpelivy - zjistil jsem ze mi s malou vahou dobre provedeny deadlift prospiva
Tom3

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No vidíš, to mě vůbec nenapadlo takovych cviku. Ale i tak, činky jsou činky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Seberevolta Workout Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: